En güzel yıllarım boşa mı gitti

Yooo eşini beklemek isteyen bekleyebilir ama beklemeyenler icin saçma sapan cirkin benzetmeler yapmak hoş değil... beklemeyenler bekleyenler için kapali kapı örümcek tutar demiyor...
Tamam bacım haklısın kusura bakma ver önüne gelene istediğini yap ne diyem bilemedim :işsiz:

Hayat tarzim rahattir 27 yasindayim 10 yil sevgililik surdurduk ve birliktelik yasamadik. Evlendikten sonra olmasi bizim tercihimizdi ve ben Boyle oldugu icin cok mutluyum. Yillarim gitti vs diye de dusunmuyorum 29 cok genc oyle dusunmeyin. Sevdiginiz biriyle olmasi cok guzel,karisinizdaki kisi de sizi beklediyse cok farkli bir Heyecan oluyor.

Kızlar ben 29 yasındayım hiç evlenmedim henüz
Dönem dönem hormonlarım ne kadar tavan yapsa da kendimi hep baskıladım İlk ilişkimi eşimle yaşamak istedim kendimi eşim olacak insana saklıyorum
Öte yandan günümüz şartlarında büyük ihtimal eşim olacak kişi özgürce yaşıyordur o tur şeyleri
Her neyse konu o değil
Sizce 29 yaşında hala bakire olmak anormal mi yoksa ben en doğrusunu mu yapıyorum
Ne zaman evleneceğim o da belli değil Hayat da geçiyor yıllar geçiyor :(
Umarım yanlış yapmıyorumdur
Allahim, bu devirde hala bekaret tartisiliyor 🙊🙉🙈 bekle canim bekle, o kocayi bekle.

Tamam kusura bakma önüne gelene ver istediğini yap oldumı
Evliyim ve zaten inancım gereği evlilik öncesi cinselliğe de karşı biriyim.

Ama siz ettiğiniz lafların ne anlama geldiğini bilemeyecek kadar cahilsiniz. Ne yazık ki muhattap olmuş bulundum bir kere sizinle.

Evliyim ve zaten inancım gereği evlilik öncesi cinselliğe de karşı biriyim.

Ama siz ettiğiniz lafların ne anlama geldiğini bilemeyecek kadar cahilsiniz. Ne yazık ki muhattap olmuş bulundum bir kere sizinle.
Teşekür ederim ben kadar cahil biri ile konuştuğunuz için allah razın olsun şuanda bana cahil itamı yaptığınız için çok kırıldım

Neden bazilari bakireligi kendini ilk erkegine saklamak olarak goruyorlar? Ben sahsen kendimi bir erkege saklamiyorum. O da zaten bana saklamamistir. Herkesin belirli bir hayat gorusu, yasam tarzi var. Evlilik oncesi iliski yasamak benim dini gorusume uymuyor. Ama baskasi diledigini yapar. Biriyle iliski yasayip yasamamak sana kalmis. Bir karar almissaniz bunun arkasinda durun, niye ezikleniyorsunuz?

Hanımlar,
lütfen üsluplara dikkat ediniz ve rica ediyorum konuya dini yorumlar yazmayınız, dini yorum yasaktır.

Öte yandan evlenmeden ilişki yaşayıp yaşamamak kişilerin tercihidir, kişisel tercihler kimseyi ilgilendirmez bu sebeple birliktelik yaşayanları da yaşamayanları da aşağılayıcı yazılar yazmayınız.

Kızlar ben 29 yasındayım hiç evlenmedim henüz
Dönem dönem hormonlarım ne kadar tavan yapsa da kendimi hep baskıladım İlk ilişkimi eşimle yaşamak istedim kendimi eşim olacak insana saklıyorum
Öte yandan günümüz şartlarında büyük ihtimal eşim olacak kişi özgürce yaşıyordur o tur şeyleri
Her neyse konu o değil
Sizce 29 yaşında hala bakire olmak anormal mi yoksa ben en doğrusunu mu yapıyorum
Ne zaman evleneceğim o da belli değil Hayat da geçiyor yıllar geçiyor :KK43:
Umarım yanlış yapmıyorumdur
bunun doğrusu yanlışı yok içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. evlenmeden ilişkiye girmek yada girmemek herkesin kendi kararı. ben ilk ilişkiyi eşime saklıyorum gibi düşüncelerin saçma olduğunu düşünüyorum, evlendiği kadının ilki olmak isteyen erkekleride geri kafalı buluyorum. bu benim kendi görüşüm, söylediğim gibi herkesin kendi kararı yargılamak kimseye düşmez. buna önem veren biriyseniz sizin bileceğiniz iş. bir de 29 yaşında bakire olmakta türkiye şartlarında çok normal.

Bu konu tartışmaya baya açık bi konu. Herkes kendi kararını vermekte özgür tabi.. ama bende ilk iliskimi eşime saklamak isteyenlerdenim ve bunun böyle doğru oldugunu dusunuyorum.. ne olursa olsun :KK51:

Bence dogrusunu yapiyorsun. Ben 33 yasindaydim ve bugüne kadar öpmedim bile kimseyi. Elimin tutulmasını da müsade etmek istemedim. Ben bunu ilk basta kendim icin yapiyorum. İnancım dan kaynaklanıyor benim kararım. Rabbim helalim olan eşimle her şeyi yaşamamı nasip etsin istiyorum.

Bu benim şahsi fikrim. Allah biliyor ilk başta güzel Allah’ımın ben den razı olsun istiyorum.

Bana kalırsa hiç şaşma, Allahım hayırlısını ve helalinle her şeyi yaşamanı nasip etsin sana.

+1

Ben daha kucukken bile "otuzüc yasindayim elime erkek eli degmedi" diyen insanlara üzülüyordum. 'Yazik,gencliginin , dinçliğinin en guzel zamanlari gecmis gitmis bir de övünüyor' diye.
Ilerleyen yaşlarda belki kadin vucudunu daha iyi tanir-kendini zevk noktalarini ogrenir vs. Yine guzel bir cinsel hayati olur ama şu bir gercek ki o vücudun esnekligi de bir yere kadar...
bu zamanlari erkeksiz gecirmek üzücü bence de.
ama daha da üzücüsü sana deger vermeyen/iliskiden sonra sarilip yatmayacak-hatta belki de aramayacak bir erkekle gecirmek. Inan ki bu sana da ozguvenine de daha buyuk bir yara verir.
Kocanla olmasa da gercekten sevdigin-sevildigin iyi birileriyle yasamalisin birşeyleri...
Yoksa oyle biri girebilir ki hayatina omur boyu cinsellikten soğuyadabilirsin:)
en doğru cevap bu :super:

Inancimdan ötürü evlenmeden yaşamak istemiyorum desen anlarım, birliktelik sonrasında ayrılık olursa psikolojim kaldırmaz desen anlarım. Tek eşlilik insanıyım, evlensemde evlenmesem de ilkim tekim olsun de yine anlarım, ama kendimi bir erkeğe saklıyorum nedir ya? Paketli bir hediye misin? Açılınca eskiyor musun, kullanılıp değer mi kaybediyorsun? Hayır adamın senden önce yıllarca sevişmesi de problem değilse, tam olarak sakladığın, adam için çok değerli olacak şey ney?

Son düzenleme:
Nasıl evlilik öncesi cinsellik saygı duyulması gereken bir tercih ise, evlilik öncesi cinsellik istememekte saygı duyulması gereken bi tercih. Burda "oo nelerden mahrumsun yazik etmişsin kendine" yorumlarını çok yanlış buluyorum tıpkı kilitsiz kapı yorumunu yanlış bulduğum gibi. Ha size gelince de, bu başkalarının görüşü ile yaşanacak bir durum değil. Kendi norm değerleriniz, düşünceleriniz, yasam stilinize göre oturur düşünür hareket edersiniz. Cinsellik sadece 20 30 yaş arası yaşanmıyor. Kadınlar 50 55 yaşına kadar gayette yaşıyor cinsellik

Back
X