zümrüt çok iyi fotoğrafçı ama müşteri memnuniyeti diye bişeyleri yok ilgisizler geçen yaz orada foto çektirmiştik cd ortamında istedik veremeyiz dediler yani düzgün bir şekilde de söylemiyolar terslenme oluyo resmen o yüzden paramı asla onlara vermeyi düşünmüyorum araştırıpp başka bir yer bulucam inşallah
peki siz fon olarak ne kullandınız? yalnızca koru içinde yani ağaçlar çiçekler vs mi? ortadaki ördekli kazlı vs küçük havuzda çekinmek için de izin gerekmiyordur herhalde?
merhaba herkese, öncelikle bir ömür boyu mutluluklar dilerim müstakbel eşlerinizle birlikte...benim de kardeşim nişanlandı geçtiğimiz hafta...düğün hazırlıklarına bakarken bu başlığı gördüm yazayım dedim...ablam profosyonel fotoğrafçı ve bir ulusal gazetede fotoğraf editörü...en son kardeşimin nişan fotoğraflarını kendisi çekti ve ilgilenirseniz size bilgilerini verebilirim...özelden msj atarsanız kendisine iletebilirim...sevgiler...
bu arada şiddetle doğum kontrol hapını kullanmadan önce dr a gitmenizi ve muayene olmanızı tavsiye ederim...günümüzde infertilite hızla çoğalmakta ve kimsenin gözü yaşlı olarak eşiyle mücadele etmesini istemem...sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?