En iyi intikam sekilleri?

agzindan bal damliyor ya ins :) babanda harika bir adammis, beni kimse karsisina alip konusmadi.. Mutluluklar canim, cok guzel..

haklısın.. ıntıkam bos.. elıme bırsey gecmedı aslında onu uzerek. ama bana cok cektırdı... hem bırakmıyordu ayrılmama ızın vermıyordu hep tehtıd edıyordu hemde aldatıyordu hep. arkamdan boynuzlu dıye bagırdıklarını bıle hatırlıyorujm. benım cektıgım acıyı kımse bılemez.. azda olsa kalbını yakmak ıstedım. yaşadıklarımın sadece %1 ini yaşasında duygusunu tadsın istedim. tattı hala da tadıyor. emınım düğünüme gelıcek ve kenardan içerek bakıcak ağlıyacak canı çıkana kadar... geçmış olsun demekten başka çarem yok..

agzindan bal damliyor ya ins :) babanda harika bir adammis, beni kimse karsisina alip konusmadi.. Mutluluklar canim, cok guzel..

ben konusurum tatlım sana babamın kızıyım babam benım bıtanedır ilk adet gördüğümdede o benımle konusmustu hayatımda 2 kişi oldu ıkısınıde bılıyor ılk ona söylerdım. bak sana bır şarkı söylüyeyim mi sılanın cam şarkısı..hayattan bırseyler bekledıgımde hep o sarkıya sarılıyorum... belkı sanada etkı eder.. ınsallah sende cok mutlu olursun tatlım benım

çok çok iyi yapmışsın o konuda. sonuçta aramış seni ve sen söylemişsin içindekileri. intikam boş meselesi adam arayıp sormuyorsa içindi. seninki intikam da olmamış zaten içindekileri söylemişsin canım :)) ve ne güzel hesabını halletmişsin güzel bir birlikteliğe adım atmışsın. darısı bizlerin de başına.

bu şarkıyı buradan bir arkadaş paylaşmıştı canım sıkıldıkça dinliyorum. sağolsun unutmuştum bu şarkıyı. en iyi intikam şekli eğlenceli şekilde bu bence.

[video=youtube;wPYa8FYbNZA]http://www.youtube.com/watch?v=wPYa8FYbNZA&ob=av2e]Gazla Gitsin (Mansur Ark) - YouTube[/video]

Son düzenleme:
Çok gereksiz şeyler bunlar, intikam almak falan, bırak ne hali varsa görsün, hiç gerek yok böyle şeylere, en büyük intikamı Allah alacaktır zaten.

Haklisiniz belki de

Bugun onun ev arkadasini gordum!! Biraz havadan sudan konustuk o kadar, onu sormadim.. Oda onun hakkinda birsey demedi zaten.. Arkadasini, ev arkadasini bile gordum, bi onu goremedim ya..

İntikam almak istemişiimdir hep onlardan...
Ama dua ediyorum ki gelen gideni aratır desinler.
Beni arasınlar!! O daha iyimş desinler o zaman intikamımı almış olucam.
Ben biraz kinciyimdir yapılan iyilikleride kötülükleride asla unutmam.
Yaptıkları kötülükler aklıma geliyoda beddua edemiyorum döner dolaşır bana gelir diye.
Sadece diyorum ki pişman olsunlar beni mumla arasınlar

ben bu evliliğimden önce 4 yıl nişanlı kaldım,ve nişanlım beni aldattı ben de onu terk ettim,bitirdim herseyi...o da dünden razıymıs gibi bişe demedi..kayınpeder aradı annemi hiç unutmam "nişan bozulusa bozulsun benim oğlum 1 pis olur senin kızın 10 pis olur" dedi ben de annem de sesimii cıkarmadık... olaydan sonra ramazan ayıydı ve ben hep dua ettim Rabbime onu kalbmden al ve karsıma coook mutlu olacağım birini cıkar diye..ve oldu biliyor musunuz bayramdan sonra biri bana görücü geldi ve ben de kabul ettim ama amacım o serefsizi unutmak için evlenmek değildi bu hksızlığı beni isteyene yapamazdım ki zaten ve cok şükür öyle güzel bir yuvam var ve cok tatlı bir kızımız var benim evlendiğimi duyunca delirmiş,hastaanelik omus vs vs.. ama umrumda değil ben ondan intikam almak istemedim hep sustum ama Rabbim razı olmadı beni korudu gözetti rabbim...şimdi sürünüyor evlendi o da ama hiç mutlu değilmi istememiş geliyor haberleri...yani sunu unutma ilerde benim gibi iyiki olmamıs diyeceksin inan ki bosver intikamı falan Allah en büyük intikam alandır,kullarını gözetir o hiç merak etme...intikam soğuk yenen bir yemektir...

Ben galiba kotu biriyim cunki beklemek istemiyorum! Hemen olsun istiyorum.. Kapimda yatsin kalksin istiyorum.. Deliriyorum beni aptal yerine koymasina, resmen gururumu kirdi..

Arkadaşım boşver intikamı, ben de dünden beri düşündüm durdum değer mi ya içini kirletmeye, değmeyecek biri için dedim. Çok sevmiştim. Çok gereksizmiş. Sen de öyle düşün. Zaman geçer döner illaki bulur onu yaptıgı kötülükler.

Arkadaşım boşver intikamı, ben de dünden beri düşündüm durdum değer mi ya içini kirletmeye, değmeyecek biri için dedim. Çok sevmiştim. Çok gereksizmiş. Sen de öyle düşün. Zaman geçer döner illaki bulur onu yaptıgı kötülükler.

Arkadaşım boşver intikamı, ben de dünden beri düşündüm durdum, değer mi ya içini kirletmeye, değmeyecek biri için dedim. Çok sevmiştim. Çok gereksizmiş. Sen de öyle düşün. Zaman geçer döner illaki bulur onu yaptıgı kötülükler.
off kusura bakmayın bilgisayarda problm vardı

Son düzenleme:
Ben çok yaratıcıyımdır intikam konusunda, öyle barışıp terketmek ya da gidip duyacağı şekilde başkalarıyla birlikte olmak gibi şeyler yapmam kendimi daha fazla yıpratmam bana değer vermeyen biri için , onun yerine içim soğuyana aklına gelmicek pislikler yaparım yaptım da ama burada anlatamam valla utanırım Herkes ahlaklı ahlaklı şeyler yazmış ne güzel unut boşver gibi Ben anlatamıcam o yüzden yaptıklarımı

Son düzenleme:

neler yaptın kız?? merak ettirdin iyice:)

banada öğretirmisinnnnnnn

ben de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…