En iyi intikam sekilleri?

Resmen beni kullandi desem yeridir!! Biz ilk karsilasmamizda surekli bana bakiyordu, arkadaslarim bile sordu taniyor musun niye sana bakiyor diye... Ben kursa basladiktan sonra bana sen benim kaderim gibi biseysin ya kim derdi ordaki en guzel kiz benim calistigim kursa yazilcak ve benimle konusacak cok sansliyim falan diye mesajlar atardi, arardi.. Bu ne ya anlamadim bise!!! Ekti resmen beni ve ne aradi ne sordu!!!

bence hiç önemseme ama yanlış anlamazsan sunu diyecem sana ...o kişi yolunu bulmuş.. hayatında zaten biri vardır .. yoksa yalnız bır erkeğin hareketi degil bu..

intikama değmeyecek biri ayrıca .. numaranı değiştir kendını unuttur.. elbet bır gun arayacak cunku.. ulasamasın sana .. al sana intikam canım

baska biri vardir diyorsun? Nasil anladin bunu? Ben bunu bilmiyordum hatta aklima bile gelmedi bu olasilik ayrica nerden anladin arayacagini? simdi bile aramiyor ki..

Son düzenleme:
çok çeşitli intikamlar alabilirsin ama sabırlı ve araştırmacı olman lazım. kesin hayatında bi kız vardır. o kızı bulup en yakın arkadaşı olabılırsın sonrada sevgılısını ona kotuleyebılır aralarını acabılırsın
ya da en yakın arkadasını kandırabılır onunla bırlıkte olabılır sureklı senı gormesını saglayabılırsın. ya da calısan mevkı sahıbı bırıyse ıs toplantılarını vs zehır edebılırsın. yanı seytanlık cooook. ama sana tavsıyem sakın ol bır sure sonra unutup gulup gececeksın.

Kendimi aptal, kullanilmis gibi hissediyorum ve bu his beni hic terketmicek gibi

zaman herseyı unutturuo ve buyudukce suanda sınırlendıklerıne gulup gecebılıorsun onu allaha havale et senın hayal bıle edemedıklerınle karsılasacaktır.

Kendimi aptal, kullanilmis gibi hissediyorum ve bu his beni hic terketmicek gibi

Bu durumun üstünden bir ay geçmiş, kendinizi aptal, kullanılmış hissediyorsunuz eğer bu vakitten sonra bir şey yaparsanız böyle hissettiğinizi ona da hissettirmiş olursunuz, üstelik geçen zamana rağmen...

Ben benzer bir durum yaşamadım ama çok kızdığım biri olmuştu, haklıyken haksız duruma düştüğüm... Çok bariz durumlarda bile tartışmalarımızda alttan almak zorunda kalıyordum, öyle şeyler söylüyordu ki ben bile haksız olduğumu düşünüyordum, üstüne üstlük ayrılığa kadar varıyordu mesele...

Neler neler söylemeyi yapmayı düşündüm, denedim, hiçbiri içimi soğutmadı, daha da kızdım, öfkelendim. En sonunda aramadım, sormadım, yanıtsız bıraktım ve hayatımda duymadığım kadar özürler duydum, el üstünde tutuldum.

Size yapılan bir hataysa hatasını anlaması için düşünmeye ihtiyacı var muhatabınızın... Siz bir şeyler yaptıkça, söyledikçe düşünmesine vakit kalmaz üstelik çırpındığınızı gördükçe kendini daha da haklı bulacak bulunmaz hint kumaşı sanacaktır. O, sizi başta sever görünüp sonrasında umursamayarak, çekip giderek öfkelendirmiş, umursanmamanın nasıl sinir bozucu olduğunu anlamışsınızdır. Haklı ve asil insanlar susar. Burada size en iyi intikam susmaktır, umursamamaktır deniyorsa hepsinde bir tecrübe yaşanmışlık var.

biri intikam mı dedi... çıktım geldim hemenn. hayatımda tek bir kişiden intikam aldım oda hayatımın 3 yılını çaldı ve hayatımda ılk kez onun yüzünden babamdan tokat yedim.. şu an bile aklıma geldikçe o an deliriyorum.. normalde hayatta kötü düşünene biri değilim ama o kişi benim hayatımı mahvetti.. o yaşımda adaşlarım test soru çözerken ben cezaevi kapılarında bekliyordum camdan çıkarda görürmüyüm diye.. ve sonra olmadık bir insanın lafıyla beni bırakıp gitti. ama cok buyuk ant içtim kan kusturucam ona diye... kendimi toparladım universiteyi kazandım ve gittiğim yerde bırıyle tanıstım. ama ondan vakıt ıstedım bıtmemiş bir hesabım var onu kapatmam lazım dedim oda tamam dedi.. eski sevgilim pişman olmuş o arada benı bıraktıgına ve yalvarıyor bana kapıların onunde yatıyordu günlerce ağladı.. 2 ay boyunca hiçbirşey demedim sadece onu dinledim telefonda.. ve 2 ayın sonunda birgün aradım. sen beni 4 yıl ıcınde kac defa aldattın sustum yuttum. 5 ay cezaewınden cıkmanı bekledım sustum.. çıktın tek bırı bana iftira attı sorma gereği bile duymadan terk edip gittin sustum. ve en önemlisi senden ayrılmadıgım ıcın babamdan bir tokat yedim yine sustum... ama şimdi beni iyi dinle su 2 ay ıcınde seni unuttum artık susmuyorum seni sevmiyorum. işte bitirmek senin yaptıgın gibi değil böyle olur. su andan ıtıbaren hayatımda başka biri olucak belki ciddi olur belkıde yurutemeyız bılemem ama sen benim için bittin dedim. son sözümde şu olsun sen beni öldürdüğünü sandın ama bak ölmedim daha güçlüyüm... ama sen seni sevmeyen birinin kalbinde kim vurduya gidecek öleceksin dedim ve suratına kapattım... işte hayatımın en büyük intikamı... şimdi kendisi kan kusuyor andım gibi. herkezde beni arıyor ama bulamıyor.. alkolik olmuş sokaklarda yatıp kalkıyor. ama eywallahım yok yolda yerde yıgılmıs görsem dönüpte ikinci kez bakmam....

biri intikam mı dedi... çıktım geldim hemenn. hayatımda tek bir kişiden intikam aldım oda hayatımın 3 yılını çaldı ve hayatımda ılk kez onun yüzünden babamdan tokat yedim.. şu an bile aklıma geldikçe o an deliriyorum.. normalde hayatta kötü düşünene biri değilim ama o kişi benim hayatımı mahvetti.. o yaşımda adaşlarım test soru çözerken ben cezaevi kapılarında bekliyordum camdan çıkarda görürmüyüm diye.. ve sonra olmadık bir insanın lafıyla beni bırakıp gitti. ama cok buyuk ant içtim kan kusturucam ona diye... kendimi toparladım universiteyi kazandım ve gittiğim yerde bırıyle tanıstım. ama ondan vakıt ıstedım bıtmemiş bir hesabım var onu kapatmam lazım dedim oda tamam dedi.. eski sevgilim pişman olmuş o arada benı bıraktıgına ve yalvarıyor bana kapıların onunde yatıyordu günlerce ağladı.. 2 ay boyunca hiçbirşey demedim sadece onu dinledim telefonda.. ve 2 ayın sonunda birgün aradım. sen beni 4 yıl ıcınde kac defa aldattın sustum yuttum. 5 ay cezaewınden cıkmanı bekledım sustum.. çıktın tek bırı bana iftira attı sorma gereği bile duymadan terk edip gittin sustum. ve en önemlisi senden ayrılmadıgım ıcın babamdan bir tokat yedim yine sustum... ama şimdi beni iyi dinle su 2 ay ıcınde seni unuttum artık susmuyorum seni sevmiyorum. işte bitirmek senin yaptıgın gibi değil böyle olur. su andan ıtıbaren hayatımda başka biri olucak belki ciddi olur belkıde yurutemeyız bılemem ama sen benim için bittin dedim. son sözümde şu olsun sen beni öldürdüğünü sandın ama bak ölmedim daha güçlüyüm... ama sen seni sevmeyen birinin kalbinde kim vurduya gidecek öleceksin dedim ve suratına kapattım... işte hayatımın en büyük intikamı... şimdi kendisi kan kusuyor andım gibi. herkezde beni arıyor ama bulamıyor.. alkolik olmuş sokaklarda yatıp kalkıyor. ama eywallahım yok yolda yerde yıgılmıs görsem dönüpte ikinci kez bakmam....

Her şey kaderden ibarettir dersem çok mu klasik bi cümle olur ?
Ben intikam almak istersem alamam, intikam duygusu aklımdan hiç geçmezken farkında olmadan acı vermişliğim intikam almışlığım vardır.
ben bi şeye çabalayınca olmuyor zaten, o yüzden akışına bırakacaksın hayatı olursa kendiliğinden oluyo, olmazsa sen ne kadar kendini parçalasan da olmuyor üstelik yüzüne gözüne bulaştırıyorsun

valla intikam soğuk yenir. ben intikam alma girişiminde hiç bulunmadım hep allaha havale ettim gün olur devran döner allahından bulur sende bunu görürsün ve içinin yağları erir

vay be :) tebrik ederim seni!! HErkes hakettigi deger, simdi mutlu musun peki yeni iliskinde? Hersey yolunda mi?

vay be :) tebrik ederim seni!! HErkes hakettigi deger, simdi mutlu musun peki yeni iliskinde? Hersey yolunda mi?

evet coook mutluyum hemde... nışanlıyım ve dugunume 3 ay kaldı canım benım.. aslında düşünüyorumda benden ayrılarak aslında bana iyilik yapmış bilmeden.. hayatımı mahvederdım cunku onunla evlenseydım.. nişanlım hayallerimde kurduugm adamdan bıle daha düzgün.. öyle birnin lafıyla bana arkasını dönecek ha? tarih yazmaz....nişanlımla eski sevgilimi kıyaslıyamam bıle araları uçurum.. şimdi buradan eski sevgilime teşekkur ediyorum :) hayatımda bana kımsenın yapmadıgı bır ıyılık yaptı :):)

inanmiyorum ya muthis!! Allah hep mutlu etsin canim, ne guzel cok sanslisin.. :)

inanmiyorum ya muthis!! Allah hep mutlu etsin canim, ne guzel cok sanslisin.. :)

şans senın elinde tatlım.. bır ılıskı bıttıgınden neden ya noldu dıye kendını parçalamak yaramaz... ve eger hayatta mutlu olmak ıstıyorsan sececın erkegın tek kalbıne bak.. babam benle unıversıteye gıderken oturttu karsısına konustu.. hayatında öyle bırını bul kı... yanında yastıgında yatan adam sabah kalktıgında ılk bugun allah ıcın ne yapabılırım dıye dusunsun. sonrada karım ıcın ne yapabılıırm dıye dusunsun... dedı.. bunu yazdım kafama ve hep o adamı aradım oda su an yanımda:) kalbı 5 kurus etmeyen adamlara falan mınnet etme kalbını... senınde kısmetınn o gunun gelmesını ve karsına cıkmayı beklıyor..

adına çok sevindim. mutluluğu sonuna kadar haketmişsin canım. darısı bizlerin başına. bazen diyorum böyle iyiyim kafam rahat sonrada gönlün hovarda olur hayatında biri olmayınca. gün gelir acaba dersin kalbin yorulur. bilmiyorum her şeyin hayırlısı. acım taze daha. yalanları ve yapılanları sindirmeye çalışıyorum. en çok da yalanları. inandığım yalanları:)) iyi ki gitmiş diyeceğimi biliyorum çünkü değecek biri değil. güzel olan tek şey benim ona olan sevgimdi.

intikam boş bir şey. birini umursamamak. düşünsene adamlar senin sevdiğini biliyor bir de çok sevdiğine inanmış bunu da söylüyor. utanmadan beni senin kadar kimse sevemez, çekemez diyor. sonra ayrılınca bile aramışsın adamı. birden aramıyorsun sormuyorsun, senden haberdar olmuyor. hiç yapmadığın bir hareketi yapıyorsun daha ne olsun. onun için umursamamak eğer hak ediyorsa da içinden ah etmek en iyisi. evet peygamberimiz hiç beddua etmemiş. peygamberlerin 1 hakkı varmış bu konuda. hz. musa firavunun askerleri peşindeyken kullanmış vs. peygamberimiz kullanmamış çünkü bunu ümmetime şefaat edicem ahirette diye. bunu unutmamak lazım. birini kullanmak, duygularıyla oynamak, hakkına girmek kul hakkına girer. hesabı hem burada hem ahirette sorulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…