gerçek kızıllarda kızıl da değil bakırın tonlarında ki insanlarda çil oluyo genelde
doğal olup olmadığı bi de ordan anlaşılıyo yüzleri bile kırmızı oluyo
suratları çok hoş oluyo
aa ivit çok hoşmuş bu da. ama onun devamı da var sanki dimi :18: bu kadar büyük istiyosan iyice düşün, yıllaar boyu vücudunda taşımaya değer mi değil mi filan. ama yer olarak en uygunu. her dakka görüp sıkılmazsın
ya arkadaslar benım sacım koyu kahverengı.kızıl yaptırmayı cok ıstıyorum.hatta kırmızıya yakın bır kızıl.bunun ıcın illa saclarımı actırmam mı lazım.yıpranıyor ya hıc actırmak ıstemıyorum.bu sacada gırermı bılmıyorum.bıde ben baya esmerım sızce bana gıder mı bu renk???
maalesef bence gitmez, çok kızıl istiyorsan eğer hani şöyle güneşin altında hafif kırmızılığı belli olacak şekilde yapsan, çok fazla dikkat çekmez hem de senin istediğin de olur
yok mu ki öyle bir ton
aşk alevı ve patlıcan morunu karıstırmayı düşünmüştüm.birinde gordum harıka olmus.ama o acık tenlıydı.bıde actırmıs önce sacını.bılemıyorum ya cok kararsızım...
o karışım eğer açık ton olacaksa bence olmaz, tenin esmer olduğu için açık renk bence olmaz, daha koyu kızılları dene derim
fıkrını paylastıgın için tşk ederım canım bende öyle dusunmüstüm zaten((
aşk alevı ve patlıcan morunu karıstırmayı düşünmüştüm.birinde gordum harıka olmus.ama o acık tenlıydı.bıde actırmıs önce sacını.bılemıyorum ya cok kararsızım...
Ten rengin ne peki?
acik tenli degilim, ama esmer de degilim. ortasi iste...
yakismaz diye senelerdir cesaret edemiyorum, ama hep icimde ukte kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?