En IDEAL burc kova mi oglak mi?

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Mrb dogum yapacagim tarih burc degisimine rastliyo.21den once yada hemen sonra olacak.sizce ideal burc OGLAKmidir.KOVA midir.sezeryan olacagi icin 2 gun degisebiliyo.sizce hangi burc olmali bebegim??

bebeği burcuna göre mi doğurucan yani?
aslan olsa doğurmayacak mısın ?
Ne sacma bi sorudur bu..ne alaka aslan olsa dogurmucammi..sadece sezeryan dogum yapacagim icin 1 gun gec yada erken olmasi elimizde oyuzden boyle bi imkanimiz varken bizde secebiliyoruz.

Ne sacma bi sorudur bu..ne alaka aslan olsa dogurmucammi..sadece sezeryan dogum yapacagim icin 1 gun gec yada erken olmasi elimizde oyuzden boyle bi imkanimiz varken bizde secebiliyoruz.
sen kendi sorunun saçmalığının farkında mısın acaba?
öyle saçma konuya, böyle saçma cevap olur

Canım ben kovayım kızım yengeç, normalde anlaşamazlar denir ama kızımın yükselini ikizler olduğundan heralde iyi anlaşıyoruz. Yani sadece burç değil yükseleni, yetiştirildiği çevre, anne babanın tutumu, yaşadıkları, pek çok şey etki ediyor insanın kişiliğinin şekillenmesine.
Erkek olsa bişey demezdim ama kız olacaksa kesinlikle kova olsun. Kova çok güzel özelliklere sahip ama şimdiden uyarayım çok inatçı oluyorlar:KK48:

Ben Oğlak Burcuyum halimden çok memnunum Kova burcuda en iyi anlaştığım burçtur. Çok disiplinli insanlar olur genelde Oğlaklar ve titiz ince düşünceli insanlardır. Umarım Oğlak olur bebeğiniz :KK19:

Mrb dogum yapacagim tarih burc degisimine rastliyo.21den once yada hemen sonra olacak.sizce ideal burc OGLAKmidir.KOVA midir.sezeryan olacagi icin 2 gun degisebiliyo.sizce hangi burc olmali bebegim??
bebek büyüdükce anlasilir en cok hangisinden özellik aldıgı

Kovalar idealist insanlar.kafasına koyarsa yapar.Or beğenir herşeyi

Back
X