En erken hamilelik ne zaman belli olur??Hamileligi anlamak için adet gecikmesi sartmı

Arkadaşlar ben dayanamayıp bugün kanntesti verdim maalesef negatif çıktı işin tuhaf yanı idrarda çok silik çıktı oyuzden gittim ama olmadı artık birdahaki sefere
Canım fazla umut vermek istemem ama belki gec döllenme olmustur hemen cikmayabilir.benim arkadaşımin adetinden 15 gun sonra tam olarak çıktı gec döllenme oldugundan dikkat et yinede canım .

Rabbim hayırlısını versin Can'ım en kısa zamanda kucağını doldurur ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum baş dönmem çok fazla bayılacak gibi oluyorum

Amin arkadaşlar rRabbim kimsenin kucağını boş birakmasin retromadam bir test yaptirsana canim basın dönüyorsa kandada idrarda da çıkar bende bu ay netten ovulasyontesti ssiparis verdim birde böyle deniyeyim bakalim

Merhaba ben yeni evliyim iki aydır. Bu günle 4 gündür gecikiyo adetim idrar testi yaptım ama silik çıktı acaba hamilemiyim ? Çoğu sitede silik çizgi pozitif sayılıyo diyolar

Merhabalar, kızlar açıkcası çok büyük bir ümitsizlik içerisindeyim ama içimde bir yanımda sakın umudunu kaybetme diyor.Arkadaşımın yazdığı şeyle açıkcası içimde bir umut yeşermedi değil. Ben PKOS hastasıyım şu anda son kutu Qlarista doğum kontrol hapımı kullanıyorum. Son adetimin son günü 23 Ekimdi. Son gününden sonra eşimde 3 gün arka arkaya beraber olduk. Zaten son 7 aydır eşim korunmuyor. Ama son 4 gündür kendimde bir takım değişiklik hissediyorum. Göğüs uçlarım çok hassas ve garip bir karın kasık ağrım var. Kasık ağrılarımı yumurtlama takvimine göre çatlamadan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Hafif baş dönmem ve midem bulantım oldu bu sabahta. Mantığım o tarihlerde birlikte olmanın hamilelikle sonuçlanmayacağını söylüyor çok saçma biliyyorum. Yumurtlama takvimine göre de bugün en doğurgan günüm bugün yine deneyeceğiz. Kasımın sonuna doğru da artık tedaviye başlayacağız. Nolur bana da dua edin.

İnşallah canım çok istiyoruz

Bana da bir yardimci olabilir misiniz 8 aylık evliyim ve bu ay korunmadik.Gecen ay 3 Ekim de adet olmuştum ve dongum 27 günde bir.Bu ayin 30 unda olmam gerekiyordu bugun gecikmesinin 4.günü .Fakat olmadım ve sunlari yasiyorum göğüslerim çok sis,yeşil yeşil damarları çok belli olmuş,sürekli bir uykulu uyumak ister hallerdeyim,bir iki kere baş ağrısı ve hafif mide bulantısı oldu,yüzümde bir solgunluk var ve dudaklarım ağzım kuruyor.Son olarak bir iki gündür wc ye gidip Afedersiniz silindikce çok açık böyle sanki pembe ile kahverengi karışmış gibi bir renkte peçeteye leke çıkıyor arada da kasiklarimda batma oluyor.Ne dersiniz?

Bi test yap derim tatlım inşallah güzel haber alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…