En iyi arkadaşım bunu neden yaptı

Evet çok yakındık. İnsanlara güvenmemek gerekiyormuş bunu anladım canım ben
Boşver hiç üzülme yakın arkadaşımdı filan diye zararın neresinden dönersen kar, çok yakın filanda değilmişsiniz demekki.. Sen öyle görüyormuşsun. Eşine de helal olsun adam direkt görüşme demiş. Net adam. Muhattap bile alma , sorma bile bişi o kadına direkt kestirip at.

Şimdi gördüm, çok gereksiz bir fotoğraf olmuş. Hak verdim size, yerinizde olsam hiç lafını etmeden konuşmazdım bir daha. Lafını edince üste çıkarlar sizin örnekte olduğu gibi.

Evet anlattığım kafar var dimi
hemde daha kötüsü ayrıca beni mi kıskandın falan demiş hoşuna gitmiş. resmen sevgili fotografı bu. ben senin yerin de olsam beni mi kıskandın dediğinde onu parçalardım o kim benim kocamka arkadaşım neden fotograf cekinsin neden aynı arabada seyahat yapsın neden kahveleri tutmya sen gitmedin de eşini yolladın her sey o kadar yanlış ki. ben o kızı parçalardım sen sakin ve pasif kalmışşın ama gec degil.kocana da demekki daha baska seyler yaptı ki adam görüşme tuhaf dedi

Beraber tatile gitmeniz de en az kahve fotosu çekmek kadar saçma !valla benim eşim öyle karizma falanda değil ama asla bekar bir arkadaşımla hatta güzel olduğunu düşündüğüm bir evli arkadaşımla bile Yanyana getirmem GEREK YOK YANİ!
Fotonun flu halinde bile bayağı romantizm kokuyor !ne niyetle yapılmış bilmem artık

Canım benim birlikte tatile gitmedik :) sadece yol arkadaşı olduk.orda hiç görüşmedik...

Canım ben çok saf davrandım ya....eşime in dedim.ah ben ah....nerden bilecektim.

Sordum ben hatalı oldum onu kıskanıyor oldum ya...böyle bişey olabilir mi.

Bende öyle düşünüyorum. Ama bilmiyorum artık

Sen ikisine de güvendiğine eminmisin yoksa sadece eşine mi güveniyorsun. Eşini dinle.

Eşine niçin öyle dediğini sormadın mı ayrıntı istemedin mi
en yakın arkadaşın sonuçta insan konduramazda
(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…