• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en ideal memuriyetler maaş ve yükselme imkanı hangilerinde daha iyi????

bence sadece bununla ilgilenmeyin bazı kurumlarda tayinde sıkıntılı meb te 5 yıl koşulu var mesela :( eğer ilerde tayin alırız diyorsanız bence bu yönden de dikkat edilmeli...

bence sadece bununla ilgilenmeyin bazı kurumlarda tayinde sıkıntılı meb te 5 yıl koşulu var mesela :KK43: eğer ilerde tayin alırız diyorsanız bence bu yönden de dikkat edilmeli...
tatlım ben öğretmenım meb de . eş durumu yapacagım kısmetse o yuzden en az 4 yıl zaten kalmak durumundayım. tayın durumu sıkıntılı olan yerler unıversıteler sanırım . onlarıda düşünmuyoruz. şuan 3 seçenek elımızde kaldı. işkur sgk adlıyeler

tatlım ben öğretmenım meb de . eş durumu yapacagım kısmetse o yuzden en az 4 yıl zaten kalmak durumundayım. tayın durumu sıkıntılı olan yerler unıversıteler sanırım . onlarıda düşünmuyoruz. şuan 3 seçenek elımızde kaldı. işkur sgk adlıyeler
Ben adliyede çalışıyorum, adliyenin işi çok yoğun olur, tembeli çok olur, çalışanın üstüne çok giderler. Bir de sizin için çok önemli olan yükselme olayı adliyede çok zor oluyor. Şart olarak zaten 8 yıl hizmet istiyorlar ama çok az müdür kadrosu açtıkları için sizden kıdemlilerin müdür olmasını beklediğiniz için anca 10. senenizden sonra müdür olabiliyorsunuz, başka da yükselme yok. Başka bir memuriyet imkanı varsa ben tavsiye etmem.

Ben adliyede çalışıyorum, adliyenin işi çok yoğun olur, tembeli çok olur, çalışanın üstüne çok giderler. Bir de sizin için çok önemli olan yükselme olayı adliyede çok zor oluyor. Şart olarak zaten 8 yıl hizmet istiyorlar ama çok az müdür kadrosu açtıkları için sizden kıdemlilerin müdür olmasını beklediğiniz için anca 10. senenizden sonra müdür olabiliyorsunuz, başka da yükselme yok. Başka bir memuriyet imkanı varsa ben tavsiye etmem.
teşekkurler hayatım. çok az imkan var aslında. işkur sgk adlıye açmış.

teşekkurler hayatım. çok az imkan var aslında. işkur sgk adlıye açmış.
Yani işkurla Sgk yı bilmiyorum ama adliye dediğim gibi maalesef, bir de çok zor amirlere denk gelinebiliyor.
Şu anki aklımla memuriyete girecek olsam, adliyeye, sgk ya, İşkura gider bakarım yoğunlukları ne durumda diye, az çok insanda fikir oluşur. Hem çalışanlarla da konuşabilirsiniz. Eminim yardımcı olacak kişiler çıkar.
Bu arada adliyede zorunlu tayin olayı yok, sürgün dışında :) Ama 2 sene kadar önce bir olay çıkmıştı böyle, 5 yılda bir rotasyon olacak diye, sonra ne oldu bilmem vazgeçildi.
Allah gönlünüze göre versin. İyi bir derece yapmış sonuçta nişanlın, umarım istediği yere yerleşir.

sgk ortamı rahat mı? malum engellı çok çalışkandır arı gibi ama yorulsun istmıyorum. yurume engellı

benım bi cok arkadaşım engelli.keza bende öle. forumda tanıyan cıkar die engelimi belirtmek istemiorum. yürüme engelli olmasa da ağır diyabetik hastası arkadaşım var. haftada üc gun diyalize baglanıyordu. iki günü halk eğitim merkezinde calısıordu. yürüyordu da merdiven cıkamıordu ağır kaldıramıyordu. efor sarf etmemesi gerekiyordu. cok rahat ettigini sölüor.

sgk da calısan daha cok konusma duyma engelli arkadaşlar. onlar da rahatlar. yürüme engelliye gore nasıldır bilemicem. şehirden şehre hatta amirden amire gore deişebilir. iyi bi amire düşerse oh ne ala. sgk cok yogun tabi. yukselme ımkanı olan orayı bildigim icin sgkyı tavsiye ettim.

mebdekı o 5 yıl tayın yasagı engellı arkadaslar ıcın gecerlı deıl kafanı takma ama benım onerımde su yonde adalet orman ve sgk dusunulebılır.. bu sıralamayı ek yan odemelerın cokluguna gore yaptım rahatlık acısındansa orman onde gelır bırazda sans ısı canım ben tapudayım ama benden rahatı yok cok sukur... sorsan tapumu asla derler dedıgım gıbı sans...

mebdekı o 5 yıl tayın yasagı engellı arkadaslar ıcın gecerlı deıl kafanı takma ama benım onerımde su yonde adalet orman ve sgk dusunulebılır.. bu sıralamayı ek yan odemelerın cokluguna gore yaptım rahatlık acısındansa orman onde gelır bırazda sans ısı canım ben tapudayım ama benden rahatı yok cok sukur... sorsan tapumu asla derler dedıgım gıbı sans...
Sanırım öyle. Bulunulan yer çok önemli ayrıca yanı yogunluk şehırdn şehre farklı. Ama ankarada enfes kadrolar var mecburen ankara olck gbi dogru düzgun kadrolar ilçelerde zaten yarısı hastane

kızlar ses verın ne olur???
devlet su işleri mi? işkur mu? bursa samsun kayserı muğla hangısı daha uygun

selam güzeller ... nişanlım tercih yapacak. engelli memur . önlisans mezunu olarak girdi lisans da seneye bitiriyor ama önlisans olarak atanacak . kafamızda çok soru ve sorun var. öncesinden biliyorsunuz şehir seçimi devletin güzel kadrolar açmaması gıbı. şimdi sizlere sorsam hangi memuriyetler daha iyi kriterler:

1) yükselme imkanı ve kariyer ( seneye lisans mezunu olacak ve kariyer planımız var)

2) maaş ve sosyal imkanlar

Türkiye 24. oldu sınavda ve 1009 kadro açıldı. bakanlıklar var ama ankara düşünmüyoruz. şimdi :
1) işkur
2) belediyeler
3) ceza tevkif kurum ( pek düşünmuyoruz ama )
4) üniversiteler
5) sgk
6) karayolları
7)adalet bakanlığı adliyeler
8) orman genel müdürlüğü
9) ulaştırma bakanlığı
ne olur bır bakın daha şehir seçimi yapacagız onları sorucam size :))) bugune kadar hep destek oldunuz yıne olun güzeller

Canım bir kere belediye üniversite kafadan ele çünkü tayin imkansız denecek kadar zor diğer kurumları bilemem atanma şekli önemli mesela adliyeye sgk ya ne olarak atanacak yani ünvani ne olacak. bu arada yükselme sgk Maliyede fena değildi daha kolay yükselir benim favorimde Maliye sgk
Ve İç işleri inşallah yakinda oraya geçiş yapacam

Canım bir kere belediye üniversite kafadan ele çünkü tayin imkansız denecek kadar zor diğer kurumları bilemem atanma şekli önemli mesela adliyeye sgk ya ne olarak atanacak yani ünvani ne olacak. bu arada yükselme sgk Maliyede fena değildi daha kolay yükselir benim favorimde Maliye sgk
Ve İç işleri inşallah yakinda oraya geçiş yapacam
içişleri ilçelerde nerede çalışıyor peki ?? ya bakanlıkların hepsi açık puanda harıka gelır ama ankaradan korkuyoruz. içişleri çok guzel ilçelerde var ama ne iş yapacagı yazmıyor memur yazıyor

Ben adliyede çalışıyorum kesinlikte tavsiye etmem.Bugünkü aklım olsa devlette işçi kadrosunda çalışıp en az 3400 TL yi cebe indirirdim her ay

içişleri ilçelerde nerede çalışıyor peki ?? ya bakanlıkların hepsi açık puanda harıka gelır ama ankaradan korkuyoruz. içişleri çok guzel ilçelerde var ama ne iş yapacagı yazmıyor memur yazıyor

ILCEde kaymakamlık binasında çalışır kaymakamin sekreteri olur yada özel kalemi,yazı işleri birimi,nüfus Müd. Vs

Back
X