- 15 Eylül 2018
- 1.158
- 2.072
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
-
Ay yillar sora bile uģraşma gereği duyulurmu ya :)) umrumda bile olmaz kılımı kıpirtadamam ustelik kendi isteyerek bilerek olmus etkilenmis pek bi fazla kin tutacak mevzu da yok ne bilim.:)ben intikam alırdım :)
içimde kalmasın
Ay yillar sora bile uģraşma gereği duyulurmu ya :)) umrumda bile olmaz kılımı kıpirtadamam ustelik kendi isteyerek bilerek olmus etkilenmis pek bi fazla kin tutacak mevzu da yok ne bilim.:)
Bence herşey bir deneyim. Benm de coook onceleri bi kisa zamanda boyle bi mevzum olmustu burun kiviran erkek tiplerinden bunlar yani ugrasmak bile gereksizama kızın öz güvenini kırmış kimseyle birlikte olamamış geri gelmesi için böyle bişey yapabilir yani :)yoksa tabi uğraşmasa daha güzel olurdu
Bence herşey bir deneyim. Benm de coook onceleri bi kisa zamanda boyle bi mevzum olmustu burun kiviran erkek tiplerinden bunlar yani ugrasmak bile gereksiz
Ama güvenim kirilmadi aksine talipliydim baya:) hatta o kisi burun kivirmasina raģmen surekli bana mesaj atan bir kisiydi bitirilmesine ragmen yani. En sonunda herşeyi deģistirdim.kasıntı tipler kime ne yapacak kendileri sevimsiz duruyorlar yakisikli gibi dursalarda
Bilemiyorum kendileri bilir. Herkesin yaşayisi farkli. Ben olumsuz yaşanan seyleri olumluya cevirerek geleceğe taşimayi severim.başkalari başka maceralari sever vs vs.doğru belkide intikam almak için konuşçak ama o sırada oğlab kızı kandırıp kullancakta olabilir. çünkü arkadaşımız azcık sanırım iyi niyetli bu oğlanın laflarına inanması %80 bence :/
Şuanda 100 gönlüm olda birini vermemEn buyuk intikamin ona tenezzül etmemek olurdu ama sen konuşmussun.
Ben olsam hayatimda biri var beni aramasin diye telkinde bulunurdum arkadaşima.
Gönlun varsa bilemem. Bir insana en buyuk ders onu kaile almamak yok saymaktir.
Heyecan mı arıyorsun paraşütle atla filan bence. Ne gerek var yani
Numarani vermişin amaŞuanda 100 gönlüm olda birini vermem
zaten zaman senin intikamını almış aynı durumu oda yaşamış bırak boş ver allah kimseye bırakmıyor bak 14 yıl sonra bile karşına çıkıyor. Allah büyük şükürler olsun ki
ben intikam alırdım :)
içimde kalmasın
Bosver. Acma bile aradigi zaman.
O da bir deneyim işte. Sonucta yaptığı ve zorla olan birsey yok. Iki kisi karsilikli hoslanmis,bir iliskiye baslamis. Adam kalas cikmis ve ayrilmissin. İntikam alacak ne var bunda? Seni ilk kırdığı zamn ayrılacaktın.
Para konusunda da kendi cebinda para yokken ona "neden benden istemedin" diye çıkışıp para gondermissin. Adam senden istememis ki.
Kaldi ki adam arabayla getir gotur yapiyormus seni. Tahminim yemekleri de o odemistir bu sure boyunca. 110 lira odedim vermedi, diye düşünmek yerine "yediğimin ictigimin parasini odedim. En azından o asalagin parasi gecmedi bogazimdan" diye dusunebilirsin. He , yediginin ictiginin bulustugunda gittiginin parasini sen oduyorsan da basimin gözümün sadakasi olsun de :)
Bu kadarcik seyden kin tuttuguna gore belli ki hassas birisin.Bu adam seni zamaninda üzmüş. Izin verirsen yine uzer. .Senin intikam mintikam da yalan olur.
Bosver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?