• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri En iyi brezilya fönü markası!!!

denisea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
2
0
36
Ankara
Kızlar brezilya fönüyle ilgili bu sitede hemen hemen her yazılanı takip ettim ama bir türlü hangi marka bu konuda en iyi bulamadım. Bu ürünlerde formaldehit denilen ve kansere yol açan bir kimyasal mevcutmuş ancak bazı ürünlerde bu oran olması gerekenden çok çok daha fazla miktarda bulunuyormuş. Gel gelelim benim öğrenebildiklerim buraya kadar, yani hangi markada bu oran daha az ve hangi ürün daha mükemmel sonuç yaratıyor bilemiyorum... Bu konuyla ilgili açılan birkaç başlıkta da maalesef bu sorunun cevabını bulamadım. Lütfen yardım edin kızlarrr yaa hangi ürünü kullanayım sizce???? Sonuçta o kadar para vericez hem en iyisi olsun hem de kanser olmayalım:) Yardımlarınızı bekliyorum.............

marcia textira ve Qod fda onaylıymış ama kullanmadım bilemiyorum

marcia textira ve Qod fda onaylıymış ama kullanmadım bilemiyorum

Merhaba canım, bildiğim kadarını paylaşmak istiyorum. Sanırım fda onaylı ve gerçekten güvenebileceğimiz marka BEOX. Kuaförde yaptıracaksan bu marka olmasına dikkat et, zira ben yaptırdım ve ne koku nede duman hiç rahatsız olmadım. Ancak bildiğim kadarı ile bu ürünün fiyatı pahalı ve evde alıp yapma şansımız yok.
İki kez ise evde style markanın ürününü denedim, koku ve duman fazlaydı, maalesef içeriğindeki formaldehit oranını bilmiyorum çünkü analiz ettirme şansım yok, nasıl analiz ettirilir onuda bilmiyorum.
Style markanın distributorü Atay kozmetik - Ata Aydoğdu. Firma halkalıda, Google dan araştırırsan iletişim bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsin.

Merhaba canım, bildiğim kadarını paylaşmak istiyorum. Sanırım fda onaylı ve gerçekten güvenebileceğimiz marka BEOX. Kuaförde yaptıracaksan bu marka olmasına dikkat et, zira ben yaptırdım ve ne koku nede duman hiç rahatsız olmadım. Ancak bildiğim kadarı ile bu ürünün fiyatı pahalı ve evde alıp yapma şansımız yok.
İki kez ise evde style markanın ürününü denedim, koku ve duman fazlaydı, maalesef içeriğindeki formaldehit oranını bilmiyorum çünkü analiz ettirme şansım yok, nasıl analiz ettirilir onuda bilmiyorum.
Style markanın distributorü Atay kozmetik - Ata Aydoğdu. Firma halkalıda, Google dan araştırırsan iletişim bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsin.

styleyı ne kadara aldın?

Bana style'ı kılıçbalığı göndermişti. 250 ml si 82 tl idi ama kendi imkanlarımızla firmadan direk almaya kalksak ne derler bilmiyorum? Kuaför malzemeleri satan şu malum sitede 1000 ml si 245 tl diyor ama orada satılanın kalite durumu nedir bilmiyorum. (kılıçbalığı aynı kaltede değil demişti)

merhaba, AImanyada oIupta evde breziIya fönü yapan arkadasIar varsa keratini hangi marka ve nerden temin ettikIerini payIasabiIirIer mi?

arkadaşlar ben kılıçbalığımında onayıyla fda onaylı bu keratinden alıcam ama dneme kiti ve 1 ltlik şekildeymiş deneme kiti çok az benim için çünkü muhtemelen 2. uygulamayı yapmam gerekecek bu yüzden 1 litre almayı düşünüyorm ama fiyatı fazla geliyor almayı düşünen varsa bana özelden ulaşabilir

merhaba ben yazınızı yenı gördüm malesef konu kapatılmış:(bende keratın aklmak ıstıyorum ama han gı marka alacağım konusunda en ufak bır bılgım dahı yok siz aldınız mı aldığınızı denedınız mı nasıl oldu.tekrar alacaksanız ben buyuk memnunıyetle ortak olurum benı bilgilendşşirirsenız çok memnun olurum şimdiden çook teşekkür ederim:)

merhaba ben yazınızı yenı gördüm malesef konu kapatılmış:(bende keratın aklmak ıstıyorum ama han gı marka alacağım konusunda en ufak bır bılgım dahı yok siz aldınız mı aldığınızı denedınız mı nasıl oldu.tekrar alacaksanız ben buyuk memnunıyetle ortak olurum benı bilgilendşşirirsenız çok memnun olurum şimdiden çook teşekkür ederim:)

cnm sana özelden mesaj attıım

arkadaşlar ben kılıçbalığımında onayıyla fda onaylı bu keratinden alıcam ama dneme kiti ve 1 ltlik şekildeymiş deneme kiti çok az benim için çünkü muhtemelen 2. uygulamayı yapmam gerekecek bu yüzden 1 litre almayı düşünüyorm ama fiyatı fazla geliyor almayı düşünen varsa bana özelden ulaşabilir

slm size mail attım ama bakmamşssınız.bi bakıverin görüşeilim:)

A&s umarı almadınız henüz eger kılıçbalıgı iyi dediyse güven tam diyim.ama iletişime geçmekte zorlanıyorum umarım bugün okursunuz

A&s nerdesiniz hala yanıt gelmedi aldınızmı siz keratini?haber bekliyorum canım.

kızlar biz arkadaşlarla benim önceden kullandığım style marka keratin alıyoruz 250 ml 90 lira katılmak isteyen varsa özelden ulaşsın bana

Back
X