En hızlı hamile kalma yöntemi

mesmerina

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
361
17
318
Bu anlatacğım yöntemi bi kitapta okudum ne denedim nede deneyeni gördüm

"Kadına bilgisi olmadan AT SÜTÜ içirilir ve ardından kocası onunla cima yaparsa derhal hamile kalır"

Bu anlatacğım yöntemi bi kitapta okudum ne denedim nede deneyeni gördüm

"Kadına bilgisi olmadan AT SÜTÜ içirilir ve ardından kocası onunla cima yaparsa derhal hamile kalır"

Enteresan gerçekten acaba gerçeklik payı var mı çok merak ettim... bilgisi olan varsa paylaşın lütfen bizde bilgilenelim...

at sütünün yani kımızın çok faydalı olduğunu biliyorum ama hemen ertesi günüde hamile kalınılabileceğiini sanmıyorum tabi etkisinin olacağına inanırım zaten dopinglerde at tükürüğünden yapılıyor içmekte fayda var :)

ıııııııııyyyyyyyyyyyyyyy içilir mi yahu insanın midesi alır mı

bu bilginin kaynağı neresi acaba?
bence nasip kısmet değilse vakti gelmedikçe hiçbir şey olmaz.

Hamile kalmanın kolay yolları

• Adet görmeden iki gün önce cinsel ilişkiye girebilirsiniz.
• Spermler 24 saate kadar canlı kalabilir. Bu nedenle aynı gün içinde birden fazla cinsel ilişkiye girmeye çalışın.
• Cinsel ilişkiden önce sıcak bir duş almak hamile kalmanızı engeller çünkü spermlerin tembelleşmesine neden olur.
• Hamile kalmak sanıldığı kadar kolay değildir özellikle 35 yaşın üzerindeki kadınların hamile kalması altı aydan uzun bir zaman alabilir.

ıyy at sütümü ben ınek sutunu ıcememzken onu nasıl ıceyım:):) belkı gerceklıgı vardır ama allahım nasıp eder herseyın yerı ve zamanı var benım arkadasım 20 yasında evlendı 33 yasıda anne oldu allahım ne zmn nasıp ederse o olur

Denemek isterdim ama hem at sütünü nereden bulacağız hem de bu bilgiyi ben etrafıma söylerken haberim olmadan nasıl içeceğim :)))

Back
X