En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    180
aslında ilk oylamada adayım hazırdı ama sonra azıcık muhabbet edince az-çok ısınılabilecek biri olduğu gördüm :)

şimdi kedi'ye mi oy versem keri'ye mi diye düşünmekteyim

Son düzenleme:
sen listede varmısın ki

seni kim yazdıysa o versin balım,hiç değilse isminin karşısı boş kalmaz
Yaaa çok işaretler Şaşırmadım ama aday olduğuma beklediğim bir davranıştı zati muhteremlerden
Bana diğer aday olduğum 8 mertebeden birinde oy verecek misin yani bunda vermediğine göre? :Alttan alttan psikolojik baskı yapan smili:

aslında ilk oylamada adayım hazırdı ama sonra azıcık muhabbet edince az-çok ısınılabilecek biri olduğu gördüm :)

şimdi kedi'ye mi oy versem keri'ye mi diye düşünmekteyim

sinir bozucu anketinden beri bana uyuz olduğunu anlamıştım zaten kanka
ordada arkamızdan vurmuştun bizi

valla bana da ısınamayan yok galiba e madem ısındınız niye ismimi adaylara yazıyonuz kardeşim:26:
neyse bekleyelim daha 26 aralığa kadar vakti var,eğer 2 gün sonra kıyamet kopmazsa o zamana kadar çıkabilir.

Banlı değil, üyelik iptali zeboşcuğum, yeni bir kullanıcı adı alır gelirse bilemem

hasretiyle yandı göynüm

benim aday gösterdiğim kişi iptal edilmiş. düne kadar kkda kimseyle sorunum yoktu

fakat dün öyle bi yorumunu gördüm ki bir kişinin... daha önce göreydim ben aday gösterirdim. listede aday gösterenin ellleri dert görmesin.

her kim o kişiyi aday göstermiş ve oy vermişse dünya ahiret kankamdır artık

Hangi üye zeboşum ben ısınamadığımda sana oy verdim

bana ver after bana ısınamadın değil mi

En güzeli...

Biz stratejik davranmayı beceremiyor değiliz, stratejiye gerek duymuyoruz...Herkes içinden gelene veriyor işte...

Burada kendini pek önemseyenler olmuş ama, Hani yani biz stratejik davransaydık seni 1. çıkarırdık sör

vayyy
işte ben bu yüzden ''düşmandan değil, dostumdan korkarım'' dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…