Selam kizlar!!!!
Biliyorum ki hepimiz iyi niyetli, hos ve tatli bayanlariz, ama biri yaramiza basinca intikam gudumuz devreye giriyor. Size sorum su simdiye kadar aldiginiz en iyi intikam yontemi nedir? Tabi ki sevgililerinizden aldiginiz ya da arkadaslarinizdan aldiklariniz farketmez! Sadece intikam sekli..
Nasil ya? Hic mi intikam almak istemediniz? ya da kimseyi uzmediniz mi? kimseyi uzmekde mi istemediniz? bir ben kotuyum heralde..
ben çok istiyorum bir kişiden değil bi kaç kişiden ama ben itikam almayı hiç bilmiyorum .intikam almam gerekn birini dövmüştüm ama aklıma geldiçe bununla avunuyorum
Tamam tabi ki Allah'a havale etmek ayri bi konu ama benim icimin sogumasi gerek, o kadar bekleyememBenim biseler yapmam gerek.
Mesela ne yapabilirsin? Molotof kokteyli mi atacaksın? Sacını başını mı yolacaksın? Suratını mı doğrayacaksınız?
Manevi birşey yapamazsınız zaten. Sizi intikam alma kıvamına getirmiş bir insan söylediklerinizden an la maz
Mesela ne yapabilirsin? Molotof kokteyli mi atacaksın? Sacını başını mı yolacaksın? Suratını mı doğrayacaksınız?
Manevi birşey yapamazsınız zaten. Sizi intikam alma kıvamına getirmiş bir insan söylediklerinizden an la maz
Senin de hayal dünyan bayağı geniş yerlerdeyim şuan
canım bence sen ne yaşadın ne ettin bir anlat hele bakalım :)
6 aydir konustugum kisi bana sonunda cikma teklifi etti ve bulusmadan 1 gun once bana sehir disina cikicam bulusma fikri aptalcaydi diye mesaj atti, o gunden sonrada ne aradi ne sordu yaklasik 1 ay oldu... Icim icime sigmiyor ayak tirnaklarini bile cekmek istiyorum o kadar psikopata bagladim! Kendimi aptal gibi hissediyorum. Pek arkadasim yok benim, ondan burdan anlatiyorum da oyle rahatliyorum. Ne yapicam susup beklicem mi? Canini yakmak istiyorum ayni hayal kirikligini onada yasatmak istiyorum belki, bilmiyorum ama uzulsun istiyorum..
Bu konuştugun kişi sanal ortamdan sanırım canım .. Öyle anlıyorum sanırım.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?