En iyi arkadaşım bunu neden yaptı

Bm olsam iliskimi keser atardim o kizdan
Baslarim kahvesinede fotografinada haa
Once esimi haklarim sonra o kizi bune canim

Allah tan kocan bardağı altından tutmaya çalışmış.Yandan tutmaya çalıştığını düşünsene bir birde o anın fotosu olduğunu düşün
Düşmana ihtiyacın yok Gel sen vazgeç bu kızdan

Zaten eşim bana öyle dedi .ben alttan tutmaya çalıştım dedi.vazgectim canım görüşmüyorum

Ben anormal bir durum görmedim ama çok hassas biriyseniz siz inseydiniz kahveleri taşımak için,iki sevgili gibi gözükmüş olsa ne olur ki ortada öyle bir durum olmadığına göre niye rahatsız oldunuz ya da ben konuyumu anlamadım

Sizce birinin kocasıyla ki bu eşyanın arkadaşınızın kocası. Başkasını kıskandırmak ne kadar mantıklı? Kıskandırma ya çalışıyor belli.bu kadar rahat olmamalı bence

Yaa olay bana basit geldi. Birbirine yakın iki el ve bir adam gövdesi. Ne var bunda?

Saçma bir şeyden kıskançlık yapıp "beni kendisinden guzel ve çekici buluyor. Ondan beni kiskaniyor" dedirtmezdim yerinde olsam.

Bence kızın amacı başka bir adamı kiskandirmak. Bunu ona sorabilirdin. "Hayırdır birini kiskandirmaya çalışıyor gibisin ama bunu benim kocamla yapman çok basit bir davranış" diyebilirdin.

Ayrıca kahve fotosu çekmek ve paylaşmak ne Görgüsüzce ve ne keko bir davranıştir yarabbim. Anasının evinde görmemiş olanlar böyle işte...

Canım tanısan anasının evimde görmemiş demezdin.ben yorumunu çirkin buluyorum. Ne var bunda kahve resmi gayet paylaşılır. Snap de vs.ben bunu yargılamiyorum. Burda amaç kahve resmi paylaşmak değildi kesinlikle.

Kahve fotoğrafı çekmek istiyorsa alır eline kendi kahvesini çeker fotosunu. Ne gerek var 2 tane kahveyi çekmeye? Yüzsüz ve hadsiz şekilde beni mi kıskandın diye sorması çok çirkin. Bence zaten amacı sizi kıskandırmakmış ki siz ona soru sorunca hemen bu cevabı vermiş. E kocanız da uyarmış zaten. Fotoğraf da var. Ben şahsen pek normal görmedim bu durumu. Bu kadarı da olmaz.

Eşiniz arkadaşınızın davranışından art niyet sezmişse talebi yerinde. Empati yapın. Eşinizin kankasının size asıldığını hissediyorsanız görüşmek istemediğinizi eşinize söylemeniz kadar doğal bir şey olabilir mi?
Neden yaptı? sorusuna cevap aramayın.
Ahlaksızlığı açıklamakla uğraşmayın. Bazı kadınlar evli, kurulu düzeni olan, maddi durumu yerinde adamlar için "evli olsun hatta çocuğu olsa bile yanaşır kafeslerim, acımam" diyor.

Beni mi kıskandın ne demek ya o lafı yediremiyorum kendime sen kimsin ben seni kiskancam...gerçekten çok değişik bir.olay

Ben neden yaptığının peşine düştüğüm için aslında çok sert davranmadı

Eger kadin art niyetli olsaydi kahveyi tek basina almaya gitmezdi. Esinizi siz yollamissiniz pesinden yardimci olmasi icin o cagirmamis.
Ben bir art niyet goremedim.

Kahve fotosu çekmek ne ya ne kadar görgüsüzleştik toplum olarak iyice .ayrıca arkadaş ın ne işi var madem seyehat e çıkıorsunuz başbaşa çıkın eşinizle .eşime ve arkadaşıma güveniorum demişsiniz ama bu konuyu bile açmanız güven olmadıgını gösterio.mesafe koyun derim madem şüpheleriniz var arkadaşlıkta biyete kadar

Kadın art niyetlimi değil mi emin olamadım.
Kahveleri yalnız almaya gitmiş sen eşini peşinden yollamışsın.Belki kahveyi aldıktan sonra böyle bir konsept oluşturma fikri aklına geldi o anda.Yani birilerini kıskandırmak için böyle bir fırsatı olduğunu düşündü tam o anda.Hareketin öncesini sonrasını hesaba katmadı. Ya da hiç bunları düşünmedi bile o an öylesine çekti fotoğrafı üzerinde fazla düşünmeden. Üzerine sen amacın nedir gibi bir soru sorunca doğal olarak savunma içgüdüsüyle beni mi kıskandın tarzı bir cümle kurmuş olabilir. Ama ne bileyim düşünmeden böyle bir fotoğraf çekmiş olsam arkadaşım da amacın ne dese önce bi afallarım amacım ne olabilir ki tarzı bir şey söylerim muhtemelen.
Eşin sadece bu kahve olayı yüzünden mi uzak dur dedi? Yoksa başka zamanlardaki hareketlerinden de mi rahatsız olmuş?
Sosyal medya hesabına attıysa fotoğrafı eşin ve seni etiketledi mi o kareye ya da sizin de orda olduğunuza dair bir açıklama var mıydı altında?

Fotoğrafı gördünüz mü? Fotoğrafı. Galeriden sildiğim. İcin wats konuşmasından ekran görüntüsü aldım böyle bulanık çıktı. Bizim sosyal medya hesabımız yok o yüzden bilemiyoruz

Eklentiler

• 20161203_165700.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 105
Kimse yazmamisim mi yahu.Amac apacik ortada,o resmi ya bir sosyal medya hesabina yukleyip sevgilim var imaji cizecek yada ayni amacla birine gosterecek.Hemen arkadasim kocama sulaniyor diye algilama.Benim bir arkadasima kalpli bonny food keki geldi gecenlerde, arkadasi gondermesine ragmen sevgilisi gondermis gibi kafa karistirici bise yazip instagrama yuklemisti.Ha ben yaparmiyim tabiki hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…