ehe dimi çok güzel
to be continued o zaman
bu renk ne yaaa
ben biraz daha koyu renkleri seviyorum
ama kızıl ve turuncu saçlar asıl 1000 de 1 olan doğal kızıl ve turunculardır
sonradan kızıl ve turuncu olanlara ben hiç yakıştıramıyorum
her ne kadar doğal olsun diye uğraşılsa da sırıtır
doğal kızıl ve turuncu saçlar ise nadidedir, özeldir, az sayıdadırlar tüm dünyada ve bayılasıdırlar
ama günümüzde insanların yarısından çoğu sonradan yapma kızıl turuncu aa sonradan yapma sarışınları da unutmamak lazım, sadece benim göz zevkimi rahatsız ediyor, doğallıktan yana olduğum için
Bu resimlerdeki sen misin? Ikinci resimdeki renk cok hos
Canim ama boya kizil olanlardan da binde bir vardir ki onlarda kendi saciymis gibi durur. Beyaz tenlidir cillidir, seyrek kasli kirpikli ve renkli gözlüdür, saclari kizil degildir ama kizil cuk oturur. Senin begenmedigin sonradan kizillar genelde Türkiye'de bulunur.Kara ve gür kasli, yanik tenli ve sert ifadeli bir hatuna kizili ben de yakistirmam. Dogal kizillar dünyanin %1-2sini olusturuyorlar ve gercekten harikalar. Genelde bebek yüzlü oluyorlar. Ayrica Avrupali sarisinlardaki sogukluk onlarda yok.
Tam bir dogal kizil hastasiyim.Su hayatta cok istedigim seylerden biri bir gingerla evlenip bir ginger dünyaya getirmek Ama bu da hayal ve büyük ihtimalle hayal kalacak...
evet cnm benim.2 yıldan fazladır kızıl boyuyorum.
yukarda sahte kızıl ve sarışınlardan hazzetmeyen arkadaşa ithafen,elbette herşeyin doğalı bir başka güzel ama kaş,göz ve ten rengiyle uyum içinde olduğu takdirde en güzel kızıl ve sarışınların da doğal saçı öyle olmayanlardan çıktığı da bir gerçek.benim de orjinal rengim açık kumral mesela,çocukken platin sarısı olan saçım büyüdükçe koyulaşmış,sarı boyadığım zamanlarda da boya olduğunu anlamıyorlardı.ama kızıl benim için de büyük bir tutku,şu anda bile boyadan çok anlamayanlar(genelde erkekler filan :) boya mı kendi saçın mı diye soruyorlar.çnkü ten rengim beyaz,kaşlarım açık renk ve gür değil,çillerim de var.
kısaca yakıştığı,abes durmadığı takdirde "sahte" kızıl ya da sarışınlara laf atmaya hiiç gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?