Canım hala adet olmadım lütfen dua edin yarın kan testi yaptırıcam inşallahSeninle ayni durumdayiz bende yumurtlama günümde ve bir gün atlayip tekrar birlikte olduk. Kesin hamileyim diyordum(kizimda ilk seferde tutturmuştuk). Ama ilişkiden 1 hafta sonra kan testi negatif çıktı. Herkes çok erken olduğunu söylüyor bakalım senin güzel haberin gelirse bende umutlanacağim
Canım hala adet olmadım lütfen dua edin yarın kan testi yaptırıcam inşallah
İnşallah senden de güzel haberler alırız canım :)Hadi insallah güzel haberlerini bekliyorum... Bende sali günü yaptiracağim kan testini
Evet umarım hamileyimdir ilk ona söylücem...Densiz insan çok, boş ver sen kulak asma... Sanki isteyince hemen oluyor, hayret birşey.
Evet umarım hamileyimdir ilk ona söylücem...Bu arada hala adet olmadım canım
Evet umarım hamileyimdir ilk ona söylücem...Bu arada hala adet olmadım canım
Hala adet olmadım ama dün kanda 5 den küçük yazıyordu testteKan testini yaptır da güzel haberler ver :)
Hala adet olmadımm :)Canim bende heyecanlandim bak şimdi... haberini bekliyorum dört gözle. Dualarım seninle...
Aynısı oldu banada sonuç ne sizin pekiBen adetime bes gun kala test yaptim silik cizgi cikti hemen kan testi yaptirdim 36 cikti bugun adetime 3 gun var tekrar test yaptircam deger duser diye cok korkuyorum doktor deger yukselirse gebelik var dedi
benimde adete 1 gün kaldı 10 gündür çok şiddetli kasık ağrısı çekiyorum senin yazına kadar adet olucam sandım ama sen biraz umutlandırdın sağol allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladınıBen gusül abdesti aldıktan sonra yani adetim bittiği günden sonra 1hafta eşimle birlikteydik sonra iki hafta ayrı şehirlerdeydik fakat ben ayrıldığımız günün ertesi günü göğüslerim aşırı hassaslaştı gerildi felan dokununca sızlıyordu normalde adetten bir gün önce böyle olurdu neyse dedim geçtim 3,4gün sonra da yorgunluk halsizlik az baş dönmesi oldu, ben yine hamile olabileceğime ihtimal vermedim hatta aklıma bile gelmedi çünkü eşimle ayrıydık, tatilden döndüm bir iki gün içinde adet olacaktım tüm belirtileri yaşamama rağmen karın kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti fln adet olmadım ve hamile olduğumu anladım, işin ilginç tarafı bu kadar erken belirtileri yaşamam, ilk olduğu için bana da tecrübe oldu, Rabbim herkesin gönlüne göre, hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin.
Amin Allah razı olsun hatta ben enaz 16 17 yıldır her adetimin ilk günü majezik içerim çünkü sancılarım dayanılacak gibi değil bazen sancılar erken bastırır adet olacağımı anladığım an içerim, bu sefer de öyle oldu başucuma su ve majeziği aldım tam içecektim sonra dedimki zaten yorgunum belki sancıları uykumda çekerim neyse kalsın yarın sabah içeyim, cuma sabahıydı ağrım yoktu ama adette olmadım dedim neyse sonra olucam herhalde, öğlen oldu dedim ki hemen çıkmaz ama ben bi test yapayım nolur nolmaz ona göre hap içerim,ki ben pek ihtimal vermiyordum ama o ay da korunmadık ya olduysa fln deyip test yapayım dedim, yaptım çizgi aşırı silik yok denecek kadar az çıktı sonra hastanede yapılan tahlil ile öğrendim.benimde adete 1 gün kaldı 10 gündür çok şiddetli kasık ağrısı çekiyorum senin yazına kadar adet olucam sandım ama sen biraz umutlandırdın sağol allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?