En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

testere serisi ve hannibal serilerinin üstüne yok Dünyalar Savaşını da tavsiye ederim gerçekten kanınız donacaktır.
laelaelaelaelae

korku değilde gerilim filmleri çok müthiş oluyor.Korkmak istiyorsanız gerilim filmi izleyin derim

ben korku filmi değilde çoğunlukla gerilim filimleri seyrettim ve 1 hafta etkisinde kaldığım SON DURAK filmi harikaydı tavsiye ederim!!

gerçekten şeytan bence bu konuda 1 numara.hayatımda izlediğim en korkunç filmdi.beni en çok etkileyen 2.korku filmi halka-1 Allahım yıllardır etkisinden kurtulamadım:1shok:karanlıkta hep aklıma samara geliyo.o yüzden halkanın 2.filmini izlemedim.ama yinede korku filmlerinden vazgeçemiyorum.araştırıp bu kadar korkunç olmayanlarını alıp öyle izliyorum:Roflol:

exorcism of emily rose yaşanmış bir olay etkisinde kalmamak imkansız ve silent hill kesin tavsiyelerim

ben bi dönem takmıştım beni korkutucak bi korku filmi diye, en korkunç denenden bile korkmuyodum sonra boogyman (karabasan) i izledim... ondan beri korku filmi izlemiyorum

woww korku süper bi konu:hooray:
tam korku sayılmayabilir resident evil 1 ve 2 hoşuma gidiyor...testere ve otel seriside tabii:1ninca:

en iyi türk korku fılmı buyu yabancı korku fılmıde şeytandı bence

tabii dabbe.ben korku filminden korkmam alında ama dabbe çok günceldi.

ya korku filmlerinden korkmuyorum ama en başarılı bulduklarım şunlar: tepenin gözleri, 28 hafta sonra, ölüm oyunu, dabbe, exorcism of emily rose based on a true story..

bende dabbeyi izledim korkunçtu ama o kadarda değildi izlemenizi tavsiye ederim yinede.........

Testere serisi ve Tepenin Gözleri güzeldi.
Dabbeyi daha izlemedim ama merak ettim şimdi.
Akşam izlesem mi acaba?

rose red konağı gerçekten süperdi

[sinemada sadece bir kez korku filmi izledim o da halkaydı zaten ilk ve son oldu :)) sinemada olduğu için belki acayip korktum yaa öyle böyle değil kanım çekildi resmen uyuyamadım günlerce bide ondan sonra son durak 1 izledim alaaahh rüyalar birbirine girdi,filmedi çocuk halkalar çizip sıra sende birazdan ölceksin diyodu ıyyy kafayı yemiştim o aralar:1ninca:

evet etkilendiğim var bitane halka dan korkmuştum ve etkilendim bırrrrr ben gerçi korku filmi izleyemem pek ama nasıl olduysa gittim ona sinemadaydım ve önce hımmmmmmmm koyktum çokkkk[

evet var etkilendiğim ve korktuğum halka yı izledim çok koyktum ben yaaa zaten ben korku filmleri izleyemem de nasıl olduysa ona gittim sinemada izledimm

rose red konağı süper bişi bende izledim mutlaka izleyin dicem filimlerden biri.yanlız onun ikiside var oda birinci filmin konusundan öncesini anlatıyolar.yani anlıcanız ilk film konu sonu ikinci film konu başı :Roflol: ama biri mutlaka izleyin derim ben.

birde son durak serisi acayip geriyo insanı birincisi uçakta oluyo,ikincisi otobanda,üçüncüsü luna parkta ama üçüncünün bitişi devamı var gibiydi bakalım dört nerde olacak.bence bunuda mutlaka izleyin korku değil ama gerilim dorukta bir film.

karanlık su da güzel.
oteli izledimmi hatırlamıyorum mutlaka izlemişimdir.şimdi onun ikisi çıkıyor.bakalım onu izliyem hatırlarım sırnaşık şey

lanetli tepe , testere 1-2-3 aklıma ilk gelen bunlar

hostellllllllllll Kötü Kazen

eğer vahşete dayanabiliyosanız izleyin..

ayrıca zhr79 kesinlikle katılıyorum sana saw 3 :1ninca: süperrrr ince işçilik yerimseniben

cannibal holocaust

bugüne kadar çok fazla korku-gerilim-bol kan revanlı filmi izledim.ama bu film kadar hiç bir film kanımı dondurmadı,sinirlerimi bozmadı!bir kez daha izlemeye asla cesaretim yok.size de izlemenizi değil izlememenizi tavsiye ediyorum zaten.biryerlerden elinize falan geçer aman haaa sinirlerinizi bozmayın boşyere.

Ruggero Deodato'nun 60 ülkede yasaklanarak bu alandaki rekoru elinde bulunduran ünlü İtalyan korku filmi Cannibal Holocaust, Amazon ormanlarında yamyamlar hakkında belgesel yapmak isteyen bir grup macera tutkunu gencin kaybolması üzerine tanınmış bir antropoloğun olayı yerinde araştırmaya gitmesini konu alıyor.

1979 yapım.evet çok eski.ve hala yasaklı bildigim kadarıyla.
sansürsüz kopyasını bulmak da oldukça zor keşke bulmasaymışım...izlemeden önce oldukça uzun araştırma yapmıştım bu film hakkında.şuan bildiğimiz hannibal/yamyam filmlerinin babası bu filmdir.hepsi bunlardan feyz alınarak çekilmiştir.bu furyanın başlangıdır yani.ama hiçbiri bu kadar etkili olamaz.neden mi?
bu filmde dönem koşulları itibariyle günümüz efektleri kullanılamıyor normal olarak.bu filmde katledilen tüm hayvanlar gerçekten katledilmiş...hiçbirinde maket yok.
filmde insanların katledildiği sahnelerde o kadar iyi efektler kullanılmış ki yönetmen bununla ilgili mahkemeye çıkıp gerçek insan öldürülmediğine dair ifade vermek zorunda kalmış.ve bu konu hala tartışılıyor çünkü sahneler çok gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…