ehe tişikkür ederim çok seviyorum ben de beremi.
oof of şimdi de turuncu sevdam başladı. kınayı da aklıma soktunkestane boyanın üstüne tutar mı ki? boya gibi değil sonuçta dimi açtırmak gerekmez önceden?:26:
Boyanın üzerine tutar mı bilmiyorum ki. :44: Eğer tutuyorsa ben de denerim, siyah boya var bende.
Bak şöyle bir site buldum, link vermek yasak noktaları çıkardım. :
wwwhennaforhaircom Burada baya kına tarifi var. Yabancı dilin yoksa googladan çevir az çok anlarsın. Mixes a tıkla, orada elde ettikleri renkler harika. Çeşit çeşit renk var.
bu kız çok güzel biri doğal halide çok güzel renk saçlı kızıl
Henna can also never make your hair lighter - only add pigment to your existing color. There is no chance for you to be fiery red with henna if your starting color is a dark brown.
haha tariflere bakmama gerek kalmadıaçık kahveye de razıydım. sağlık olsun site süper yalnız. iç geçire geçire bi hal oldum.
Onun dogal sac rengi koyu sari ama kizil cok yakisiyor. Kesinlikle kizil olmali.
5. fotorafraki saç bana aitbi ara koymuştum topiğin birine çok oldu... tarçın bakırıyla elde etmiştim o rengi ama hemen aktı gitti doğal saç rengimde turuncu zati ama o kadar canlı diil tabi.bende cırtak kızıl turuncu çok seviyorum.neyse boyamıcam artık pes ettim ha aktı ha kurudu ha kırıldı derken fenalık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?