En iyi intikam sekilleri?

xmelegimx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
110
0
46
İstanbul
Selam kizlar!!!!

Biliyorum ki hepimiz iyi niyetli, hos ve tatli bayanlariz, ama biri yaramiza basinca intikam gudumuz devreye giriyor. Size sorum su simdiye kadar aldiginiz en iyi intikam yontemi nedir? Tabi ki sevgililerinizden aldiginiz ya da arkadaslarinizdan aldiklariniz farketmez! Sadece intikam sekli..

Efendimiz (s.a.v.) hiç intikam almamış....................... Bilginize.......................

İntikam almak diye birşey yoktur. İnsan ne ederse kendine eder.

Nasil ya? Hic mi intikam almak istemediniz? ya da kimseyi uzmediniz mi? kimseyi uzmekde mi istemediniz? bir ben kotuyum heralde..

Nasil ya? Hic mi intikam almak istemediniz? ya da kimseyi uzmediniz mi? kimseyi uzmekde mi istemediniz? bir ben kotuyum heralde..

Tabi ki üzmek, gebertmek, öldürmek istedim. Birinin saclarını yere sürtüp kıvılcım cıkarma isteğim de vardı. Ama hiç birşey yapmadım. Karşımdaki insanın ahlakı vicdanı olmadığı için benim ondan intikam alma hissimi de anlamayacaktır dolayısıyla :S

Sen susarsan sabredersen rabbim konuşur..... Ortada kalan davaya allah bakar............. Binme şeytanın atınaaaaaaaa...............

ben çok istiyorum bir kişiden değil bi kaç kişiden ama ben itikam almayı hiç bilmiyorum .intikam almam gerekn birini dövmüştüm ama aklıma geldiçe bununla avunuyorum

Tamam tabi ki Allah'a havale etmek ayri bi konu ama benim icimin sogumasi gerek, o kadar bekleyemem Benim biseler yapmam gerek.

Tamam tabi ki Allah'a havale etmek ayri bi konu ama benim icimin sogumasi gerek, o kadar bekleyemem Benim biseler yapmam gerek.

Mesela ne yapabilirsin? Molotof kokteyli mi atacaksın? Sacını başını mı yolacaksın? Suratını mı doğrayacaksınız?

Manevi birşey yapamazsınız zaten. Sizi intikam alma kıvamına getirmiş bir insan söylediklerinizden an la maz

Aslinda canini cok yakmak istiyorum ama ona zarar vererek degil yani ne bilim, silah bicak kullanmadan. Bilmiyorum ama susmak da istemiyorum.

Senin de hayal dünyan bayağı geniş yerlerdeyim şuan

canım bence sen ne yaşadın ne ettin bir anlat hele bakalım :)

6 aydir konustugum kisi bana sonunda cikma teklifi etti ve bulusmadan 1 gun once bana sehir disina cikicam bulusma fikri aptalcaydi diye mesaj atti, o gunden sonrada ne aradi ne sordu yaklasik 1 ay oldu... Icim icime sigmiyor ayak tirnaklarini bile cekmek istiyorum o kadar psikopata bagladim! Kendimi aptal gibi hissediyorum. Pek arkadasim yok benim, ondan burdan anlatiyorum da oyle rahatliyorum. Ne yapicam susup beklicem mi? Canini yakmak istiyorum ayni hayal kirikligini onada yasatmak istiyorum belki, bilmiyorum ama uzulsun istiyorum..

Bu konuştugun kişi sanal ortamdan sanırım canım .. Öyle anlıyorum sanırım.. :44:

Bu konuştugun kişi sanal ortamdan sanırım canım .. Öyle anlıyorum sanırım.. :44:

Ay sanal falan olsa sallarim!!!! Bu adam Allahin belasi tam tamina bundan 1 yil once bi araya geldik ama hic konusmadik arkadas ortaminda.. Sonra ben kisisel gelisim kursuna yazildim bu da orda calisiyormus, sonra tanidik birbirimizi o arkadas ortamindan, ortak arkadaslarimizda var, sonra bigun bu beni aradi telefon numarami kurs kaydindan bulmus, konusmamiz gerek kurs hakkinda dedi, gittim. tabi o zaman bende hoslanma falan yok. Sonra konustuk kurs hakkinda, tam cikarken bana seni arayabilir miyim dedi bende tamam dedim. Boyle boyle konustuk sevgili gibi muhabbetlerimiz olurdu, gozlerime oyle bir bakardi ki!! Ben kursu bitirdim sonra bu bana ciddi anlamda cikma teklifi etti bende tamam dedim! Bulusacaktik.. Bulusmadan 1 gun once bana sehir disina cikicam bulusma fikri aptalcaydi dedi bende peki dedim yolladim. 1 aydir ses seda yok adamdan!!! Bende aramadim o da... GElde otur bekle!! Kafayi yedim yemin ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…