- 19 Ocak 2015
- 304
- 227
- 53
- 33
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Zaten eşim bana öyle dedi .ben alttan tutmaya çalıştım dedi.vazgectim canım görüşmüyorumAllah tan kocan bardağı altından tutmaya çalışmış.Yandan tutmaya çalıştığını düşünsene birbirde o anın fotosu olduğunu düşün
Düşmana ihtiyacın yok Gel sen vazgeç bu kızdan
Sizce birinin kocasıyla ki bu eşyanın arkadaşınızın kocası. Başkasını kıskandırmak ne kadar mantıklı? Kıskandırma ya çalışıyor belli.bu kadar rahat olmamalı benceBen anormal bir durum görmedim ama çok hassas biriyseniz siz inseydiniz kahveleri taşımak için,iki sevgili gibi gözükmüş olsa ne olur ki ortada öyle bir durum olmadığına göre niye rahatsız oldunuz ya da ben konuyumu anlamadım
Canım tanısan anasının evimde görmemiş demezdin.ben yorumunu çirkin buluyorum. Ne var bunda kahve resmi gayet paylaşılır. Snap de vs.ben bunu yargılamiyorum. Burda amaç kahve resmi paylaşmak değildi kesinlikle.Yaa olay bana basit geldi. Birbirine yakın iki el ve bir adam gövdesi. Ne var bunda?
Saçma bir şeyden kıskançlık yapıp "beni kendisinden guzel ve çekici buluyor. Ondan beni kiskaniyor" dedirtmezdim yerinde olsam.
Ayrıca kahve fotosu çekmek ve paylaşmak ne Görgüsüzce ve ne keko bir davranıştir yarabbim. Anasının evinde görmemiş olanlar böyle işte...
Tam dengesiz. Utanmadan bir de onu kıskandığını dedi öyle mi? Asla görüşme! Evlerden ırak o ne yaa, cidden normal biri değilmiş bu kadın.Sordum ben hatalı oldum onu kıskanıyor oldum ya...böyle bişey olabilir mi.
Beni mi kıskandın ne demek ya o lafı yediremiyorum kendime sen kimsin ben seni kiskancam...gerçekten çok değişik bir.olayKahve fotoğrafı çekmek istiyorsa alır eline kendi kahvesini çeker fotosunu. Ne gerek var 2 tane kahveyi çekmeye? Yüzsüz ve hadsiz şekilde beni mi kıskandın diye sorması çok çirkin. Bence zaten amacı sizi kıskandırmakmış ki siz ona soru sorunca hemen bu cevabı vermiş. E kocanız da uyarmış zaten. Fotoğraf da var. Ben şahsen pek normal görmedim bu durumu. Bu kadarı da olmaz.
Ben neden yaptığının peşine düştüğüm için aslında çok sert davranmadıEşiniz arkadaşınızın davranışından art niyet sezmişse talebi yerinde. Empati yapın. Eşinizin kankasının size asıldığını hissediyorsanız görüşmek istemediğinizi eşinize söylemeniz kadar doğal bir şey olabilir mi?
Neden yaptı? sorusuna cevap aramayın.
Ahlaksızlığı açıklamakla uğraşmayın. Bazı kadınlar evli, kurulu düzeni olan, maddi durumu yerinde adamlar için "evli olsun hatta çocuğu olsa bile yanaşır kafeslerim, acımam" diyor.
Fotoğrafı gördünüz mü? Fotoğrafı. Galeriden sildiğim. İcin wats konuşmasından ekran görüntüsü aldım böyle bulanık çıktı. Bizim sosyal medya hesabımız yok o yüzden bilemiyoruzKadın art niyetlimi değil mi emin olamadım.
Kahveleri yalnız almaya gitmiş sen eşini peşinden yollamışsın.Belki kahveyi aldıktan sonra böyle bir konsept oluşturma fikri aklına geldi o anda.Yani birilerini kıskandırmak için böyle bir fırsatı olduğunu düşündü tam o anda.Hareketin öncesini sonrasını hesaba katmadı. Ya da hiç bunları düşünmedi bile o an öylesine çekti fotoğrafı üzerinde fazla düşünmeden. Üzerine sen amacın nedir gibi bir sorunca doğal olarak savunma içgüdüsüyle beni mi kıskandın tarzı bir cümle kurmuş olabilir. Ama ne bileyim düşünmeden böyle bir fotoğraf çekmiş olsam arkadaşım da amacın ne dese önce bi afallarım amacım ne olabilir ki tarzı bir şey söylerim muhtemelen.
Eşin sadece bu kahve olayı yüzünden mi uzak dur dedi? Yoksa başka zamanlardaki hareketlerinden de mi rahatsız olmuş?
Sosyal medya hesabına attıysa fotoğrafı eşin ve seni etiketledi mi o kareye ya da sizin de orda olduğunuza dair bir açıklama var mıydı altında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?