pko nedir bi kac yerde gordum ama ne oldugunu bilmiyorumKızlar ben pkoluyum, benim bat 6 kasım, 4 de olabilir çünkü tedaviye başladığımdan beri bir iki gün önce geliyordu. 6 kasımı baz alırsak adetten beş gün önce -şu an kucağında bebeğini seven arkadaşımın da tecrübesine dayanarak- duramadım idrar testi yaptım, hep tek çizgi gördüğüm için biraz da umursamadım aslında testi yaparken ama silik ikinci çizgiyi gördüm onlarca testten sonra. bır gün sonra bir daha test yaptım yine silik de olsa iki çizgi. eşimle gittik kan testi yaptırdık adetten dört gün önce oluyor yani. sonuç olarak gebelik var görünüyor ama haftaya yükselirse kesinleşir dedi hemşire. ben de adetin geçmesini bekleyeceğim bir de yarın bir daha test yaptıracağım inşaallah ama çok stresliyim şimdi de. değer 33 ama yükselir mi bilemem. hayırlısı olsun diyorum ama gönlüm kesin varsa sıkı tutunsun istiyor, hayırlısı...
polikistik overpko nedir bi kac yerde gordum ama ne oldugunu bilmiyorum
Benim perşembe adet olmam lazım on gündür kahverengi akıntı var. Bugün daha da yoğun oldu galiba adet olcamBir de niye kimse yok burda ya belirtileri olanlar test yapip cikanlar kimse bişey yazmiyor
canım bnde pko luyum ilaç kullandım 5 aydır hala kullanıyorum (diaformin) bu ay çok istedim gebelik.önceden çok ağrım oluyordu adet olurken.şimdi adetime 6 gün var hiç bir belirtim yok sadece çok yorgunum..bende 3 gün önce doktora gittim hatta durumumuda anlattım ama bana kan tahlili yapmadı.. idrar testini adetine kaç gün kala yaptın bnm normal koşullarda 7 8 9 unda adet olmam gerek yarın yapsam bnmkide belli olur mu kiKızlar ben pkoluyum, benim bat 6 kasım, 4 de olabilir çünkü tedaviye başladığımdan beri bir iki gün önce geliyordu. 6 kasımı baz alırsak adetten beş gün önce -şu an kucağında bebeğini seven arkadaşımın da tecrübesine dayanarak- duramadım idrar testi yaptım, hep tek çizgi gördüğüm için biraz da umursamadım aslında testi yaparken ama silik ikinci çizgiyi gördüm onlarca testten sonra. bır gün sonra bir daha test yaptım yine silik de olsa iki çizgi. eşimle gittik kan testi yaptırdık adetten dört gün önce oluyor yani. sonuç olarak gebelik var görünüyor ama haftaya yükselirse kesinleşir dedi hemşire. ben de adetin geçmesini bekleyeceğim bir de yarın bir daha test yaptıracağım inşaallah ama çok stresliyim şimdi de. değer 33 ama yükselir mi bilemem. hayırlısı olsun diyorum ama gönlüm kesin varsa sıkı tutunsun istiyor, hayırlısı...
polikistik over
yumurtlama ile ilgili, yumurta ya gelişmiyor ya da belli boyuta gelemiyor, gelmesi gereken boyuta gelemediğinden vücuttan atılamıyor yumurtalık çevresini sarıyor. kiminde adet gecikmesine sebep olur kiminde adet ilaçsız aylarca olmaz, ikisini de yaşadım
canım bnde pko luyum ilaç kullandım 5 aydır hala kullanıyorum (diaformin) bu ay çok istedim gebelik.önceden çok ağrım oluyordu adet olurken.şimdi adetime 6 gün var hiç bir belirtim yok sadece çok yorgunum..bende 3 gün önce doktora gittim hatta durumumuda anlattım ama bana kan tahlili yapmadı.. idrar testini adetine kaç gün kala yaptın bnm normal koşullarda 7 8 9 unda adet olmam gerek yarın yapsam bnmkide belli olur mu ki
bnde dün yaptım gebelik testi negatif...erken gebelik testi denicem yarında beklemek sanki Araf köprüsü geçmek gibi bişey oldu artık banaBence biraz sabret bekle benimde 10 nunda bende heycanla bekliyorum bir kac tedt uyguladim evde yapilanlardan hepsi pozitif ama eczaneden test alip yapmaya korkuyorum bos cikarsa yine hayal kirikligi olcak diye
bnde dün yaptım gebelik testi negatif...erken gebelik testi denicem yarında beklemek sanki Araf köprüsü geçmek gibi bişey oldu artık bana
amin cnm hayırlısı Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin ...ama artık sıkıldımda sürekli takip etmekten gerçekten bırakıcam akışına :)Bende ilk ayimda senin gibi bir sürü test yaptim ama hakliydim 52 günlük bir gecikmem vardi ortada ama ne kadar test yapsam negatif cikti arayada bayram girince doktorada gidememistim sonra gittigim de rahmin büyümüş fakat kese yok dedi yani kisacasi gebe degildimpsikolojimi zor tolarladim o yüzden fazla kafani yorma Allahim en hayirli zamanda verir inslh
Kesinlikleamin cnm hayırlısı Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin ...ama artık sıkıldımda sürekli takip etmekten gerçekten bırakıcam akışına :)
Slm kizlar 10 gun gecti regl olmadim hala ateşim 37.1 regilin 5. Gunu yaptim test negatif acaba erken mi yaptim . yumurtlama gununden itibaren sol kasigim agriyor . sık idrara cikiyorum 2 gundur goguslerim sisti agriyor .
Test negatif olunca ihtimal vermedim 5 gun gecti bugun 10.gunHadi inslh ya kan versene bi de orda kesin sonuc veriyo
Test negatif olunca ihtimal vermedim 5 gun gecti bugun 10.gun
Cuma özel kadin doğumcuya gidecegim o gunu oda kesin yapar orda varsa cikar . Hem bi rutin kontrol yaptirayimBazen idrar testi yanilta biliyor doğruluk orani % 100 degil neticede o yüzden sen bi kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?