En Eski Sevgili

Uğraşmaya değmez

Hiç uğraşmazdım sanırım
Hayatında biri yok mu?
En büyük intikam unutmaktır zaten
Bir insanı unutunca da açıkcası umrumda olmaz Ne yaptığı Ne ettiği haber bile almak istemem alsam da sallamam.

Telefon numarani vermen kapilari acik biraktigini gosteriyor. Tek yapilacak sey onun kapidan girmesi. Ben olsam tum kapilari kapatirdim..Hayat intikamini almis zaten. Senin paranla uzerine ust bas alandan intikam alsan umurunda mi olacak? Yuzsuz biri vicdansizdir da. Yine duygularinla oynayip seni somurecek madfi manevi. Sen ona kapildiginla kalacaksin. Sanirim bosluktaki eskilere sarmis. Yeni birini bulunca ya da durumunu azcik duzeltince yuz ustu birakir bu tipler. Maceraya ne gerek var?

En eski, ilk, tam 14 yıl önceki sevgiliniz; birşeyler demiş olmuş bitmiş. Neyse içinizden gelen neyse onu yapın. Yine dert olmasın.

Boşver. İntikam almak istediğine göre çok etkilenmişsin ama sonra sen de başkasından bulabilrsin. O zaman saçını maşa ile yaptığında deseydin ya ailemin durumu şu an iyi değil diye..

İntikam alıp da ne yapacaksınız, 14 yıl önce olmuş şeyler. O cezasını bulmuş zaten sizin yapacağınız ne ki? "Bi kuaföre falan gitsen" lafı ne ya, insan senle buluşmaya gelen kıza böyle mi der. Bence görüşmeyin, eski şeyleri de hatırlayıp asabınızı bozmayın değmez.

Ozamanlarda iliski konusun da çok tercubeli olmasi sizin hosunuza gitmis bende once kendinizi sorgulayin

Ya inanmıyorum ama hatta inanamıyorum ama bakın ne oldu. Ben ne desem nasıl desem diye düşünürken adam mesaj atmış gece.

Eklentiler

• ADB864CA-F81E-4553-AB22-06B47F66171C.webp
    54 KB · Görüntüleme: 63
İnşallah üniversite okudun zamanlarda ki kötü zamanlar bitmiştir ve çok iyi durumdasındır.Eğer öyleyse durumunu onun gözüne sok

Siz evli mısınız?

Maalesef belli yaşlarda hepimiz birlerinin kalbini bilerek yada bilmeyerek kırıyoruz... 14 yul sonra böyle birşey yapmanız bence sizi çok takıntılı ve acımasız gösterir. Yapmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…