En Güzel Mantık Soruları :)

Geyikten anlıyor, mantık sorusu seviyor, maaşallahhh :128:

şincii, gülem mi ağlıyam mı karar veremedimm. forumdaki herkesin ayrı bi tarzı var çünküü her soruya kafa patlatırım ammaa gelen tepkilere kafa patlatmaktan yoruldum, çnükü çoğunda ya ben yanlış anlaşıldııım, ya da karşımdakini datmin edemediim..
sen deyiver hele, eyi bişey mi didiin, dalga mı geçtinn??

he bu arada sen de kurduymuşsun meğer bilmece ve soruların hee
Kim bulamadı.Yalancı bahcivan katil.Dışardan cam buğu mu olurmuş

:)) basit oldu biraz di mi :))) peekalaa geliyo yenisii

Sıkıntılı bir konuda abuk subuk yazılsa hoş olmaz. Formun bu kısmı eğlence kısmı değil mi, eğleniyoruz işte. Laf sokmalı konuşmalar tarzım değil bu arada.Sayende sevip de iş ve evlilikle uzaklaştığım sorulara kafa patlatıp eğleniyorum.Manyaklık işte, zevk veriyor sorular
En zor soru da şu sayılarla ilgili olandı.İtiraf edeyim geçen sene sorulsa çözemezdim, bu sene öğrendim yöntemi...

:)) iyi o vaskit işte yeni soru.. bunu ben de çözemedim daha doğrusu uğraşmak bile istemedim...birileri can sıkıntısından uydurmuş olmalı ya da öyle bişiler işte..belki ilgisi olan vardır..

Bir erkek hoşlandığı bir kıza mektup arayıcılığıyla çok hoşlandığını ve çıkmak istediğini yazmış kız bu mektuba bir formül yoluyla cevap vermiş

[c=ı+]=k (t-ı )+ g=ı(m)
v+a
r=12+4=16
16 = t
t=e
e=s + 16
s= 65
s=65 - s16 =105
e= 1o-k=k(ü11+r)+(e+d=r+i)m=?

Sizce kızın cevabı ne ?

Aynı hisler uyandırdı soru bende.
Ama genel olarak baksana, harflere. Sanki "Çıktığım var, teşekkür ederim." diyor.

Aynı hisler uyandırdı soru bende.
Ama genel olarak baksana, harflere. Sanki "Çıktığım var, teşekkür ederim." diyor.

doğru evet..ben bakmadım bile diyorum ya, sadece değişk bi tarz olduğu için ekleyem dedim...
hiçhoşlaşmam böyle sorulardan hıhh

off ben daha yemek bile yapmadımm

ve ortalığa bi süpürge tutup noel ağacımızı ayarlayıp yerleştirmem lazım...azıcık evin havası değişir diye..ama daha da oturuyorum yaa...

Aynen, senin yüzünden bebeğime yaptığım çorbayı da yaktım, tekrar yapıyorum :)
Bir de Zeka Olimpiyatları sayfasında "Zekanıza güveniyorsannız buyrun" diye bir konu var, onu çözmek için aldım elime kağıt kalem, epey uğraştım.Ama doğru mu bilemiyorum, cevabı vermedi

:)))noel ağacım çok güzel olduuu ah bi de altında gerçek hediye kutuları olsaa....

:)))noel ağacım çok güzel olduuu ah bi de altında gerçek hediye kutuları olsaa....

Senden duyunca ben de eşimden noel ağacı istedim.Güzelceee cevap verdi bana, ama buraya yazılacak türden bir cevap değil :)

Eşin ağacın altına bişey koyuversin artık, almıyorsa da boşver, bak ağacı bile olmayanlar var

Stokta soru kaldı mı :)

niye yaa ne zararı olucak yılbaşı moduna girmenin ağaç süsleyip kendimizi kandırmak da olsa eğlence olucakmış gibi evin havasını değiştirmenin.. :44:

valla bizimki çok güzel oldu, hatta güzel süsledim diye eşim de çok beğendi, bakalım maddi duruma göre hediye olayını da güzel bi noktaya getirirsek tam süper olucak
benimki sadece forumda çok uzun girmeme laf ediyo, korka korka giriyorum artık...

evveet var tabi sorumuzz,, buyrunuzz:
Masada 1 bardak su ve 1 bardak süt var 1 çay kaşığı ile, süt bardağından 1 kaşık süt alıp su bardağına döküyoruz Sonra da su bardağından 1 kaşık su alıp süt bardağına döküyoruz Son durumda, sütün içindeki su mu daha fazladır, yoksa suyun içindeki süt mü?

bu arada sen öğretmensin sanırım, ne öğretmenisin sorması ayıpp??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…