- 2 Şubat 2017
- 3.364
- 3.507
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
BaybitBenim ikizlerden biri kaşınıyordu ikisininde saçlarında sirke tespit ettim. Bana sirke ve bite en etkili şampuan ve ilaç önerisi olan üyelerden yardım istiyorum. Paraniti kötüleyenler olmuş.
Yumurta üzerinde etkili mi tesekkur ederimBaybit
Rica ederım. Evet bit ve sirke öldürücü spreyi ve ayrıca bit şampuanı var ikisi beraber.Yumurta üzerinde etkili mi tesekkur ederim
Saf sirke duymuştum onu pamukla diplere sürünce etki ediyormuş. Ben kızım için direk eczaneden her hangi bir ilaç alıyorm hemen fayda ediyor.Benim ikizlerden biri kaşınıyordu ikisininde saçlarında sirke tespit ettim. Bana sirke ve bite en etkili şampuan ve ilaç önerisi olan üyelerden yardım istiyorum. Paraniti kötüleyenler olmuş.
Hemen yarın tesekur ederimSaf sirke duymuştum onu pamukla diplere sürünce etki ediyormuş. Ben kızım için direk eczaneden her hangi bir ilaç alıyorm hemen fayda ediyor.
Yarın temin ederim tesekkurlerRica ederım. Evet bit ve sirke öldürücü spreyi ve ayrıca bit şampuanı var ikisi beraber.
Merhaba, benim kızım her yaz başında mutlaka bitlenirdi. Bit tarağını keşfettim, eczaneden aldım. Banyo sonrası saçlarını tariyordum. 2 sefer taramada (sabah ve aksam) bitirmiştim. Tavsiye ederim.Benim ikizlerden biri kaşınıyordu ikisininde saçlarında sirke tespit ettim. Bana sirke ve bite en etkili şampuan ve ilaç önerisi olan üyelerden yardım istiyorum. Paraniti kötüleyenler olmuş.
Paranit Süper birşey kızımda yaşadım tek kullanimda geçirdi. Yalnız saçtan çok zor ariniyorBenim ikizlerden biri kaşınıyordu ikisininde saçlarında sirke tespit ettim. Bana sirke ve bite en etkili şampuan ve ilaç önerisi olan üyelerden yardım istiyorum. Paraniti kötüleyenler olmuş.
Eveet eski bir ilaç hemde baya etkiliAnti bit.
Bi kere okulda bit oldu 2 yıkama da kurtardık
Acil almam lazım bende 2 kız var,Merhaba, benim kızım her yaz başında mutlaka bitlenirdi. Bit tarağını keşfettim, eczaneden aldım. Banyo sonrası saçlarını tariyordum. 2 sefer taramada (sabah ve aksam) bitirmiştim. Tavsiye ederim.
Sprey vs de almam lazımSampuandan sonra, bittigine emin olan kadar bit taragiyla duzenli tarama yapin
Kwell-pBenim ikizlerden biri kaşınıyordu ikisininde saçlarında sirke tespit ettim. Bana sirke ve bite en etkili şampuan ve ilaç önerisi olan üyelerden yardım istiyorum. Paraniti kötüleyenler olmuş.
Biraz tuhaf olacak ama gaz yağı bulursanız onu kullanınBenim ikizlerden biri kaşınıyordu ikisininde saçlarında sirke tespit ettim. Bana sirke ve bite en etkili şampuan ve ilaç önerisi olan üyelerden yardım istiyorum. Paraniti kötüleyenler olmuş.
İnanın 3 yaz mücadele ettim. Şampuan, ilaç ne bulduysam. Tarağı bir arkadaş tavsiye etti. Çölde su bulmuş gibi oldum. Eczaneden alin mutlaka. Taradikca sirke ve yavrular ölü olarak düşüyor.Acil almam lazım bende 2 kız var,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?