En erken ne zaman test yapabilirim

meliyas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
308
37
13
25
Merhabalar 3 Mart günü ilişkisiyle gebelik en erken ne zaman kanda çıkar bilgisi olan yazabilir mi acaba ?

Ayın 13 ünde oluyor değilmi yoksa ilişki günü sayılmıyor mu
İlişki gününden say 13 ü akşama bi kan verebilirsiniz ama negatif çıkarsa üzmeyin kendinşz 3-4 gün sonra testlerle takip edersiniz . Regl olmadığımız hergün umut vardır

İlişki gününden say 13 ü akşama bi kan verebilirsiniz ama negatif çıkarsa üzmeyin kendinşz 3-4 gün sonra testlerle takip edersiniz . Regl olmadığımız hergün umut vardır
Teşekkür ederim çok kararsızdım kan vermeye ne zaman gitsem diye reglimide 19 unda olmam gerekiyor az bi zaman var yani pozitif çıkması yüksektir dimi

Teşekkür ederim çok kararsızdım kan vermeye ne zaman gitsem diye reglimide 19 unda olmam gerekiyor az bi zaman var yani pozitif çıkması yüksektir dimi
Bu bebeğin tutunmasıyla alakalı bir durum 13 den sonra verin bence . 19 una daha var net sonucu da 19 undan sonra alırsınız zaten

Kuzenimde ilişkiden 8-9 gün sonra kan vermişti 13 beta ile öğrendi . Bu kişiden kişiye değişiyor
En iyisi 13 ünde bi gidip bakmak eğer negatif görürsem bir hafta daha bekleyip reglime göre hareket ederim gebelik belirtileri de yaşıyorum umarım hayırlısı neyse o olur

En iyisi 13 ünde bi gidip bakmak eğer negatif görürsem bir hafta daha bekleyip reglime göre hareket ederim gebelik belirtileri de yaşıyorum umarım hayırlısı neyse o olur
Tabiki de kendinizi strese sokmayın negatif olursa da üzülmeyin daha vaktiniz var sonuçta

8-10 gün beta hcg değerini gebelik varsa yüksektir diye gördüm çoğu yerde ayın 13 ünde 10 gün oluyor eğer regl olmazsam bir hafta sonra yine kan vermeyi düşünüyordum
Tutunmayla alakalı , ben kendi tecrübeme göre 4 gün kaladan önce test vermeyin derim

Varsa silik de olsa çıkar geç dollenme geç yumurtlama filan yoksa
Ben test yapmıştım ama çok erken yaptığım için negatifti 13 ünde kan vericem garanti olsun diye test yapmak istemedim eğer 13 ünde negatif görürsem 17 sinde evde idrar testi yapıcam pozitif görürsem öyle giderim teyit etmeye olmazsa regli beklerim zaten az kalmış oluyor

Back
X