En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    180
carrie kapışırız hacı :))

ben bana ısınamayanları tanıom :)
ne hırs varsa artık arkadaşlarda hiç üşenmemişler valla :)
ben de onlara ısınamadım çok da fifi

tamamdır o zaman sen ok işaretleriyle yönlendirirsin beni

giderim alırım ifadelerini

yanaşmadan veya takip etmeden nasıl anlaşılır ki neyse, ben ismini bildiğim ve o da benım ismimi bildiği
bir üyeyi yazıcam

biz ısınanılmayanlarız carrie

ben bi kükrerim bırak ısıtmayı kül ederim

ama bu aralar uslu takılıyorum..

yalnız lullaby kankam benim oylarımı çalıoo
o olduğu için benim oylar da azalmış
aynı grup ikimize de gıcık da hangimize oy vercek şaşırmışlar

kedi, en kendini beğenmiştede 1. sin
Saolsun lar yemeyip içmeyim beni arıyorlar katagorilerdee ee napcan Gizliden seven hayran kalan çok var baa

Mükemmelik böyle birşey

Ki ben hiçte kendimi begenmiş dğilim begenirim ama dile getirmem eror eror erorr :83::83:
bide kullanıcı ismini SogukKalorifer yap yada BozukKombi puahahaha
ahhahahaah

valla ben buraya tanımadıgım bırını salladım sonucları gormek ıcın kusura bakmasın kımı tıklamıssam:))

valla ben bu anketin önde gidenlerine şaşırdım. tryamor un birkaç yorumuna denk gelmiştim bayağı güzel yazıyordu. kedi35' i tanımıyorum ama hani öyle çok atışmaya tartışmaya dahil olan birisi olsa illa ki bir konuda rastlardım diye düşünüyorum. ya ben kk' yı iyi takip edemiyorum ya da nickleri karıştırıyorum kısacası şaşırdım

Ben de hiç konuşmadığım birisine oy verdim ama sonuç şaşırttı beni

bu kategoride kesin olurum diyordum aslında bana ısınamayan bi kaç üye dikkatimi çekmişti ama şaşırttılar beni :) olsun en kendini beğenmişte varımm ve kimlerin yazdığını cok iyi biliyorummm haklılar ama şimdi çok beğeniyorum kendimi napıyım suç mu öleyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…