Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Gün kanda çıkabiliyorMerhabalar 3 Mart günü ilişkisiyle gebelik en erken ne zaman kanda çıkar bilgisi olan yazabilir mi acaba ?
Ayın 13 ünde oluyor değilmi yoksa ilişki günü sayılmıyor mu10. Gün kanda çıkabiliyor
İlişki gününden say 13 ü akşama bi kan verebilirsiniz ama negatif çıkarsa üzmeyin kendinşz 3-4 gün sonra testlerle takip edersiniz . Regl olmadığımız hergün umut vardırAyın 13 ünde oluyor değilmi yoksa ilişki günü sayılmıyor mu
Teşekkür ederim çok kararsızdım kan vermeye ne zaman gitsem diye reglimide 19 unda olmam gerekiyor az bi zaman var yani pozitif çıkması yüksektir dimiİlişki gününden say 13 ü akşama bi kan verebilirsiniz ama negatif çıkarsa üzmeyin kendinşz 3-4 gün sonra testlerle takip edersiniz . Regl olmadığımız hergün umut vardır
Bence 15inden önce kan vermeyinTeşekkür ederim çok kararsızdım kan vermeye ne zaman gitsem diye reglimide 19 unda olmam gerekiyor az bi zaman var yani pozitif çıkması yüksektir dimi
Bu bebeğin tutunmasıyla alakalı bir durum 13 den sonra verin bence . 19 una daha var net sonucu da 19 undan sonra alırsınız zatenTeşekkür ederim çok kararsızdım kan vermeye ne zaman gitsem diye reglimide 19 unda olmam gerekiyor az bi zaman var yani pozitif çıkması yüksektir dimi
8-10 gün beta hcg değerini gebelik varsa yüksektir diye gördüm çoğu yerde ayın 13 ünde 10 gün oluyor eğer regl olmazsam bir hafta sonra yine kan vermeyi düşünüyordumBence 15inden önce kan vermeyin
Çok kararsız kaldım insan meraktan duramıyor reglim geçene kadar sabredeyim diyorum ama olmuyorBu bebeğin tutunmasıyla alakalı bir durum 13 den sonra verin bence . 19 una daha var net sonucu da 19 undan sonra alırsınız zaten
Kuzenimde ilişkiden 8-9 gün sonra kan vermişti 13 beta ile öğrendi . Bu kişiden kişiye değişiyorÇok kararsız kaldım insan meraktan duramıyor reglim geçene kadar sabredeyim diyorum ama olmuyor
En iyisi 13 ünde bi gidip bakmak eğer negatif görürsem bir hafta daha bekleyip reglime göre hareket ederim gebelik belirtileri de yaşıyorum umarım hayırlısı neyse o olurKuzenimde ilişkiden 8-9 gün sonra kan vermişti 13 beta ile öğrendi . Bu kişiden kişiye değişiyor
Tabiki de kendinizi strese sokmayın negatif olursa da üzülmeyin daha vaktiniz var sonuçtaEn iyisi 13 ünde bi gidip bakmak eğer negatif görürsem bir hafta daha bekleyip reglime göre hareket ederim gebelik belirtileri de yaşıyorum umarım hayırlısı neyse o olur
Çok teşekkür ederimTabiki de kendinizi strese sokmayın negatif olursa da üzülmeyin daha vaktiniz var sonuçta
Tutunmayla alakalı , ben kendi tecrübeme göre 4 gün kaladan önce test vermeyin derim8-10 gün beta hcg değerini gebelik varsa yüksektir diye gördüm çoğu yerde ayın 13 ünde 10 gün oluyor eğer regl olmazsam bir hafta sonra yine kan vermeyi düşünüyordum
19 u regl tarihim 17 sinde idrar testi yapsam pozitif çıkarmıTutunmayla alakalı , ben kendi tecrübeme göre 4 gün kaladan önce test vermeyin derim
Ben bu ay adete iki kala kan testi verdim çıktı , 3 gün kala da idrar testinde çıktı19 u regl tarihim 17 sinde idrar testi yapsam pozitif çıkarmı
İdrarda çıkınca kan testi verdim , çünkü 3lu 5 li bir sonuç çıkınca insan zaten sevinemiyordaBen bu ay adete iki kala kan testi verdim çıktı , 3 gün kala da idrar testinde çıktı
Ben test yapmıştım ama çok erken yaptığım için negatifti 13 ünde kan vericem garanti olsun diye test yapmak istemedim eğer 13 ünde negatif görürsem 17 sinde evde idrar testi yapıcam pozitif görürsem öyle giderim teyit etmeye olmazsa regli beklerim zaten az kalmış oluyorVarsa silik de olsa çıkar geç dollenme geç yumurtlama filan yoksa
Evet haklısınız ama işte meraktanda duramıyorum hergün her an aklımın içinde tutumu acaba diyeİdrarda çıkınca kan testi verdim , çünkü 3lu 5 li bir sonuç çıkınca insan zaten sevinemiyorda