Hangisi canım? Dogal canli kizillar da var. Ben bizzat gördüm yani.resimdeki kızın doğal saç rengi mi acaba bu?gerçi çilleri filan da var.ama emin olamadım ya,saç rengi çok çok doğal dursa da o tarz bir kızıl doğal olamazmış gibi geliyor,çok canl çnkü.doğal kızıllar biraz daha mat oluyor.
sanki aslında sarışın olduğundan bu kdr yakışmış ve doğal olmuş gibi bilemedim şimdi.
Canim senin icin sorun olmazsa resmini koy biz de fikrimizi söyleyelimkızlar bende saçlarımı bakıra boyatım nasıl oldu bi fikrim yok bazen eet güzel oldu diyorum bazense kötü oldu alışamadım sanırım ama çok uzun zamandır istedim renkti biraz açık oldu sanırım turuncuya kaçıyor azıcık çünkü kaşlarımıda açtı tabii kuaför ... şimdi yarın işe gideceğim bakalım neler dicekler... çok beyaz olmamakla biraz beyaz tenliyim ... 20-25 gün snr tekrar boyatcam biraz daha koyulaştırıcam saçlarımı bir ton en azında nasıl olur kii...
alcan bunu evine dilediğini yapcan
Neler geciyor kizim aklindanBenim mi icim fesat ya :78:
Insan olamaz buElf kizi falan sanirim
şu kızdan bahsediorm.yoksa bliorm tbi ki doğal kızıllar da olduunu ama bununkinden emin olamadım
Kesinlikle dogal. Teni de cok beyaz zaten. Daha canli kizillar da var, daha turuncumsu. Ama bu kizi biraz dikkatli bakinca ve saclarinin beyaz oldugunu düsününce albinoya da benzettim kaslari da yok gibi. Kesinlikle dogal diyorum cünkü resmi aldigim site gingerlarla ilgili bir siteşu kızdan bahsediorm.yoksa bliorm tbi ki doğal kızıllar da olduunu ama bununkinden emin olamadım
ooooy neler geçmiyo ki
öhöm öhöm neyse
mesajlarım 100'e bi ulaşsın kızıllarla turuncularla boğucam burayı
arşivimin %0,0002'si gelsin bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?