Süpersin :) Benim eşim biraz asabir ".... sünepe olsun." cümlesini görünce soru için düşünmek değil, cevabı internetten bulup yazasım geldi
ilk sorunun cevabını vermiş bi arkadaşımız gittiğim mantık doğruymuş ama yavaş kalmışım
ben ilk kutuya hiç top koymazdım ikinci kutuya sadece beyaz topları yerleştirirdim eğer beyaz top olan kutuyu seçerse zaten kurtulmuş olurdum. ama boş kutuyu seçerse de kurtulmuş olurdum çünkülüüü siyah top çıkarsa öldürüceğini söyledi kral hiç top çıkmazsa niye öldürsünnasıl attım ama
hmm şimdi farkettim kral gözleri kapalı olarak seçicekmiş topu kutudan o zaman iki kutuya da 5 - 5 yerleştirirdim beyaz topları. nasıl olsa göremez gözleri kapalıyken kutunun içinde kaç top olduğunu
bır tanede ben sorabılırmıyım acaba :))
HADİ SİZE BİR SORU :)) Mezar başında ağlayan bi kız var, mezarda yatan kadının annesi,mezar başında ağlayan kızın annesinin kaynanasıdır...Ohalde mezarda yatan kadıN mezar başında ağlayan kızın nesidir .
Mezarda yatanın cinsiyeti belli değil ki?
O zaman cevap doğru, halası
Ya şimdi uzun uzun yazmak istemiyorum ama bu sorunu çok cevabı olabilirdi 'kadın' ibaresi olmasaydı ki ben onu atlamışım
:)))) tatlım soruda mezarda yatanın cinsiyeti bu kadar bariz belirtilmemiş olsa bile cevap aynı olurdu
neyse hadi benim kral-mahkum sorumu cevaplayın da yeni soru sorayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?