En güzel yıllarım boşa mı gitti

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
Kızlar ben 29 yasındayım hiç evlenmedim henüz
Dönem dönem hormonlarım ne kadar tavan yapsa da kendimi hep baskıladım İlk ilişkimi eşimle yaşamak istedim kendimi eşim olacak insana saklıyorum
Öte yandan günümüz şartlarında büyük ihtimal eşim olacak kişi özgürce yaşıyordur o tur şeyleri
Her neyse konu o değil
Sizce 29 yaşında hala bakire olmak anormal mi yoksa ben en doğrusunu mu yapıyorum
Ne zaman evleneceğim o da belli değil Hayat da geçiyor yıllar geçiyor :(
Umarım yanlış yapmıyorumdur

Dönem dönem hormonlarım ne kadar tavan yapsa da kendimi hep baskıladım İlk ilişkimi eşimle yaşamak istedim kendimi eşim olacak insana saklıyorum
Öte yandan günümüz şartlarında büyük ihtimal eşim olacak kişi özgürce yaşıyordur o tur şeyleri
Her neyse konu o değil
Sizce 29 yaşında hala bakire olmak anormal mi yoksa ben en doğrusunu mu yapıyorum
Ne zaman evleneceğim o da belli değil Hayat da geçiyor yıllar geçiyor :KK43:
Ben bakireliğin bu kadar kutsallaştırılmasını anlamıyorum bence hiçbir erkek bunu haketmiyo onlar düşünüp ilkim karım olsun diye bekliyolar mı hayır. Bence kendini bu kdr baskılama içinden geldiği gibi yaşa evlenirken seni seven insan kendinden öncesini sorgulamaz zaten

Her neyse konu o değil
bu konu cok kisisel.yani evleneceginiz kisi de sizin gibi birliktelik yasamamis biri olabilir.herkes yasiyor diye bir durum yok.onemli olan biriyle cinsellik yasadiktan sonra pisman olmamak.uzulmemek keske yapmasaydim bunu dememek.forumda kizlik zari diktirme sayfalari var o hallere dusmemek bence.sizin aile yapiniz arkadas cevreniz nasil yasayan insanlar bu durumlar onemli kendinizi nasil hissedeceginiz konusunda.

Her neyse konu o değil
Eşin olacak kişi de kendini sana saklıyor mudur acaba?
Cinsellik yaşamak kişini kendi özgür iradesindedir. Bunun sevabı günahı kendine aittir üzerine yorum yapmam

Iste bu durumda söyle birsey yaptim ben, erken evlendim
Hem esimle ilk defa yasamak istedigimden hem de fazla beklemek istemedigimden
21 yasindaydim, e tabi kimileri gezeyim, tozayim ay erken evlilik istemem diyorlar
Ama cinselligi kendine sinirlayan insanlar icin bu durum pek hos olmuyor benim gibi
Cinsellik de bir ihtiyac sonucta, ki aldigim karardan bir gün dahi pismanlik duymadim
Yani senin icin ne desem bilemedim, degecek biriyle yasa yasayacaksan
Gercekten sevdigin biri olsun, ki o da zaten evlilige gitmeli yine bir yerde

Ben evlenmeyi istediğim halde kısmet olmadı Bilerek ertelemedim :(
Iste bu durumda söyle birsey yaptim ben, erken evlendim
Hem esimle ilk defa yasamak istedigimden hem de fazla beklemek istemedigimden
21 yasindaydim, e tabi kimileri gezeyim, tozayim ay erken evlilik istemem diyorlar
Ama cinselligi kendine sinirlayan insanlar icin bu durum pek hos olmuyor benim gibi
Cinsellik de bir ihtiyac sonucta, ki aldigim karardan bir gün dahi pismanlik duymadim
Yani senin icin ne desem bilemedim, degecek biriyle yasa yasayacaksan
Gercekten sevdigin biri olsun, ki o da zaten evlilige gitmeli yine bir yerde

Evlilik öncesi cinselliği yanlış bulanlar için haklı olacaksınız, normal bulanlar için ise gereksiz görülecek bu hassasiyetiniz. Burdan kendinize uygun cevabı bulabilir misiniz bilmiyorum.

Bildiğim şey kişi kendinden sorumludur. Evleneceğim insan şimdi kim bilir neler yaşıyordur diye düşünmek doğru bir bakış açısı değil. Gerçekten bu tarz şeylere hiç önem vermeyen biriylede evlenebilirsiniz. O zaman geçen zamana mi üzüleceksiniz ?
O yüzden evlilik öncesi cinselliği kendimi eşime saklıyorum düşüncesinden farklı bir yere oturtursanız bir anlamı olur sizin için.

Back
X