ay yok, çok belli oluyor sahteleri
ne olursa olsun boya kendini belli ediyor, öyle nezaketen ay çok doğal derler de insanın kendi saçının rengiyle bir kimyasal arasında fark olmaz mı hiç, elimden gelse ülkedeki bütün boyaları toplayacam
her insan kendi teninin kaşının gözünün rengine en çok uyacak saç rengiyle doğuyor bence, bence yanitabi benim elimde değil tüm türkiyenin saç rengine karar vermek, o yüzden takık bir şekilde dolaşıyorum dışarda, aha sahte kızıl aha sahte sarı şeklinde
hele hele bak teni beyaz kaşı gür olmayan birisi sen öyleymişin, onların doğal saç rengi varya işte onlara da bitiyorum, saçlarının kıymetini bil, açık kumral ama işte doğal olduğu için saçlar harika, aslında herkesin rengi açık kumral koyu kumral şeklinde gruplandırılmamalı, herkesin rengi kendine has tek tek doğal saçlar hep kendine has renge sahip
evet cnm benim.2 yıldan fazladır kızıl boyuyorum.
yukarda sahte kızıl ve sarışınlardan hazzetmeyen arkadaşa ithafen,elbette herşeyin doğalı bir başka güzel ama kaş,göz ve ten rengiyle uyum içinde olduğu takdirde en güzel kızıl ve sarışınların da doğal saçı öyle olmayanlardan çıktığı da bir gerçek.benim de orjinal rengim açık kumral mesela,çocukken platin sarısı olan saçım büyüdükçe koyulaşmış,sarı boyadığım zamanlarda da boya olduğunu anlamıyorlardı.ama kızıl benim için de büyük bir tutku,şu anda bile boyadan çok anlamayanlar(genelde erkekler filan :) boya mı kendi saçın mı diye soruyorlar.çnkü ten rengim beyaz,kaşlarım açık renk ve gür değil,çillerim de var.
kısaca yakıştığı,abes durmadığı takdirde "sahte" kızıl ya da sarışınlara laf atmaya hiiç gerek yok bence
ne olursa olsun boya kendini belli ediyor, öyle nezaketen ay çok doğal derler de insanın kendi saçının rengiyle bir kimyasal arasında fark olmaz mı hiç, elimden gelse ülkedeki bütün boyaları toplayacam
her insan kendi teninin kaşının gözünün rengine en çok uyacak saç rengiyle doğuyor bence, bence yanitabi benim elimde değil tüm türkiyenin saç rengine karar vermek, o yüzden takık bir şekilde dolaşıyorum dışarda, aha sahte kızıl aha sahte sarı şeklinde
hele hele bak teni beyaz kaşı gür olmayan birisi sen öyleymişin, onların doğal saç rengi varya işte onlara da bitiyorum, saçlarının kıymetini bil, açık kumral ama işte doğal olduğu için saçlar harika, aslında herkesin rengi açık kumral koyu kumral şeklinde gruplandırılmamalı, herkesin rengi kendine has tek tek doğal saçlar hep kendine has renge sahip
%100 katılıyorum sana. tabi senin kadar katı değilim boya toplatmak filanama bence de insana en yakışan renk doğuştan gelen olanlar.
bunu malesef çok geç anladım ben. hele hele esmerler civciv sarısı filan yapmıyolar mı. neymiş yüzü açarmış. OOOLDUne zaman görmüşler has sarışınların esmer tenli olduğunu.
kızıl olayına gelince ben de kızıldım, zaten bu kızıl sevdam yüzünden o eski gür kalın telli saçlarımdan oldum. yakıştırırdım yüzüm beyazdır kaşlarım seyrektir filan ama doğal saç gibi durmuyodu tabi. döndüm kendi rengime uzamasını bekliyorum şimdi. kavuşucam orjinal saçlarımaanca uzaktaan uzaktaaan bakıyorum kızıllara. insan şanslı olmayıversin
diyceğim o ki (içimi döktüm yalnız) çok değişiklik isteniyosa küçük ton farklarıyla siyahtan kahve yapın kahveden kumrala yapın sarıdan kumrala yapın ne biliyim doğallığınızı güzelliğinizi 360 derece döndürmeyin kızlar
Ben yaptim o hatayi simsiyah boyadim saclarimi of simdi kurtulmaya calisiyorum.Yakismisti ama ne bileyim kaslarim acik duruyordu, tenim de felaket beyaz görünüyordu. Gotik filmlerinden firlamis gibiydim Simdi yine iyi akti biraz dipten kendi saclarim geliyor idare ediyorum böyle... :122:
Ya ben de bi ara saçlarımı simsiyah yapmıştım. Daha sonra açtırdım kahveye döndüm. Okulda hiç tanımadığım bir çocuk dedi ki 'ben senin eski görüntünden korkuyordum, Tim Burton filmlerindeki karakterler gibiydin.'Suratımda çok beyaz kalıyordu tabi.
Bittakım insanlar da beni gotik sanıyormuş sonradan söylediler. Ayy hiç işim olmaz gotiklik falan. Neyse ki şu an çok memnunum.
ah beyaz tenli olsam saçımı turuncuya boyardım amaaaaaa nerdeee:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?