- 15 Ekim 2015
- 1.189
- 2.914
- 133
Canım fazla umut vermek istemem ama belki gec döllenme olmustur hemen cikmayabilir.benim arkadaşımin adetinden 15 gun sonra tam olarak çıktı gec döllenme oldugundan dikkat et yinede canım .Arkadaşlar ben dayanamayıp bugün kanntesti verdim maalesef negatif çıktı işin tuhaf yanı idrarda çok silik çıktı oyuzden gittim ama olmadı artık birdahaki sefere
benim de 5 kasım beklemek çok zorBeklenen adet tarihin canım mesela benim 6 kasım.
belirtin var mıydı hayalim16..?Amin arkadaşlar rRabbim kimsenin kucağını boş birakmasin retromadam bir test yaptirsana canim basın dönüyorsa kandada idrarda da çıkar bende bu ay netten ovulasyontesti ssiparis verdim birde böyle deniyeyim bakalim
Hemen umudunu kesme canım daha adetine var nasılsa.Arkadaşlar ben dayanamayıp bugün kanntesti verdim maalesef negatif çıktı işin tuhaf yanı idrarda çok silik çıktı oyuzden gittim ama olmadı artık birdahaki sefere
Amin canım hayırlı sı. OlsunTeste gerek kalmasın arkadaşlar malesef regl oldum napalım daha Zaman'ı varmış benim içim Rabbim hayırlısını versin
Merhaba ben yeni evliyim iki aydır. Bu günle 4 gündür gecikiyo adetim idrar testi yaptım ama silik çıktı acaba hamilemiyim ? Çoğu sitede silik çizgi pozitif sayılıyo diyolar
Tekrar test yapman daha doğru olur canım 2gun sonra tekrar yapMerhaba ben yeni evliyim iki aydır. Bu günle 4 gündür gecikiyo adetim idrar testi yaptım ama silik çıktı acaba hamilemiyim ? Çoğu sitede silik çizgi pozitif sayılıyo diyolar
Hadi inşallahYarın sağlık ocağına gidicem dua edin inşallah hamileyimdir
Ben gusül abdesti aldıktan sonra yani adetim bittiği günden sonra 1hafta eşimle birlikteydik sonra iki hafta ayrı şehirlerdeydik fakat ben ayrıldığımız günün ertesi günü göğüslerim aşırı hassaslaştı gerildi felan dokununca sızlıyordu normalde adetten bir gün önce böyle olurdu neyse dedim geçtim 3,4gün sonra da yorgunluk halsizlik az baş dönmesi oldu, ben yine hamile olabileceğime ihtimal vermedim hatta aklıma bile gelmedi çünkü eşimle ayrıydık, tatilden döndüm bir iki gün içinde adet olacaktım tüm belirtileri yaşamama rağmen karın kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti fln adet olmadım ve hamile olduğumu anladım, işin ilginç tarafı bu kadar erken belirtileri yaşamam, ilk olduğu için bana da tecrübe oldu, Rabbim herkesin gönlüne göre, hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin.
Bi test yap derim tatlım inşallah güzel haber alırsın.Bana da bir yardimci olabilir misiniz 8 aylık evliyim ve bu ay korunmadik.Gecen ay 3 Ekim de adet olmuştum ve dongum 27 günde bir.Bu ayin 30 unda olmam gerekiyordu bugun gecikmesinin 4.günü .Fakat olmadım ve sunlari yasiyorum göğüslerim çok sis,yeşil yeşil damarları çok belli olmuş,sürekli bir uykulu uyumak ister hallerdeyim,bir iki kere baş ağrısı ve hafif mide bulantısı oldu,yüzümde bir solgunluk var ve dudaklarım ağzım kuruyor.Son olarak bir iki gündür wc ye gidip Afedersiniz silindikce çok açık böyle sanki pembe ile kahverengi karışmış gibi bir renkte peçeteye leke çıkıyor arada da kasiklarimda batma oluyor.Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?