En iyi kaynana uzakta olani

Bence icinizde fazla büyütmeyin. Bütün anneler ogullarini dev aynasinda görür. Size laf sokuyorsa hic kendinizi bozmadan cevabini verin. Kendi evinizde köse kacma saklanmak oynayamazsiniz 3 ay. Esinizde "annem bu laf sokar" dediginde sizin tepkiniz "o zaman da cevabini alir. Bunu göre alabiliyorsan o zaman getir" demek olmaliydi

Off çok üzüldüm cidden önceki mesajlarımı geri alıyorum kvniz çok kötü kalpli birisi çok kırıcı, böyle bir laf etmesi çok ayıp. Siz odanızda takılın o oğluyla takılsın. Keşke lafını verseydiniz hayırdır bana mı laf sokuyorsun diye.

Evet, çok acımasızca ve yersiz bir konuşma yapmış. İçinize atıp, kenara çekilmek yerine; içinizde tutacağınıza duygularınızı söyleyin.

Densiz bildigin.
Bundan sonra sende her laf sokmasina bir cevap Ver. Orda misafir oldugunu asla unutturma. Yoksa bu kadin gelir istedigi kadar kalir orayida avucuna alir

Eşiniz halletsin.Siz birebir diyaloğa girmeyin

Kv hiç olmasa eşiniz de olmazdı iyi yönden düşünün eşinizi doğurmuş

Hiiiiç laf sakınma lafı soktuğunda belli et bozulduğunu asla görmezlikten gelme eşine bi daha şikayet etme .. aşırı iyi davran tabi yılışık dalkavuk gelin ol demiyorum saygını bozmadan yaklaş gülerken ısır sende ben artık öyle yapıyorum

Ya ben büyüklere saygısızlık edilmesini sevmem. Ama laf sokup sokup saygı özen bekleyen birine de o özeni gösterilmesine karşıyım. Evinize gelmişse gelmiş. Hic de uzun uzun vakit geçirmek zorunda değilsiniz. Eşinizin hatırı için kötü söz söylemezseniz. Ama laf sokana da canınız sıkılmış burda yılan demişsiniz, çok değil bence . Söylediği laf hakkaten çok mu kötü bilmem tabi . Söylediğinizi doğru kabul ederek yorum yapıyorum. Tek taraflı dinliyoruz tabi ki . Ama eğer dediğiniz gibiyse asla aşırı sessiz kalmayın . Ananız babanız da olsa kimsenin kimseye zulmetmeye hakkı yok bence

Bence bu konuyu eşinizle kesinlikle paylaimayın.Uzak durun spora filan gidin ama herşeyi spontane geliştirin.

Bence bu kalp kırmak değil. Direk kötü kalplilik. Bile bile can yakmak. Ben daha önemsiz bir şey diye düşünmüştüm ama bunu okuyunca size hak verdim. Ben olsam Kvye kırıldım bu lafına derdim. İçinizde tutmayın önce eşinizle sonra KV ile konuşun.

Çocuğunuz var mı? Asil sorunun çocuğa lohusa zamanı o gelip bakarsa yaşandığını biliyorum.
Öyle yok olsun falan demeyin sizin de anneniz var.

Gerginliğinizi anlayabiliyorum kendi annelerimize tahammül ediyoruz ama nedense kv lere o kadar tahammül edemiyoruz

Eşiniz duydu mu bu aranızdaki sorun olayını belki uslubuyla uyarır annesini

Yorum yaptıktan sonra gördüm ben bunu. Hiç kafanıza takmayın büyükler biraz değişik eminim ki sizi üzmek için dememiştir bir anda ağzına gelmiştir siz keyfinize bakın. Bizimde sebepsiz olmuyor çocuğumuz neler neler yaşadım kayınpederim fena benimde sürekli laf söylüyor ama ne yapayım ses etmiyorum umursamıyorum kimse kimsenin ne çektiğini bilmiyor

Her şeyi geçtim eşinize olanı aynen bu şekilde anlattığınız halde mi annem bu laf sokar dedi? Gerçekten inanılmaz.

Evet, çok acımasızca ve yersiz bir konuşma yapmış. İçinize atıp, kenara çekilmek yerine; içinizde tutacağınıza duygularınızı söyleyin.
Oncelikle yukaridaki ve diger cevap yazan herkese, desteginiz icin tesekkur ederim

Yazimda da yazdigim gibi buzzzzzz gibi sogudum. Kin tutmak asla degil ancak uzaklastim mi, kalbime bir sogukluk girdi mi, tum sevgim bitiveriyor. Ama saygida asla kusur etmem, buyursun istedigini yapsin, yanyana cok gelmeyelim yeter.

Gelmeden once "ya ne guzel, 2-3 gun izin alirim, beraber ufak capli bir tatile de gideriz" fikrimi ilelebet rafa kaldirdigim gibi, haftasonunu da icine alacak sekilde, annemin dogumgununde surpriz olsun bahanesiyle ucak biletimi aldim. Su an ona sarilmak ruhuma yapabilecegim en iyi tedavi olacak. He aileme bu konusmalari tabi ki aktarmam.

Esimin de "yasli o, laf sokar, sirf sana ozel degil" demesi beni zerre kadar yumusatmadi. Arkamdan isterse konu komsuyu arayip cekirtirsin, umurumda degil, ama yuzume de hassasiyetimi kirmizi cizgimi astigi bir kelime daha duymak dinlememek, gunumun geri kalanini bununla zehir etmemek icin kabugumu kapatmaktan baska care kalmadi.

Esimin de "yasli o, laf sokar, sirf sana ozel degil" demesi beni zerre kadar yumusatmadi.

Eşiniz olayı hiç yumuşatmaya çalışmasın. Bu laf sokma falan değil.

Mesela sizin babanız (cinsiyetler aynı olsun diye) eşinize aynı sözleri söyleseydi; "aman canım babam yaşlıdır, laf sokar vb" demenizi kabul eder miydi ?

Eşinizle de sağlam bir konuşma yapmalısınız. Anne oğul çok ayıp etmişler.

çok güzel düşünmüşsünüz, aklı başındasınız maşallah. siz gidince soracaktır, eşiniz umarım uygun bir dille sizi kırdığını söyler kvye.

Seni kiskandigi icin oyle seyler soyluyor. Bazi insanlar oyle. Aninda cevap vermek lazim bu laf bana mi diye. Cok uzuluyorsaniz muattap olmayin tabi.

Kaynanam yok. Şu dediğinize kızdım, keşke ben kaynanamla uğraşsaydım ama eşim annesinin varlığını bilseydi. Söylediklerinizin nereye gittiğini bilmiyorsunuz. Onlarda eş annesi ne diyeyim.

Öff şu erkeklerin annelerinin her türlü rezilliğini örtme çabası rezillik cidden. Hatalıya hatalı denir. Yaşlı olunca insana canının istediğini söyleme hakkı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…