- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Boşver hiç üzülme yakın arkadaşımdı filan diye zararın neresinden dönersen kar, çok yakın filanda değilmişsiniz demekki.. Sen öyle görüyormuşsun. Eşine de helal olsun adam direkt görüşme demiş. Net adam. Muhattap bile alma , sorma bile bişi o kadına direkt kestirip at.Evet çok yakındık. İnsanlara güvenmemek gerekiyormuş bunu anladım canım ben
hemde daha kötüsü ayrıca beni mi kıskandın falan demiş hoşuna gitmiş. resmen sevgili fotografı bu. ben senin yerin de olsam beni mi kıskandın dediğinde onu parçalardım o kim benim kocamka arkadaşım neden fotograf cekinsin neden aynı arabada seyahat yapsın neden kahveleri tutmya sen gitmedin de eşini yolladın her sey o kadar yanlış ki. ben o kızı parçalardım sen sakin ve pasif kalmışşın ama gec degil.kocana da demekki daha baska seyler yaptı ki adam görüşme tuhaf dediEvet anlattığım kafar var dimi
Canım benim birlikte tatile gitmedik :) sadece yol arkadaşı olduk.orda hiç görüşmedik...Beraber tatile gitmeniz de en az kahve fotosu çekmek kadar saçma !valla benim eşim öyle karizma falanda değil ama asla bekar bir arkadaşımla hatta güzel olduğunu düşündüğüm bir evli arkadaşımla bile Yanyana getirmem GEREK YOK YANİ!
Fotonun flu halinde bile bayağı romantizm kokuyor !ne niyetle yapılmış bilmem artık
Canım ben çok saf davrandım ya....eşime in dedim.ah ben ah....nerden bilecektim.hemde daha kötüsü ayrıca beni mi kıskandın falan demiş hoşuna gitmiş. resmen sevgili fotografı bu. ben senin yerin de olsam beni mi kıskandın dediğinde onu parçalardım o kim benim kocamka arkadaşım neden fotograf cekinsin neden aynı arabada seyahat yapsın neden kahveleri tutmya sen gitmedin de eşini yolladın her sey o kadar yanlış ki. ben o kızı parçalardım sen sakin ve pasif kalmışşın ama gec degil.kocana da demekki daha baska seyler yaptı ki adam görüşme tuhaf dedi
Sordum ben hatalı oldum onu kıskanıyor oldum ya...böyle bişey olabilir mi.Boşver hiç üzülme yakın arkadaşımdı filan diye zararın neresinden dönersen kar, çok yakın filanda değilmişsiniz demekki.. Sen öyle görüyormuşsun. Eşine de helal olsun adam direkt görüşme demiş. Net adam. Muhattap bile alma , sorma bile bişi o kadına direkt kestirip at.
Hııımm fikrimi çok değiştirdi :))Canım benim birlikte tatile gitmedik :) sadece yol arkadaşı olduk.orda hiç görüşmedik...
Bende öyle düşünüyorum. Ama bilmiyorum artıkEski sevgilisi falan varsa kıskandırmak icin yapmış olabilir mi?
Ne olursa olsun size söylemesi gerekirdi tabi beni mi kıskanıyorsun demek yerine
Yani kocanızı ayartmaya çalıştığı falan yok bence ama hoş bi tavır degil.Arkadaşlık böyle bi şeyden bitmemeli ama en yakın diyorsunuz bir de.Biraz mesafe koyun hatasını anlar umarım
Öyle işteHııımm fikrimi çok değiştirdi :))
Tatile gitmiş olsanız kocan uçmuştu çoktan zaten !bir kahvelik Yanyana gelmede kızın yaptığı ortada eşin bile hoşlanmamış durumdan sen hala yol arkadaşlığı yaptık diyorsun gözünü aç :))Canım benim birlikte tatile gitmedik :) sadece yol arkadaşı olduk.orda hiç görüşmedik...
O KADINLA ASLA GÖRÜŞME BİRDAHA ASLA ÇOOK TEHLİKELİ BİRİSİCanım ben çok saf davrandım ya....eşime in dedim.ah ben ah....nerden bilecektim.
Sen ikisine de güvendiğine eminmisin yoksa sadece eşine mi güveniyorsun. Eşini dinle.Merhaba hanımlar. Benim anlam veremediğim olaylar oldu bir takım.benim yakın bir arkadaşım var ona çok güvenirim.iyi biridir.her sırrımı anlatırım o da bana anlatır.
Şimdi uzatmadan direk konuya geçmek istiyorum. Eşim ben en yaptı arkadaşım bir yere seyahate gittik. O ailesiyle zaman geçirdi bizde esimle.ama bizm arabayla gidip geldik.donuste tam yola çıkacaktık eşim benim çok sevdiğim kahvecide durup kahve almak istedi.arkadasim ben inip alırım dedi.3 kahve olacağı için eşime sende in yardımcı ol taşıyamaz dedim.esimde indi. Birlikte kahve aldılar. Sonra arkadaşım kahvelerin fotoğrafını çekmek istemiş. Eşim iki kahve taşıyormuş.arkadasim da kendi elindeki kahveyi eşime uzatmis tut kahvelerin fotoğrafını cekicem demiş. Eşim tam kahveden tutarken ikisinin de eli ve eşimin vücudu çıkmış fotoğrafta.sonra kahveyi tam eşimin elinden vermeden almış kahveyi tamam fotoğrafı çektim demiş. Ben arabada kahvenin fotisunu çekecektir ben çektim sana atayım dedim. Bana fotoğrafı attı. Bildiğiniz sanki iki sevgili.kahve içiyor. Ve kahveden çok elleri ve eşimin vücudu gözüküyor. Bende sinir oldum.burda amacın kesinlikle kahvenin fotoğrafını çekmek olmadığını anladım. Kızlar size soruyorum amacı kahvenin fotoğrafını çekmek olsa bir.eliyke kahveyi tutup diğer eliyle çekemez mi.nedne eşime tut diyip uzatıyor ve tamam ben çektim deyip tamamen kahveyi vermiyor.o anda hemen foto çekiyor. Siz olsanız ne yapardınız? Kısa dedim ama uzun oldu kusura bakmayın. Bu arada arkadaşıma ve eşime güvenim tam.ama eşim bir daha görüşme hareketleri iyi değildi dedi.bana yardımcı olun lütfen....
Haklısın.......O KADINLA ASLA GÖRÜŞME BİRDAHA ASLA ÇOOK TEHLİKELİ BİRİSİ
Peki fotoğrafı gördünüz müBu ne ya yuh. Görüşme eşini dinlemelisin.
HaklısınızTatile gitmiş olsanız kocan uçmuştu çoktan zaten !bir kahvelik Yanyana gelmede kızın yaptığı ortada eşin bile hoşlanmamış durumdan sen hala yol arkadaşlığı yaptık diyorsun gözünü aç :))
Arkadaşıma da çok guveniyordum sonu bu.olduSen ikisine de güvendiğine eminmisin yoksa sadece eşine mi güveniyorsun. Eşini dinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?