Bana da şöyle arka planda doğanın olduğu resimler hoş olur gibi geliyor.Hidiv kasrına bir bakayım. ama anadolu yakasındamıydı orası ?
Yanlış bilmiosam anadolu yakasında ama emindeğilim.
Fotoğrafçım kendi resimlerinide orda çektirmiş onun resimlerinde gördüm ordan biliorum güzel oldğunu.
Sen avrupa yakasındamısn?
Dolmabahce sarayinda fotograf cekimine izin vermiyorlar artik diye biliyorum.
Avrupa yakasinda Ihlamur kasri esmeralda arkadasin dedigi gibi anadolu yakasinda da Haydarpasi gari cok hos mekanlar.
Zumrut ise eger bana dijital olarak da fotograflarim mutlaka hatira kalmali diyorsan calismaman gereken bir firma cunku fotograflarinin dijital versiyonlarini vermiyorlar , daha dogrusu veriyorlar ama soyle esine dostuna rahat gonder diye internet boyutu veriyoruz diyorlar o da dusuk kalite oldugu icin bastiramiyorsun.
Baska bir konuda bir cok fotografcidan aldigim farkli teklifleri yazmistim inceleyebilirsiniz ordan
Evet ben avrupa yakasındayım.Aslında karşıda çok güzel yerler var gerçekten ama düğün kuaför bu tarafta olacağı için Avrupa yakasında olması daha uygun olur.
Sen hangi hangi fotoğrafçıyla anlaştın ?
benimde bu dış çekim konusunda nedense aklıma gelen ilk yer hep pembe köşklü sarı köşklü ve çok güzel yeşillikler içinde emirgan korusu olmuştur. Yüksek yerlerinden köprünün ve denizin gözüktüğü ama deniz gözükmese bile kendisi çok güzel bi yer bence. Benim ki düğün değil nişan ama bende dış çekim istiyorum arkadaşlar ya sizce garipmi nişanda dışarıda fotoğraf çektirmek??? Oldum olası fotoğraf stüdyoları çok yapay ve soğuk gelmiştir bana. Yalandan arkanda bir fon, gerçeği varken sanki ordaymış gibi duruş.. Blmiorum bakalım belki düğüne kalır bu dış çekim isteğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?