Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

Boyanın üzerine tutar mı bilmiyorum ki. :44: Eğer tutuyorsa ben de denerim, siyah boya var bende.
Bak şöyle bir site buldum, link vermek yasak noktaları çıkardım. :

wwwhennaforhaircom Burada baya kına tarifi var. Yabancı dilin yoksa googladan çevir az çok anlarsın. Mixes a tıkla, orada elde ettikleri renkler harika. Çeşit çeşit renk var.

Henna can also never make your hair lighter - only add pigment to your existing color. There is no chance for you to be fiery red with henna if your starting color is a dark brown.

haha tariflere bakmama gerek kalmadı açık kahveye de razıydım. sağlık olsun site süper yalnız. iç geçire geçire bi hal oldum.

Sac koyu kahverengi oldugunda tutmuyormuymus tam anlayamadim? :44: Saclarin uzamasini beklemeliyiz. Sanirim boyali saca kina tutmuyor. Ben simdi kina sabununu deniyorum saca dogal kizil renk verir diye duydum ama sonradan sabundaki kinanin etkisinin gecmis oldugunu ve renk vermedigini ögrendim. Hayal kirikligina ugradim. Büyük hevesle almistim onu. Ama yine de denemeye devam edecegim. Belki ise yarar. Eger olmazsa sampuana kina katip onunla saclarimi yikicam. Bu benim fikrim, daha denemedim. Direk kinayi yakmak istemiyorum, sactan cikmasi cok zor. Sampuana katarsam daha az etki eder ve sürekli kullanimda cok az kizillik verebilir belki. Kinayi saca sürmek zor oluyor bekletmesi ayri dert, böyle yaparsam daha pratik olur. Hafif bir kizillik versin yeter zaten. Umarim ise yarar.

5. fotorafraki saç bana ait bi ara koymuştum topiğin birine çok oldu... tarçın bakırıyla elde etmiştim o rengi ama hemen aktı gitti doğal saç rengimde turuncu zati ama o kadar canlı diil tabi.bende cırtak kızıl turuncu çok seviyorum.neyse boyamıcam artık pes ettim ha aktı ha kurudu ha kırıldı derken fenalık geldi

Son düzenleme:

Boyama bence. Benim sac rengim dogal kizil olacak boya sürmezdim heralde Bayiliyorum dogal kizil saca Bu arada merak ettim hangi fotograf? Bulamadim da :44:

kızlar bende saçlarımı bakıra boyatım nasıl oldu bi fikrim yok bazen eet güzel oldu diyorum bazense kötü oldu alışamadım sanırım ama çok uzun zamandır istedim renkti biraz açık oldu sanırım turuncuya kaçıyor azıcık çünkü kaşlarımıda açtı tabii kuaför ... şimdi yarın işe gideceğim bakalım neler dicekler... çok beyaz olmamakla biraz beyaz tenliyim ... 20-25 gün snr tekrar boyatcam biraz daha koyulaştırıcam saçlarımı bir ton en azında nasıl olur kii...

resimdeki kızın doğal saç rengi mi acaba bu?gerçi çilleri filan da var.ama emin olamadım ya,saç rengi çok çok doğal dursa da o tarz bir kızıl doğal olamazmış gibi geliyor,çok canl çnkü.doğal kızıllar biraz daha mat oluyor.

sanki aslında sarışın olduğundan bu kdr yakışmış ve doğal olmuş gibi bilemedim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…