- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Bende öyle düşünüyorum sosyal medya hesabında paylaştı. Benim kızdığım nokta bu zaten.axik açık sordum kimi kıskandırmaya çalıştın. Neden böyle bişey yaptın dedim. Bence en yakın arkadaşının kocasıyla başkasını kıskandırmaya çalışmak çok kötü bir davranışKimse yazmamisim mi yahu.Amac apacik ortada,o resmi ya bir sosyal medya hesabina yukleyip sevgilim var imaji cizecek yada ayni amacla birine gosterecek.Hemen arkadasim kocama sulaniyor diye algilama.Benim bir arkadasima kalpli bonny food keki geldi gecenlerde, arkadasi gondermesine ragmen sevgilisi gondermis gibi kafa karistirici bise yazip instagrama yuklemisti
Kotu ve saçma tabiki ama o an öyle gelismis iste çok ustunde durma derim. Ben buyutmezdim çok cunku arkadasinin kafasinda olan kisiler biliyorum.Baska bi rahatsizligin varsa mesafe koyabilirsin ki ben olsam koyarım. Romantik bir yolculuk yapmak varken 3.sahis neden?Bende öyle düşünüyorum sosyal medya hesabında paylaştı. Benim kızdığım nokta bu zaten.axik açık sordum kimi kıskandırmaya çalıştın. Neden böyle bişey yaptın dedim. Bence en yakın arkadaşının kocasıyla başkasını kıskandırmaya çalışmak çok kötü bir davranış
Fotoğrafı gördünüz mü? Fotoğrafı. Galeriden sildiğim. İcin wats konuşmasından ekran görüntüsü aldım böyle bulanık çıktı. Bizim sosyal medya hesabımız yok o yüzden bilemiyoruz
Görgüsüzlük.Kahve fotosu paylaşmak nedir ya
Ben de Onu diyordum, bir şey anlamadım ben bu kahve muhabbetinden. Eşinin anlatmadığım sezinledigi birşeyler var galibaEşinin elini çekince kızın eline ne geçebilir ki? Neyden şüphelendiniz anlamadım, arkadaşın eşine mi yamuluyor ve bunun için elinin fotosunu mu çekti? Sosyal medya manyağı ise bu aralar en moda şey çay kahve içip foto çekmek paylaşmak, başka amacı olduğunu sanmıyorum. Samimi bir kızsa da olaylar yanlış anlaşılmıştır. Şu yazdıkların bir insanı suçlamak için çok basit detaylar..
Kahveye takilacagina eşini onun yanına ne diye gönderiyorsunMerhaba hanımlar. Benim anlam veremediğim olaylar oldu bir takım.benim yakın bir arkadaşım var ona çok güvenirim.iyi biridir.her sırrımı anlatırım o da bana anlatır.
Şimdi uzatmadan direk konuya geçmek istiyorum. Eşim ben en yaptı arkadaşım bir yere seyahate gittik. O ailesiyle zaman geçirdi bizde esimle.ama bizm arabayla gidip geldik.donuste tam yola çıkacaktık eşim benim çok sevdiğim kahvecide durup kahve almak istedi.arkadasim ben inip alırım dedi.3 kahve olacağı için eşime sende in yardımcı ol taşıyamaz dedim.esimde indi. Birlikte kahve aldılar. Sonra arkadaşım kahvelerin fotoğrafını çekmek istemiş. Eşim iki kahve taşıyormuş.arkadasim da kendi elindeki kahveyi eşime uzatmis tut kahvelerin fotoğrafını cekicem demiş. Eşim tam kahveden tutarken ikisinin de eli ve eşimin vücudu çıkmış fotoğrafta.sonra kahveyi tam eşimin elinden vermeden almış kahveyi tamam fotoğrafı çektim demiş. Ben arabada kahvenin fotisunu çekecektir ben çektim sana atayım dedim. Bana fotoğrafı attı. Bildiğiniz sanki iki sevgili.kahve içiyor. Ve kahveden çok elleri ve eşimin vücudu gözüküyor. Bende sinir oldum.burda amacın kesinlikle kahvenin fotoğrafını çekmek olmadığını anladım. Kızlar size soruyorum amacı kahvenin fotoğrafını çekmek olsa bir.eliyke kahveyi tutup diğer eliyle çekemez mi.nedne eşime tut diyip uzatıyor ve tamam ben çektim deyip tamamen kahveyi vermiyor.o anda hemen foto çekiyor. Siz olsanız ne yapardınız? Kısa dedim ama uzun oldu kusura bakmayın. Bu arada arkadaşıma ve eşime güvenim tam.ama eşim bir daha görüşme hareketleri iyi değildi dedi.bana yardımcı olun lütfen....
Fotoğraf böyle ekran görüntüsünü aldım bayanlar.o yüzüne net çıkm adı. Ama ayırt edersiniz
Fotoğrafı gördünüz mü? Ben eşime karşı birşey var demedim.biriji kıskandırmak için yapıyor dedim.bana paranoyak demek senin haddine değil bunu bir kenara yaz.senin yaşadığın şeyle benimki çok farklı. Beni de diğer insanlarla kıyaslama. Bana hakaret ettiğinin farkındasın umarım. Paranoyak diyerek.sakin bunu bir daha yapma.İnsanlar neler neler demişler görmüş gibi.Ne kadar kolay yaftalıyorsunuz insanları.Bazı bayanlar biraz paranoyaktır arkadaşından bile kıskanır buldumcuktur siz de yangına körükle gidiyorsunuz.Normalde güvenim tam diyor bir bu olay yeter mi Allah aşkına.Sosyal medya merakından ve saftirikliğinden yapmış olabilir.Ben insanlardaki yanlış değerlendirmeyi gözlerimle gördükten sonra böyle muallak şeylerde yaftalanmasını insancıl bulmuyorum.Benim de dost dediğim yakın arkadaşımın sevgilisi istemiyor görüşmemizi.(Bizimkininki kıskındığından psikopatlığından bana iftiralar atıyor beni uzaklaştırmak için ).İnsanların yanlış değerlendirmelerine şahit olsanız şaşarsınız.Beylerin her fikri doğru değil.Belki kalbinin fesatlığından.Buldumcuk olmayın Allah aşkına.
Başka belirgin şeyler olduysa bilemem Ozaman uzaklaşır.Bunlar yetersiz .İftiradan korkun biraz.Dünya sizin etrafınızda dönmüyor o insan üzülebilir kahrolabilir yanlış değerlendirmeyse. Çok alçaltıcı birşey.
Beraber tatile gitmeniz de en az kahve fotosu çekmek kadar saçma !valla benim eşim öyle karizma falanda değil ama asla bekar bir arkadaşımla hatta güzel olduğunu düşündüğüm bir evli arkadaşımla bile Yanyana getirmem GEREK YOK YANİ!
Fotonun flu halinde bile bayağı romantizm kokuyor !ne niyetle yapılmış bilmem artık
Ya Allah aşkına ne kadar saçma bir yorum bu.kadin dediğin benim en yakın arkadaşımdı. Eşime seni istiyorum diyecek ve olup bitecek öyle mi.Niye böyle hastalıklı düşüncelere sahibiz ki her kadın eşimizi kapmak işin beklemiyor. Kadın illa eşinizi isterse, eşiniz hayır der olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?