En erken hamilelik ne zaman belli olur??Hamileligi anlamak için adet gecikmesi sartmı

Kızlar ben pkoluyum, benim bat 6 kasım, 4 de olabilir çünkü tedaviye başladığımdan beri bir iki gün önce geliyordu. 6 kasımı baz alırsak adetten beş gün önce -şu an kucağında bebeğini seven arkadaşımın da tecrübesine dayanarak- duramadım idrar testi yaptım, hep tek çizgi gördüğüm için biraz da umursamadım aslında testi yaparken ama silik ikinci çizgiyi gördüm onlarca testten sonra. bır gün sonra bir daha test yaptım yine silik de olsa iki çizgi. eşimle gittik kan testi yaptırdık adetten dört gün önce oluyor yani. sonuç olarak gebelik var görünüyor ama haftaya yükselirse kesinleşir dedi hemşire. ben de adetin geçmesini bekleyeceğim bir de yarın bir daha test yaptıracağım inşaallah ama çok stresliyim şimdi de. değer 33 ama yükselir mi bilemem. hayırlısı olsun diyorum ama gönlüm kesin varsa sıkı tutunsun istiyor, hayırlısı...

pko nedir bi kac yerde gordum ama ne oldugunu bilmiyorum

pko nedir bi kac yerde gordum ama ne oldugunu bilmiyorum
polikistik over
yumurtlama ile ilgili, yumurta ya gelişmiyor ya da belli boyuta gelemiyor, gelmesi gereken boyuta gelemediğinden vücuttan atılamıyor yumurtalık çevresini sarıyor. kiminde adet gecikmesine sebep olur kiminde adet ilaçsız aylarca olmaz, ikisini de yaşadım

BENİM ADETİMİN 21. GÜNÜ PROGESTERONUM 8.75 ÇIKTI POLİKİSTİKOVERDİM KÜÇÜLMÜŞ YOK DENECEK KADAR
DR ÇOK GÜZEL DEDİ ULTRASYONLADA BAKTI 3-4 GÜN SONRA BAK YUMURTAN ÇATLAMIŞ BU CATLAYAN YUMURTA DİYE ULTRASYONDAN BANA DA GÖSTERDİ PROGESTERON TESTİ YAPTIRDIĞIN SIRALAR İLİŞKİYE GİRDİYSENIZ TUTMUS OLMA IHTIMALİ ÇOK YUKSEK DEDİ 26.10.2015 TARİHİNDE BAKTIRMISTIM PROGESTERONA BU AYKİ ADETİM 06.11.2015 TARİHİNDE OLMASI LAZIM YANI BILEMEDİM DAHA VAR OLDUYSA BILE DR DEDİĞİ GİBİ O TESTİ YAPTIRDIĞIM SIRALAR DAHA BİR HAFTA OLDU ADETİME 2-3 GÜN VAR BİLEMEDİM
SİZCEEEEE DR GÖRMÜŞMÜDÜR BİŞE YADA İHTİMAL DAHILINDE Mİ KONUSMUSTUR

Acaba hamile miyim.
Merhaba kızlar. adetime bir hafta kala peçeteye gelecek kadar lekelenmem oldu üç gün ara ara sürdü. lekelenmeyle birlikte karında hassasiyet sonrasında ağrı falan oldu. bi kaç gün sonra beta hcg batırdım negatif. adet olmam gereken gundede idrar testi yaptım negatif. bilmiyorum tekrar kan testi mi yapsam adetin üstünden on gün sonra falan. böyle lekelenmesi olupta negatif çıkan var mi

canım bnde pko luyum ilaç kullandım 5 aydır hala kullanıyorum (diaformin) bu ay çok istedim gebelik.önceden çok ağrım oluyordu adet olurken.şimdi adetime 6 gün var hiç bir belirtim yok sadece çok yorgunum..bende 3 gün önce doktora gittim hatta durumumuda anlattım ama bana kan tahlili yapmadı.. idrar testini adetine kaç gün kala yaptın bnm normal koşullarda 7 8 9 unda adet olmam gerek yarın yapsam bnmkide belli olur mu ki

Allah yardimcin olsun canim ya benim de kist sorunum vardi bi keresinde kistim patlamisti ic kanamadan yatmistim ben. Umarim bebisin sana sikica saril ve hic birakmaz seni :)

Bence biraz sabret bekle benimde 10 nunda bende heycanla bekliyorum bir kac tedt uyguladim evde yapilanlardan hepsi pozitif ama eczaneden test alip yapmaya korkuyorum bos cikarsa yine hayal kirikligi olcak diye

Bence biraz sabret bekle benimde 10 nunda bende heycanla bekliyorum bir kac tedt uyguladim evde yapilanlardan hepsi pozitif ama eczaneden test alip yapmaya korkuyorum bos cikarsa yine hayal kirikligi olcak diye
bnde dün yaptım gebelik testi negatif...erken gebelik testi denicem yarında beklemek sanki Araf köprüsü geçmek gibi bişey oldu artık bana

bnde dün yaptım gebelik testi negatif...erken gebelik testi denicem yarında beklemek sanki Araf köprüsü geçmek gibi bişey oldu artık bana

Bende ilk ayimda senin gibi bir sürü test yaptim ama hakliydim 52 günlük bir gecikmem vardi ortada ama ne kadar test yapsam negatif cikti arayada bayram girince doktorada gidememistim sonra gittigim de rahmin büyümüş fakat kese yok dedi yani kisacasi gebe degildim psikolojimi zor tolarladim o yüzden fazla kafani yorma Allahim en hayirli zamanda verir inslh

amin cnm hayırlısı Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin ...ama artık sıkıldımda sürekli takip etmekten gerçekten bırakıcam akışına :)

Slm kizlar 10 gun gecti regl olmadim hala ateşim 37.1 regilin 5. Gunu yaptim test negatif acaba erken mi yaptim . yumurtlama gununden itibaren sol kasigim agriyor . sık idrara cikiyorum 2 gundur goguslerim sisti agriyor .

Slm kizlar 10 gun gecti regl olmadim hala ateşim 37.1 regilin 5. Gunu yaptim test negatif acaba erken mi yaptim . yumurtlama gununden itibaren sol kasigim agriyor . sık idrara cikiyorum 2 gundur goguslerim sisti agriyor .

Hadi inslh ya kan versene bi de orda kesin sonuc veriyo

Bazen idrar testi yanilta biliyor doğruluk orani % 100 degil neticede o yüzden sen bi kan ver
Cuma özel kadin doğumcuya gidecegim o gunu oda kesin yapar orda varsa cikar . Hem bi rutin kontrol yaptirayim

Merhaba ben bişey sormak istiyorum en son 18 eylülde adet gördüm ve 6 gün sonra bitti bidaki ayin 18 inde olmam gerekiyordu ama hâlâ olmadım 26 ekimde doktora gittim test yaptı gebelik sonuç negatif tarlusal verdi 5 mg sabah akşam içtim 1 kasımda ilaç bitti ve hâlâ adet olmadım sebebi nedir sizce hamile olma şansım varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…