En erken hamilelik belirtileri

:bbo:ben hollandadan katiliyorum bende sizler gibi hamilemiyim diye gunumun gecmesini dort gozle bekliyorum bu ay benim kasiklarimda basimda sitletli agri oluyo acaba bende hamilemiyim

bu ayin 13 de regl gunumdu fakat sadece bir gun oldum

senın bebek geç döllenme olmuş cnm
yarın sabah kalkınca ilk idaraınla test yap miğdende ağrı varmı ağzına su gelir gibi

evet midemde agri var ama kasiklarim agriyo bacagima dogru bel agrisida var ama halen hamele degilimdir bekli pisikolejik dir diyorum

ben aslinda hazir degildim hamilelige uzun hikaye benim benim esim tr de is isin kisa sure orda kalmak zornda bende araligin 12 de gittim 21 geri dondum bende gecen ayin 7 de regl oldum bne bu jonulardan anlamazdim sizleri onceden okudum bu ara benim turkce iyi degil bilmem anlatabildimmi

canım 10 gün geçmiş sen hamilesin bencede yarın test sonucunu bizede bildir.:CüvCüv:

ins iyi haberlerle yazarim ins butun herkerse nasip eder hamislik bide ben su tortuya taktim ilk ekz duydum nasil bise oluyo ben hergun bakiyorum tortuya bize anlamiyorum bugun bir arkadasim geldi gel bise senin tortuna bakayim dedim gulmekten oldum

selam bayanlar benim içinde dua edin lütfen adetimi 8 gün geçti 4.gün test yaptım negatif çıktı şimdi test yapmaya korkuyorum ya yine negatif çıkarsa 1.5 yıldır istiyoruz daha önce 20 gün geçikmişti doktora gittim psikolajik dedi bunun üzerine bir sene geçti ve hep günümde oldum birdaha geçikmem olmamıştı çok istiyorum hayırlı sağlıklı sığatlı bir bebeğim olsun sizce daha beklemelimiyim doktora gitmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…