KK dalgalı mı düz mü seviyor bilemiyorum ama uzun saça bir zaafımız olduğu açık.
Bir iş arkadaşım, kendisi Ukraynalıdır, siz Türkler uzun saç en güzel saç zannediyorsunuz ama bu sizin ülkenizde geçerli demişti.
Haklı aslında, 7 numara saçı diğer 6 yarışmacıya göre hayli kısa ama oyları hiç fena değil, kaldı ki benim de oyum kendisineydi
buyrunsssssMerhaba hanimlar :))
ayyyy merak icindeyimmmBen oyumu yolculuk esnasında vermiştim , şimdi saçlar hakkındaki yorumlarıma başlayayım :)
yap bakalım nurellaBen oyumu yolculuk esnasında vermiştim , şimdi saçlar hakkındaki yorumlarıma başlayayım :)
2 numaralı yarışmacıda brezilya fönü mü var ne kadar parlak duruyor maşallah? yarışma bitince cevabını bekliyorum. bende katılcaktım unuttum bu yarışmayı
okkkk mutellaaa olsunyap bakalım nurella
Nasilsiz bakalimmm:) oylar alnis basini gitmis nolms boyle :))buyrunsssss
Bekliyorum marhacim merakla :))Ben oyumu yolculuk esnasında vermiştim , şimdi saçlar hakkındaki yorumlarıma başlayayım :)
okkkk mutellaaa olsun
tarz miyiiikkk
sizinle miyizzz??
Ayyy sormaaa yenilgi deresyona soktu beniNasilsiz bakalimmm:) oylar alnis basini gitmis nolms boyle :))
Bekliyorum marhacim merakla :))
kuşları öldürdün beybi
E digerlerinede yorum yapsanaaa margaa:))2 numaralı yarışmacı
Öncelikle yarışmaya katıldığınız için teşekkürler
Saçlarınız işlem görmesine rağmen fazla yıpranmış gelmedi bana..
Saçınızda ki parlaklığın ; saçınızın sağlıklı oluşundan ziyade çekimden kaynaklandığını düşünüyorum ben..
Renk uyumu güzel, beyaz teninize de yakışmış bu saç rengi..
Saçınızın ön katlarına biraz hareketlilik verebilirsiniz bence..
Saç uçlarınız çok yıpranmış görünmüyor boyaya rağmen sağlıklı görünen bir saçlarınız var..
Başarılar dilerim :)
tanee taneee isliyor dur hele bize ne diyecekkE digerlerinede yorum yapsanaaa margaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?