Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nisanlandik ve nisandan sonra gezerken dedim ki ya bana bir evlenme teklifi bile etmedin.. tavri aynen buydu:
-Zaten evlenmek için görüştük ne evlenme teklifi? Anlamam ben öyle seylerden
demişti. Sinir olmustum ama çok da gulmustum. Mantikli gelmisti çünkü :)
Biz esimle tanistik o gun bana seneye bugün evlencez dedi tabi ben ciddiye almadim ve biz seneye ayni gün evlendik:)))herkes evlenme teklifini yazabilirmi bakalim kiminki en güzeli
Ya aslında ben çok sevmem böyle anlatıyım ediyim benim için özel olan anları ama paylaşmak istedim birden.3 yıl önce evlendim ben ama eşimle flört dönemimizle birlikte 8 yıldır beraberiz.Benim çok duygusal ve romantik şeylerden hoşlanmadığımı bildiği için kendisi evlilik teklifi de aslında öyle kırmızı güllerle olmadı kızlar:) İkimiz de birazcık macera tutkunuyuz extreme sporları seviyoruz o yüzden eşim ucakla paraşüt atlama ayarlamıştı yakın arkadaşlarımızla birlikte.Evlenme teklifimi de ben o sırada aldım gökyüzünde..Hala aklıma geldikçe kendi kendime gülümserim..Gerçekten benim için çok güzel bir andı..
Ya aslında ben çok sevmem böyle anlatıyım ediyim benim için özel olan anları ama paylaşmak istedim birden.3 yıl önce evlendim ben ama eşimle flört dönemimizle birlikte 8 yıldır beraberiz.Benim çok duygusal ve romantik şeylerden hoşlanmadığımı bildiği için kendisi evlilik teklifi de aslında öyle kırmızı güllerle olmadı kızlar:) İkimiz de birazcık macera tutkunuyuz extreme sporları seviyoruz o yüzden eşim ucakla paraşüt atlama ayarlamıştı yakın arkadaşlarımızla birlikte.Evlenme teklifimi de ben o sırada aldım gökyüzünde..Hala aklıma geldikçe kendi kendime gülümserim..Gerçekten benim için çok güzel bir andı..
Benimki çok romantikti hiç tarzım değil... :) diz çökme olmadı benimle evlenir misin diye de sormadı romantikti sözleri ama ...zaten teklifini de kabul etmedim
Benimki çok romantikti hiç tarzım değil... :) diz çökme olmadı benimle evlenir misin diye de sormadı romantikti sözleri ama ...zaten teklifini de kabul etmedim
Ben bu konuda çok iddialıyım muhtemelen benimki kadar romantik olan yoktur
-sizinkiler hafta sonu boşmu
- boşlar heralde noolduki
-uygun bir gün ayarla seni istemeye gelecez
Ben bu konuda çok iddialıyım muhtemelen benimki kadar romantik olan yoktur
-sizinkiler hafta sonu boşmu
- boşlar heralde noolduki
-uygun bir gün ayarla seni istemeye gelecez
Daha gelmedi ama 4-5 aya gelir diye tahmin ediyorum sinyalleri veriyor çünkü :) Çok iddalı teklif konusunda bakalım olursa buraya yazarım o heycanımı sizlerle paylaşmak isterim
En guzel evlenme teklifini ben aldim... Diyemeyecegim :))
Teklifsiz gittim kizlar belese getirdi benimki :)) simdiki aklim olsaydi nikah memuru evlenmeyi kabul ediyomusunuz dediginde, bana evlenme teklifi etmedi. Once evlilik teklif etsin sonra cevap vericem derdim aaah ah :))
Cok sukur mutluyum. Oyle seyleri beceremez zaten :))