Bi test yap derim tatlım inşallah güzel haber alırsın.
İnşallah canım valla çatıya çıkıp bagirabilirim bile :-DBencede bir test yap inşallah hamilesindir ve hamileysende burdan paylasirsan sevinirim canım
Tabi ki Öyle ama insan engel olamıyor duygularinaEvet cnm gerçekten çatlama noktasindayim evin içinde aşağı yukarı git gel bir yandan ya değilse korkusu bakalım Rabbim verecek olduktan sonra canı verir zaten benimki boş kuruntu
Senin yas kac canım[/QUOTE][QUOTEyas kac cardum, post: 43342212, member: 714167"]Tabi ki Öyle ama insan engel olamıyor duygularina
Test yapsaniz daha iyi olur. Ama belirtilerinoz hamilelik belirtileri tabi adet belirtileriyle aynı oldugu icin kesin çözüm test bence hatta idrar testinde bile cikar uc gun geçmiş adetinizKızlar ben en son 30 eylülde adet gördüm hala adet olmadım.yeni evliyim bana tecrübelerinizi yazın!!göğüs uclarım acıo ve göğüslerim sabahları sızlıo şişio.bgn baş ağrım tuttu.ama hiç beyaz akıntım ve bulantım da yokAdetim 3 gün gecikti,sizce hamile miyim
Herkes akıntı gelir diye söyleyince ben de akıntı hiç yok konduramadım o yüzden.idrar testi için erken mi?Test yapsaniz daha iyi olur. Ama belirtilerinoz hamilelik belirtileri tabi adet belirtileriyle aynı oldugu icin kesin çözüm test bence hatta idrar testinde bile cikar uc gun geçmiş adetiniz
Benim adet gunu testbyapip cikan arkadaslarim var bence çıkabilir yani inşallah dq vardir ve benim uc gun gunum gecse çoktan hastanede almıştım solugu test icin;-)Herkes akıntı gelir diye söyleyince ben de akıntı hiç yok konduramadım o yüzden.idrar testi için erken mi?
Yarın sabah idrar testi yapayım o zmn ilk idrarımla! Ins hepimiz pozitif sonuclar goruruz.ama iste insan heyecan yapio negatifi gormemek icin yapmadim,3 gun gecikmeyle idrar testi sonuc vermez denildi forumda ole okumustum!!Benim adet gunu testbyapip cikan arkadaslarim var bence çıkabilir yani inşallah dq vardir ve benim uc gun gunum gecse çoktan hastanede almıştım solugu test icin;-)
Yani kisiye gore degisiyo bazılarının vücudu bthcg hormonunu daha çok ve cabuk salgiliyor bazılarının ki yavas ama buraya da yazarsan sevinirim sonucunu ve Insaalllaaaah hamilesindirdhberkay .!.:Yarın sabah idrar testi yapayım o zmn ilk idrarımla! Ins hepimiz pozitif sonuclar goruruz.ama iste insan heyecan yapio negatifi gormemek icin yapmadim,3 gun gecikmeyle idrar testi sonuc vermez denildi forumda ole okumustum!!
Pozitif ya da negatif tabiki yazarim persembe gunu de kadin doguma gidicem.kan testinde cikar demi kizlar hamilelik varsa?Yani kisiye gore degisiyo bazılarının vücudu bthcg hormonunu daha çok ve cabuk salgiliyor bazılarının ki yavas ama buraya da yazarsan sevinirim sonucunu ve Insaalllaaaah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?