- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Love_lover
-
Uğraşmaya değmezSelam kızlar. Benim ilk sevgilim; tam 14 yıl önceki sevgilim. Üniversitede arkadaşımın arkadaşıydı. Bi kaç arkadaşlar arası görüşme sonrası sevgili olmuştuk. Çok yakışıklıydı ve ilişkiler konusunda tecrübeliydi O kadar etkilenmiştimki ne yapacağımı, ne diyeceğimi bilmiyordum onunlayken. Aşırı heyecanlanıyordum. Konuşamıyordum bile yanında. Konu açmamın Sebebi şu; ailemin o zamanlar maddi durumu çok kötü babam iflas etmiş ben üniversite okuyorum başka şehirde sadece kredi bursum var elimde meteliğe kurşun sıkıyorum yani o derece. Buluşmaya giderken saçımı kendim maşa ile yaptım falan gittim bu beni görünce alaycı bir üslupla “bi kuaföre falan gitsen” gibi bişey söyledi. Ben o kadar üzüldüm ki. Adam resmen dalga geçiyordu. Ego kasıyordu benimle. Bi günde bana çok soğuksun duvar gibisin demişti sebep ise beni bırakıyordu arabadaydık yaklaştı öpecekti bende heyecanlandım arabadan indim. Bunları uzun süre unutamadım kimse ile çıkamadım. Dahası da var. Beni tanıştıran arkadaşım birgün geldi X in telefon faturası borcu varmış 600 tl parası yokmuş canı sıkkındı bende 90 tl verdim dedi. Bende üzüldüm aradım neden bana söylemedin dedim 110 tl ben yolladım teyzemin bana harçlık verdiği parayı salak gibi ona verdim. Adam geri ödemedi. Ödemediği gibi yeni kıyafetler almıştı o dönem. Aradan 14 yıl geçti bir daha hiç görüşmedik dün arkadaşım eklemiş konuşmuşlar beni sormuş. Tel no istemiş bende ver dedim. Konuştuk. Şimdi o iflas etmiş batmış. Diyorum ki İntikam mı alsam acaba. Daha önce hiç böyle bişey yapmadım. O dedikleri hissettirdikleri yanına kalmasın mı? Siz olsanız ne yaparsınız?
En eski, ilk, tam 14 yıl önceki sevgiliniz; birşeyler demiş olmuş bitmiş. Neyse içinizden gelen neyse onu yapın. Yine dert olmasın.Selam kızlar. Benim ilk sevgilim; tam 14 yıl önceki sevgilim. Üniversitede arkadaşımın arkadaşıydı. Bi kaç arkadaşlar arası görüşme sonrası sevgili olmuştuk. Çok yakışıklıydı ve ilişkiler konusunda tecrübeliydi O kadar etkilenmiştimki ne yapacağımı, ne diyeceğimi bilmiyordum onunlayken. Aşırı heyecanlanıyordum. Konuşamıyordum bile yanında. Konu açmamın Sebebi şu; ailemin o zamanlar maddi durumu çok kötü babam iflas etmiş ben üniversite okuyorum başka şehirde sadece kredi bursum var elimde meteliğe kurşun sıkıyorum yani o derece. Buluşmaya giderken saçımı kendim maşa ile yaptım falan gittim bu beni görünce alaycı bir üslupla “bi kuaföre falan gitsen” gibi bişey söyledi. Ben o kadar üzüldüm ki. Adam resmen dalga geçiyordu. Ego kasıyordu benimle. Bi günde bana çok soğuksun duvar gibisin demişti sebep ise beni bırakıyordu arabadaydık yaklaştı öpecekti bende heyecanlandım arabadan indim. Bunları uzun süre unutamadım kimse ile çıkamadım. Dahası da var. Beni tanıştıran arkadaşım birgün geldi X in telefon faturası borcu varmış 600 tl parası yokmuş canı sıkkındı bende 90 tl verdim dedi. Bende üzüldüm aradım neden bana söylemedin dedim 110 tl ben yolladım teyzemin bana harçlık verdiği parayı salak gibi ona verdim. Adam geri ödemedi. Ödemediği gibi yeni kıyafetler almıştı o dönem. Aradan 14 yıl geçti bir daha hiç görüşmedik dün arkadaşım eklemiş konuşmuşlar beni sormuş. Tel no istemiş bende ver dedim. Konuştuk. Şimdi o iflas etmiş batmış. Diyorum ki İntikam mı alsam acaba. Daha önce hiç böyle bişey yapmadım. O dedikleri hissettirdikleri yanına kalmasın mı? Siz olsanız ne yaparsınız?
AynenHiç uğraşmazdım sanırım
Hayatında biri yok mu?
En büyük intikam unutmaktır zaten
Bir insanı unutunca da açıkcası umrumda olmaz Ne yaptığı Ne ettiği haber bile almak istemem alsam da sallamam.
Selam kızlar. Benim ilk sevgilim; tam 14 yıl önceki sevgilim. Üniversitede arkadaşımın arkadaşıydı. Bi kaç arkadaşlar arası görüşme sonrası sevgili olmuştuk. Çok yakışıklıydı ve ilişkiler konusunda tecrübeliydi O kadar etkilenmiştimki ne yapacağımı, ne diyeceğimi bilmiyordum onunlayken. Aşırı heyecanlanıyordum. Konuşamıyordum bile yanında. Konu açmamın Sebebi şu; ailemin o zamanlar maddi durumu çok kötü babam iflas etmiş ben üniversite okuyorum başka şehirde sadece kredi bursum var elimde meteliğe kurşun sıkıyorum yani o derece. Buluşmaya giderken saçımı kendim maşa ile yaptım falan gittim bu beni görünce alaycı bir üslupla “bi kuaföre falan gitsen” gibi bişey söyledi. Ben o kadar üzüldüm ki. Adam resmen dalga geçiyordu. Ego kasıyordu benimle. Bi günde bana çok soğuksun duvar gibisin demişti sebep ise beni bırakıyordu arabadaydık yaklaştı öpecekti bende heyecanlandım arabadan indim. Bunları uzun süre unutamadım kimse ile çıkamadım. Dahası da var. Beni tanıştıran arkadaşım birgün geldi X in telefon faturası borcu varmış 600 tl parası yokmuş canı sıkkındı bende 90 tl verdim dedi. Bende üzüldüm aradım neden bana söylemedin dedim 110 tl ben yolladım teyzemin bana harçlık verdiği parayı salak gibi ona verdim. Adam geri ödemedi. Ödemediği gibi yeni kıyafetler almıştı o dönem. Aradan 14 yıl geçti bir daha hiç görüşmedik dün arkadaşım eklemiş konuşmuşlar beni sormuş. Tel no istemiş bende ver dedim. Konuştuk. Şimdi o iflas etmiş batmış. Diyorum ki İntikam mı alsam acaba. Daha önce hiç böyle bişey yapmadım. O dedikleri hissettirdikleri yanına kalmasın mı? Siz olsanız ne yaparsınız?
İnşallah üniversite okudun zamanlarda ki kötü zamanlar bitmiştir ve çok iyi durumdasındır.Eğer öyleyse durumunu onun gözüne sokSelam kızlar. Benim ilk sevgilim; tam 14 yıl önceki sevgilim. Üniversitede arkadaşımın arkadaşıydı. Bi kaç arkadaşlar arası görüşme sonrası sevgili olmuştuk. Çok yakışıklıydı ve ilişkiler konusunda tecrübeliydi O kadar etkilenmiştimki ne yapacağımı, ne diyeceğimi bilmiyordum onunlayken. Aşırı heyecanlanıyordum. Konuşamıyordum bile yanında. Konu açmamın Sebebi şu; ailemin o zamanlar maddi durumu çok kötü babam iflas etmiş ben üniversite okuyorum başka şehirde sadece kredi bursum var elimde meteliğe kurşun sıkıyorum yani o derece. Buluşmaya giderken saçımı kendim maşa ile yaptım falan gittim bu beni görünce alaycı bir üslupla “bi kuaföre falan gitsen” gibi bişey söyledi. Ben o kadar üzüldüm ki. Adam resmen dalga geçiyordu. Ego kasıyordu benimle. Bi günde bana çok soğuksun duvar gibisin demişti sebep ise beni bırakıyordu arabadaydık yaklaştı öpecekti bende heyecanlandım arabadan indim. Bunları uzun süre unutamadım kimse ile çıkamadım. Dahası da var. Beni tanıştıran arkadaşım birgün geldi X in telefon faturası borcu varmış 600 tl parası yokmuş canı sıkkındı bende 90 tl verdim dedi. Bende üzüldüm aradım neden bana söylemedin dedim 110 tl ben yolladım teyzemin bana harçlık verdiği parayı salak gibi ona verdim. Adam geri ödemedi. Ödemediği gibi yeni kıyafetler almıştı o dönem. Aradan 14 yıl geçti bir daha hiç görüşmedik dün arkadaşım eklemiş konuşmuşlar beni sormuş. Tel no istemiş bende ver dedim. Konuştuk. Şimdi o iflas etmiş batmış. Diyorum ki İntikam mı alsam acaba. Daha önce hiç böyle bişey yapmadım. O dedikleri hissettirdikleri yanına kalmasın mı? Siz olsanız ne yaparsınız?
Canım son durumu attımİnşallah üniversite okudun zamanlarda ki kötü zamanlar bitmiştir ve çok iyi durumdasındır.Eğer öyleyse durumunu onun gözüne sok
Siz evli mısınız?Selam kızlar. Benim ilk sevgilim; tam 14 yıl önceki sevgilim. Üniversitede arkadaşımın arkadaşıydı. Bi kaç arkadaşlar arası görüşme sonrası sevgili olmuştuk. Çok yakışıklıydı ve ilişkiler konusunda tecrübeliydi O kadar etkilenmiştimki ne yapacağımı, ne diyeceğimi bilmiyordum onunlayken. Aşırı heyecanlanıyordum. Konuşamıyordum bile yanında. Konu açmamın Sebebi şu; ailemin o zamanlar maddi durumu çok kötü babam iflas etmiş ben üniversite okuyorum başka şehirde sadece kredi bursum var elimde meteliğe kurşun sıkıyorum yani o derece. Buluşmaya giderken saçımı kendim maşa ile yaptım falan gittim bu beni görünce alaycı bir üslupla “bi kuaföre falan gitsen” gibi bişey söyledi. Ben o kadar üzüldüm ki. Adam resmen dalga geçiyordu. Ego kasıyordu benimle. Bi günde bana çok soğuksun duvar gibisin demişti sebep ise beni bırakıyordu arabadaydık yaklaştı öpecekti bende heyecanlandım arabadan indim. Bunları uzun süre unutamadım kimse ile çıkamadım. Dahası da var. Beni tanıştıran arkadaşım birgün geldi X in telefon faturası borcu varmış 600 tl parası yokmuş canı sıkkındı bende 90 tl verdim dedi. Bende üzüldüm aradım neden bana söylemedin dedim 110 tl ben yolladım teyzemin bana harçlık verdiği parayı salak gibi ona verdim. Adam geri ödemedi. Ödemediği gibi yeni kıyafetler almıştı o dönem. Aradan 14 yıl geçti bir daha hiç görüşmedik dün arkadaşım eklemiş konuşmuşlar beni sormuş. Tel no istemiş bende ver dedim. Konuştuk. Şimdi o iflas etmiş batmış. Diyorum ki İntikam mı alsam acaba. Daha önce hiç böyle bişey yapmadım. O dedikleri hissettirdikleri yanına kalmasın mı? Siz olsanız ne yaparsınız?
Önüne bak , hayatına kesinlikle dahil etme. Merkür geri giderken çıktı karşına kesinlikle sonucu iyi bitmezYa inanmıyorum ama hatta inanamıyorum ama bakın ne oldu. Ben ne desem nasıl desem diye düşünürken adam mesaj atmış gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?