- 3 Şubat 2018
- 25.802
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi Pulver2016
-
Off çok üzüldüm cidden önceki mesajlarımı geri alıyorum kvniz çok kötü kalpli birisi çok kırıcı, böyle bir laf etmesi çok ayıp. Siz odanızda takılın o oğluyla takılsın. Keşke lafını verseydiniz hayırdır bana mı laf sokuyorsun diye.Esim calisiyordu, orada olsa belki mudahale ederdi. Onceden bahsedeyim, cesitli saglik durumlarindan dolayi cocuk sahibi olmadim, Plana bile alinmadi, mevzusu kapandi. Konu konuyu acti "bak falanca kadin hem kariyer hem cocuk yapmis, masallah saglikli kadin ne de olsa," diye gereksiz bir konuydu. Biz bu konuyu coktan kapatmis olsak bile, yasamis oldugum saglik probleminin yuzume tekrardan catttttt diye yillar sonra
gundeme gelmesi, rafa kalkip kafada cozulmus bu olay biraz fazla acimacizca degil mi?
Esim calisiyordu, orada olsa belki mudahale ederdi. Onceden bahsedeyim, cesitli saglik durumlarindan dolayi cocuk sahibi olmadim, Plana bile alinmadi, mevzusu kapandi. Konu konuyu acti "bak falanca kadin hem kariyer hem cocuk yapmis, masallah saglikli kadin ne de olsa," diye gereksiz bir konuydu. Biz bu konuyu coktan kapatmis olsak bile, yasamis oldugum saglik probleminin yuzume tekrardan catttttt diye yillar sonra
gundeme gelmesi, rafa kalkip kafada cozulmus bu olay biraz fazla acimacizca degil mi?
Esim calisiyordu, orada olsa belki mudahale ederdi. Onceden bahsedeyim, cesitli saglik durumlarindan dolayi cocuk sahibi olmadim, Plana bile alinmadi, mevzusu kapandi. Konu konuyu acti "bak falanca kadin hem kariyer hem cocuk yapmis, masallah saglikli kadin ne de olsa," diye gereksiz bir konuydu. Biz bu konuyu coktan kapatmis olsak bile, yasamis oldugum saglik probleminin yuzume tekrardan catttttt diye yillar sonra
Eşiniz halletsin.Siz birebir diyaloğa girmeyinHer zaman derim, en iyi kaynana en uzakta olani, hatta mumkunse hic varolmayani. Kaynana sorunsalinin okumus kariyer yapmis gelin olmakla da alakasi yok. O yilan dil bir konustu mu, olay kopuyor.
Turkiye'de yasarken kayinvalide ile en fazla 2 kere filan 1 butun gun yanyana kalmisimdir. Bilerek uzak dururum ki sorun cikmasin. Gecen hafta Almanya'ya yanimiza geldi. Tum gun calistigim icin "ya yok ya ne sorunu olur ki" dedim. Daha geleli 5 gun oldu ve o beni kucuk, oglunu dev aynasinda goren bir iki cumlesini bugun sarf ediverdi....ve Su an icim buzzzz gibi oldu. Bilerek mesafe birakip, hic sorunum olmayan kayinvalideye karsi su an ne yapacagim bilmiyorum. Fazla mesaiye mi kalsam, hergun spor salonunda yogaya filan gidip gec mi gelsem, ne etsem de neredeyse hic ortak vakit gecirmesek? Icim sogudu hem de cookkkk
Not: 3 ay kadarşinizle konuşun o halletsin.Siz birebir cevap vermeyin
Kv hiç olmasa eşiniz de olmazdıHer zaman derim, en iyi kaynana en uzakta olani, hatta mumkunse hic varolmayani. Kaynana sorunsalinin okumus kariyer yapmis gelin olmakla da alakasi yok. O yilan dil bir konustu mu, olay kopuyor.
Turkiye'de yasarken kayinvalide ile en fazla 2 kere filan 1 butun gun yanyana kalmisimdir. Bilerek uzak dururum ki sorun cikmasin. Gecen hafta Almanya'ya yanimiza geldi. Tum gun calistigim icin "ya yok ya ne sorunu olur ki" dedim. Daha geleli 5 gun oldu ve o beni kucuk, oglunu dev aynasinda goren bir iki cumlesini bugun sarf ediverdi....ve Su an icim buzzzz gibi oldu. Bilerek mesafe birakip, hic sorunum olmayan kayinvalideye karsi su an ne yapacagim bilmiyorum. Fazla mesaiye mi kalsam, hergun spor salonunda yogaya filan gidip gec mi gelsem, ne etsem de neredeyse hic ortak vakit gecirmesek? Icim sogudu hem de cookkkk
Not: 3 ay kadar burada
Ya ben büyüklere saygısızlık edilmesini sevmem. Ama laf sokup sokup saygı özen bekleyen birine de o özeni gösterilmesine karşıyım. Evinize gelmişse gelmiş. Hic de uzun uzun vakit geçirmek zorunda değilsiniz. Eşinizin hatırı için kötü söz söylemezseniz. Ama laf sokana da canınız sıkılmış burda yılan demişsiniz, çok değil bence . Söylediği laf hakkaten çok mu kötü bilmem tabi . Söylediğinizi doğru kabul ederek yorum yapıyorum. Tek taraflı dinliyoruz tabi ki . Ama eğer dediğiniz gibiyse asla aşırı sessiz kalmayın . Ananız babanız da olsa kimsenin kimseye zulmetmeye hakkı yok benceHer zaman derim, en iyi kaynana en uzakta olani, hatta mumkunse hic varolmayani. Kaynana sorunsalinin okumus kariyer yapmis gelin olmakla da alakasi yok. O yilan dil bir konustu mu, olay kopuyor.
Çocuğunuz var mı? Asil sorunun çocuğa lohusa zamanı o gelip bakarsa yaşandığını biliyorum.Her zaman derim, en iyi kaynana en uzakta olani, hatta mumkunse hic varolmayani. Kaynana sorunsalinin okumus kariyer yapmis gelin olmakla da alakasi yok. O yilan dil bir konustu mu, olay kopuyor.
Yorum yaptıktan sonra gördüm ben bunu. Hiç kafanıza takmayın büyükler biraz değişik eminim ki sizi üzmek için dememiştir bir anda ağzına gelmiştir siz keyfinize bakın. Bizimde sebepsiz olmuyor çocuğumuz neler neler yaşadım kayınpederim fena benimde sürekli laf söylüyor ama ne yapayım ses etmiyorum umursamıyorum kimse kimsenin ne çektiğini bilmiyorEsim calisiyordu, orada olsa belki mudahale ederdi. Onceden bahsedeyim, cesitli saglik durumlarindan dolayi cocuk sahibi olmadim, Plana bile alinmadi, mevzusu kapandi. Konu konuyu acti "bak falanca kadin hem kariyer hem cocuk yapmis, masallah saglikli kadin ne de olsa," diye gereksiz bir konuydu. Biz bu konuyu coktan kapatmis olsak bile, yasamis oldugum saglik probleminin yuzume tekrardan catttttt diye yillar sonra
Off çok üzüldüm cidden önceki mesajlarımı geri alıyorum kvniz çok kötü kalpli birisi çok kırıcı, böyle bir laf etmesi çok ayıp. Siz odanızda takılın o oğluyla takılsın. Keşke lafını verseydiniz hayırdır bana mı laf sokuyorsun diye.
Evet, çok acımasızca ve yersiz bir konuşma yapmış. İçinize atıp, kenara çekilmek yerine; içinizde tutacağınıza duygularınızı söyleyin.
Yorum yaptıktan sonra gördüm ben bunu. Hiç kafanıza takmayın büyükler biraz değişik eminim ki sizi üzmek için dememiştir bir anda ağzına gelmiştir siz keyfinize bakın. Bizimde sebepsiz olmuyor çocuğumuz neler neler yaşadım kayınpederim fena benimde sürekli laf söylüyor ama ne yapayım ses etmiyorum umursamıyorum kimse kimsenin ne çektiğini bilmiyor
Oncelikle yukaridaki ve diger cevap yazan herkese, desteginiz icin tesekkur ederimBence bu kalp kırmak değil. Direk kötü kalplilik. Bile bile can yakmak. Ben daha önemsiz bir şey diye düşünmüştüm ama bunu okuyunca size hak verdim. Ben olsam Kvye kırıldım bu lafına derdim. İçinizde tutmayın önce eşinizle sonra KV ile konuşun.
Oncelikle yukaridaki ve diger cevap yazan herkese, desteginiz icin tesekkur ederim
Yazimda da yazdigim gibi buzzzzzz gibi sogudum. Kin tutmak asla degil ancak uzaklastim mi, kalbime bir sogukluk girdi mi, tum sevgim bitiveriyor. Ama saygida asla kusur etmem, buyursun istedigini yapsin, yanyana cok gelmeyelim yeter.
Gelmeden once "ya ne guzel, 2-3 gun izin alirim, beraber ufak capli bir tatile de gideriz" fikrimi ilelebet rafa kaldirmakla kaldirdigim gibi, haftasonunu da icine alacak sekilde, annemin dogumgununde surpriz olsun bahanesiyle ucak biletimi aldim. Su an ona sarilmak ruhuma yapabilecegim en iyi tedavi olacak. He aileme bu konusmalari tabi ki aktarmam.
Esimin de "yasli o, laf sokar, sirf sana ozel degil" demesi beni zerre kadar yumusatmadi. Arkamdan isterse konu komsuyu arayip cekirtirsin, umurumda degil, ama yuzume de hassasiyetimi kirmizi cizgimi astigi bir kelime daha duymak dinlememek, gunumun geri kalanini bununla zehir etmemek icin kabugumu kapatmaktan baska care kalmadi.
Esimin de "yasli o, laf sokar, sirf sana ozel degil" demesi beni zerre kadar yumusatmadi.
çok güzel düşünmüşsünüz, aklı başındasınız maşallah. siz gidince soracaktır, eşiniz umarım uygun bir dille sizi kırdığını söyler kvye.Oncelikle yukaridaki ve diger cevap yazan herkese, desteginiz icin tesekkur ederim
Yazimda da yazdigim gibi buzzzzzz gibi sogudum. Kin tutmak asla degil ancak uzaklastim mi, kalbime bir sogukluk girdi mi, tum sevgim bitiveriyor. Ama saygida asla kusur etmem, buyursun istedigini yapsin, yanyana cok gelmeyelim yeter.
Gelmeden once "ya ne guzel, 2-3 gun izin alirim, beraber ufak capli bir tatile de gideriz" fikrimi ilelebet rafa kaldirdigim gibi, haftasonunu da icine alacak sekilde, annemin dogumgununde surpriz olsun bahanesiyle ucak biletimi aldim. Su an ona sarilmak ruhuma yapabilecegim en iyi tedavi olacak. He aileme bu konusmalari tabi ki aktarmam.
Esimin de "yasli o, laf sokar, sirf sana ozel degil" demesi beni zerre kadar yumusatmadi. Arkamdan isterse konu komsuyu arayip cekirtirsin, umurumda degil, ama yuzume de hassasiyetimi kirmizi cizgimi astigi bir kelime daha duymak dinlememek, gunumun geri kalanini bununla zehir etmemek icin kabugumu kapatmaktan baska care kalmadi.
Kaynanam yok. Şu dediğinize kızdım, keşke ben kaynanamla uğraşsaydım ama eşim annesinin varlığını bilseydi. Söylediklerinizin nereye gittiğini bilmiyorsunuz. Onlarda eş annesi ne diyeyim.Her zaman derim, en iyi kaynana en uzakta olani, hatta mumkunse hic varolmayani. Kaynana sorunsalinin okumus kariyer yapmis gelin olmakla da alakasi yok. O yilan dil bir konustu mu, olay kopuyor.
Öff şu erkeklerin annelerinin her türlü rezilliğini örtme çabası rezillik cidden. Hatalıya hatalı denir. Yaşlı olunca insana canının istediğini söyleme hakkı gelmiyor.Oncelikle yukaridaki ve diger cevap yazan herkese, desteginiz icin tesekkur ederim
Gelmeden once "ya ne guzel, 2-3 gun izin alirim, beraber ufak capli bir tatile de gideriz" fikrimi ilelebet rafa kaldirdigim gibi, haftasonunu da icine alacak sekilde, annemin dogumgununde surpriz olsun bahanesiyle ucak biletimi aldim. Su an ona sarilmak ruhuma yapabilecegim en iyi tedavi olacak. He aileme bu konusmalari tabi ki aktarmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?