Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

%100 katılıyorum sana. tabi senin kadar katı değilim boya toplatmak filan ama bence de insana en yakışan renk doğuştan gelen olanlar.
bunu malesef çok geç anladım ben. hele hele esmerler civciv sarısı filan yapmıyolar mı. neymiş yüzü açarmış. OOOLDU ne zaman görmüşler has sarışınların esmer tenli olduğunu.
kızıl olayına gelince ben de kızıldım, zaten bu kızıl sevdam yüzünden o eski gür kalın telli saçlarımdan oldum. yakıştırırdım yüzüm beyazdır kaşlarım seyrektir filan ama doğal saç gibi durmuyodu tabi. döndüm kendi rengime uzamasını bekliyorum şimdi. kavuşucam orjinal saçlarıma anca uzaktaan uzaktaaan bakıyorum kızıllara. insan şanslı olmayıversin
diyceğim o ki (içimi döktüm yalnız) çok değişiklik isteniyosa küçük ton farklarıyla siyahtan kahve yapın kahveden kumrala yapın sarıdan kumrala yapın ne biliyim doğallığınızı güzelliğinizi 360 derece döndürmeyin kızlar

Son düzenleme:
sahte dedektörü gibi sokakta dolaşıp boyaları toplatmaya kadar işleri vardırmak alemsin cnm,bence kasma bu kdr sen,kendi doğallığının kıymetini bil.diğerleri de kendi dertlerine yansın bırak

neyse sözün özü,boya ya da doğal fark etmez,bakır kızıla hastayım

Bence de abes durmamasi önemli. Abes durmadiktan sonra kizil da, kirmizi da, mavi de, mor da hepsi yakisir.
Benim anlamadigim ben de acik kumralim ama kücükken sarisin degilmisim. Hani genelde öyle olur kumral ve acik kumrallar kücükken sarisin olur ama ben yine kumralmisim. Hatta bakira calan bir kumral, ama en ufak bir sarisinlik yok :44: Ama kizilin bana yakistigina eminim. Tarcin bakira boyadigimda insanlar bana "Bi cillerin eksik" diyorlardi. Keske onlar da olsa.

Dogru dogal sactaki isilti, parlaklik boyada olmaz. O yüzden bir süre dogal sacimi kullanip öyle boyayacagim. Aman canim sakin toplama boyalari hele bi kizil hevesimi alayim Iki senedir icim gidiyor bakir kizillara, Irlanda kizillarina, kirmizilara Zaten ben sürekli boyatma taraftari degilim, hevesimi aldiktan sonra da pek boyatacagimi sanmiyorum. Hem kizil boyanin zararindan, hem de masrafindan cekiniyorum. Bi de sürekli akmasi, boya istemesi, saci yipratmasi falan filan... Dogru düzgün makyaj bile yapmam ben, onunla ugrasmak bile zor gelir yani. Kizili sürekli kullanmaya üsenirim acikcasi

Son düzenleme:

Ben yaptim o hatayi simsiyah boyadim saclarimi of simdi kurtulmaya calisiyorum. Yakismisti ama ne bileyim kaslarim acik duruyordu, tenim de felaket beyaz görünüyordu. Gotik filmlerinden firlamis gibiydim Simdi yine iyi akti biraz dipten kendi saclarim geliyor idare ediyorum böyle... :122:

niye canım bulamıcakmışsın, istersen bulursun elbet, vallahi ginger ginger çocuklarınız olur mis gibi, şu geni kurtarmak için bir adım da sen atmış olursun

Buldum bile nihaha Allahim sen aklima mukayyet ol yok böyle birsey ya Bir an önce Irlandaya gitmeliyim

Ya ben de bi ara saçlarımı simsiyah yapmıştım. Daha sonra açtırdım kahveye döndüm. Okulda hiç tanımadığım bir çocuk dedi ki 'ben senin eski görüntünden korkuyordum, Tim Burton filmlerindeki karakterler gibiydin.' Suratımda çok beyaz kalıyordu tabi.

Bittakım insanlar da beni gotik sanıyormuş sonradan söylediler. Ayy hiç işim olmaz gotiklik falan. Neyse ki şu an çok memnunum.

Son düzenleme:

Ben yaklaşık 5-6 sene kızıla boyattırmıştım .Herkes beni gerçek kızıl sanıyordu harbiden de öyle görünüyordu .Tabi kaşlarımı boyatmıştım ama kızıla uğraşmak zor sürekli dip boyası istiyor .Yani çok belli olmayanıda var canım

Haha aynen Benim cenemde piercingim var, genelde koyu renk giyinirim insanlar hep derdi gotik misin, metalci misin? Tamam metal müzikten hoslanirim, gothic tarzi da severim (abartilmadigi sürece) ama -ci siyla -cü süyle isim olmaz kardesim Ben "ben"im, kendime karakter aramam

Son düzenleme:

hatun taşmış baya

saç değil de dövmeye bayyyıldım, her an yaptırabilirim

saç değil de dövmeye bayyyıldım, her an yaptırabilirim

Dövme güzelmis. Icine sinerse hic sIkIlmam dersen yaptir tabi Ben de yaptirmayi düsünüyorum, cicekli modelleri cok begeniyorum.Resmini koydugum dövmenin kizil sacla uyumu cok hosuma gitti

gerçek kızıllarda kızıl da değil bakırın tonlarında ki insanlarda çil oluyo genelde
doğal olup olmadığı bi de ordan anlaşılıyo yüzleri bile kırmızı oluyo
suratları çok hoş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…