En iyi arkadaşım bunu neden yaptı

Alt tarafı üç kahvenin fotosunu çekmiş ve kadraja kahveleri tutan eşin eli de girmiş. Yani şimdi konu sahibi, "Şu kahveleri tut, fotolarını çekeceğim" dediyse otomatik olarak kahveleri tutan eller de o kadraja girer.
kahveleri tutan eller fotosunu nerelere getirmişsiniz ya. Bana direkt sosyal medya bağımlısı olan, yediği içtiği her şeyi sosyal medyada paylaşan izlenimi verdi, aksi bir şey düşünemedim valla.

Valla hazır fırsat bulmuşsunuz bahane edin arkadasliginizi bitirin.ben enişteyle tokalaşmam bile.arkadasim rahatsız olmasada ben olurum

Bende öyle düşünüyorum sosyal medya hesabında paylaştı. Benim kızdığım nokta bu zaten.axik açık sordum kimi kıskandırmaya çalıştın. Neden böyle bişey yaptın dedim. Bence en yakın arkadaşının kocasıyla başkasını kıskandırmaya çalışmak çok kötü bir davranış

Kotu ve saçma tabiki ama o an öyle gelismis iste çok ustunde durma derim. Ben buyutmezdim çok cunku arkadasinin kafasinda olan kisiler biliyorum.Baska bi rahatsizligin varsa mesafe koyabilirsin ki ben olsam koyarım. Romantik bir yolculuk yapmak varken 3.sahis neden?

Fotoğrafı gördünüz mü? Fotoğrafı. Galeriden sildiğim. İcin wats konuşmasından ekran görüntüsü aldım böyle bulanık çıktı. Bizim sosyal medya hesabımız yok o yüzden bilemiyoruz

Gördüm bana kalırsa son derece gereksiz bir hareket ama niyeti bilemem. Eşin sizin kahvelerinizi tutsa arkadaşın da kendi kahvesini tutup çekse ortamda 3 kişi olduğu net anlaşılır. Aynı kahveyi 2 kişinin tutması falan samimilik mesajı veriyor fotoğrafa bakana. Dediğin gibi başkasını kıskandırma amacıyla yapmış olabilir. Öyleyse senin eşini buna alet etmesi çirkin. Düşünmeden yaptıysa da senin tepkinden sonra mahcup olur siler fotoğrafı tepkiye rağmen sosyal medyaya attıysa ve dediğim gibi sizin orda olduğunuza dair bir açıklama yoksa sıkıntı.
Ama rahatsız olacağını bilemeden ve başkasını kıskandırma amacı falan da olmadan öylesine çekmiş olabilir.Bu durumda amacını sorgulaman onu çok yaralamıştır.
Yani arkadaş senin arkadaşın onu en iyi sen tanırsın bir fotoğraf üzerinden çıkarım yapmak da zor bir başkası için.
Ama eşin görüşme falan dediyse artık şu olaydan sonra görüştüğünüzde ikinizin de aklına bu gelecek.Yani ikiniz de içtenlikle kadının günahını aldık ya diyip emin olmadıkça. Bu sefer normal yaptığı şeyler de batmaya başlar benden söylemesi.

Art niyeti olsa fotoğrafı size atmazdı ya.Bir de beni mi kıskanıyorsun demesi ben senin en yakınınım beni nasıl kıskanırsın diye sitem etmek için olabilir.
Yorumlarla gaza gelip arkadaşlığınızı bitirmeyin.Bu kadar değersiz mi arkadaşlığınız?

Ben de Onu diyordum, bir şey anlamadım ben bu kahve muhabbetinden. Eşinin anlatmadığım sezinledigi birşeyler var galiba

Kahveye takilacagina eşini onun yanına ne diye gönderiyorsun

Fotoğraf böyle ekran görüntüsünü aldım bayanlar.o yüzüne net çıkm adı. Ama ayırt edersiniz

Fotoyu guzel yakalamis manidar olmus yani bu sacma fotolar cekip birde koymalri yokmu oraya buraya.konuya gelirsem esinizin hosuna gitmeyen tavirlar gormus belliki gorusmeni istemedi.arktasini en iyi sen tanirsin onceki hal ve tavirlarini hatirlar bir aradayken falan.simdi resime bakinca anlamli geliyor bana ama esinize karsi birsey varmi yorkmu cok tartisilir hani baska amaci da varsa diyelim birilerine nismet yapmak gibi,ama bunu esnizin fotoda oldugu bir resim cekerek yalnis yapti o ayri

sen o kocayı öp başına koy. bir daha görüşme hareketleri iyi değildi demekle sana resmen uzak tut bu kızı benden demiş.

Benim de çok yakın arkadaşım var ama ne fotoğrafı çekerse ceksin eşimin de neresi çıkarsa çıksın aklıma bile gelmez.sizin gelebiliyorsa birşey var demektir.esiniz de öyle dediğine göre.o zaman artık samimi olmayin

Eşiniz şüpheli hareketleri var diyorsa sizin farketmediğiniz başka şeyler sezmiştir. Eşinizi tebrik ediyorum. Kesinlikle görüşmeyin.

İnsanlar neler neler demişler görmüş gibi.Ne kadar kolay yaftalıyorsunuz insanları.Bazı bayanlar biraz paranoyaktır arkadaşından bile kıskanır buldumcuktur siz de yangına körükle gidiyorsunuz.Normalde güvenim tam diyor bir bu olay yeter mi Allah aşkına.Sosyal medya merakından ve saftirikliğinden yapmış olabilir.Ben insanlardaki yanlış değerlendirmeyi gözlerimle gördükten sonra böyle muallak şeylerde yaftalanmasını insancıl bulmuyorum.Benim de dost dediğim yakın arkadaşımın sevgilisi istemiyor görüşmemizi.(Bizimkininki kıskındığından psikopatlığından bana iftiralar atıyor beni uzaklaştırmak için ).İnsanların yanlış değerlendirmelerine şahit olsanız şaşarsınız.Beylerin her fikri doğru değil.Belki kalbinin fesatlığından.Buldumcuk olmayın Allah aşkına.
Başka belirgin şeyler olduysa bilemem Ozaman uzaklaşır.Bunlar yetersiz .İftiradan korkun biraz.Dünya sizin etrafınızda dönmüyor o insan üzülebilir kahrolabilir yanlış değerlendirmeyse. Çok alçaltıcı birşey.

Fotoğrafı gördünüz mü? Ben eşime karşı birşey var demedim.biriji kıskandırmak için yapıyor dedim.bana paranoyak demek senin haddine değil bunu bir kenara yaz.senin yaşadığın şeyle benimki çok farklı. Beni de diğer insanlarla kıyaslama. Bana hakaret ettiğinin farkındasın umarım. Paranoyak diyerek.sakin bunu bir daha yapma.

Niye böyle hastalıklı düşüncelere sahibiz ki her kadın eşimizi kapmak işin beklemiyor. Kadın illa eşinizi isterse, eşiniz hayır der olur biter.

Niye böyle hastalıklı düşüncelere sahibiz ki her kadın eşimizi kapmak işin beklemiyor. Kadın illa eşinizi isterse, eşiniz hayır der olur biter.
Ya Allah aşkına ne kadar saçma bir yorum bu.kadin dediğin benim en yakın arkadaşımdı. Eşime seni istiyorum diyecek ve olup bitecek öyle mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…