Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

Hangisi canım? Dogal canli kizillar da var. Ben bizzat gördüm yani.

Canim senin icin sorun olmazsa resmini koy biz de fikrimizi söyleyelim Alisamadigin icin sana kötü geliyor olabilir. Beyaz tenliysen neden yakismasin ki?

şu kızdan bahsediorm.yoksa bliorm tbi ki doğal kızıllar da olduunu ama bununkinden emin olamadım

ben de tam tersine bu kız hariç herkesin doğallığından şüphe duyarım

suratı bile kırmızı baksana domates gibi. insana benzemiyo

kızın kaşları mı yok. yoksa ben mi göremiyorum :44:

yok gibi bişey çok az ve açık renk.benim kaşlarıma benzio biraz

valla ben gene de emin olamadım kaş rengi kızıl değil bir de.

Ben bunu çok beğendim. Rihanna'ya çok yakışmış.

şu kızdan bahsediorm.yoksa bliorm tbi ki doğal kızıllar da olduunu ama bununkinden emin olamadım
Kesinlikle dogal. Teni de cok beyaz zaten. Daha canli kizillar da var, daha turuncumsu. Ama bu kizi biraz dikkatli bakinca ve saclarinin beyaz oldugunu düsününce albinoya da benzettim kaslari da yok gibi. Kesinlikle dogal diyorum cünkü resmi aldigim site gingerlarla ilgili bir site

rihanna bu kırmızı saçlarla super olmus yaa ..bunu gordukten sonra emınmkı esmerlere kızıl kırmızı cok yakısacak !! :)

Kizlar bu renk bir kizil nasil elde edilebilir? Icinde pembelik olmayacak ama. Yani aktikca pembeye degil de turuncuya dönecek bi kirmizimsi kizil.

Kızıl hastası benden merhaba herkese

Bu da nesi ya... Allah'ım sana geliyorum harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…