En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
paranormal activity korkutucu film değil onun tarzında rec var el kamerasıyla çekim falan daha ii bir film

valla bence el kamerasıyla çekilmiş en iyi film rec, diğerler el kamerasıyla çekilmiş filmlerin popüler olmasının nedeni tamamen, bu olaylar gerçektir saçmalığı, pazarlama taktiği işte
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

soldaki son ev nasıl kızlar, tecavüz sahnesi çok ürkünç diyorlar doğrumu:1ninca:

Kurt kapanı diyede bi film var. 2005 te gösterime girmiş. dün izledim fena değildi. Orjinal adı: Wolf Creek

soldaki son ev nasıl kızlar, tecavüz sahnesi çok ürkünç diyorlar doğrumu:1ninca:

ben de izledim o filmi..
gerçekten başarılıydı..
tecavüz sahnesi gerçekten çok fenaydı..
eşim izleyemedi bile o sahneyi...

"Cehenneme Bir Adım Kala" ve "Boş Oda" haricinde hepsini izledim. Gittim DVD almaya gene bugün. "Cehenneme Bir Adım Kala"ya baktım fakat başka aldım. Bir dahakine onu alırım. şakkıdı

"Rec" filmi favorilerim arasında. ılk başlarda çok sıkıcı film fakat sonlarda heyecan kazanıyor. :sm_cool:

Onu da görmüştüm bugün bir dahakine onu da alayım, madem güzel. zemuszemus

El kamerası ile çekilen benim sevdiğim "The Cloverfield" diye bir film var. Seviyorsan eğer bunu da izlemelisin canım. opuyorumnanaktan

El kamerası ile çekilen benim sevdiğim "The Cloverfield" diye bir film var. Seviyorsan eğer bunu da izlemelisin canım. opuyorumnanaktan

evet canimm banada irkiltici geldi aslinda cok korku dolu sahneler yoktu ama el kameresi falan olunca is irkiltici hale gelio sanirim blair cadisi gibi falan

daha önce duymamıştım canım, araştırcam, çok teşekkürler tavsiyenea.s.

evet canimm banada irkiltici geldi aslinda cok korku dolu sahneler yoktu ama el kameresi falan olunca is irkiltici hale gelio sanirim blair cadisi gibi falan

İrkitici olarak değil de el kamerası ile çekim olarak tavsiye ettim tatlım. opuyorumnanaktan

daha önce duymamıştım canım, araştırcam, çok teşekkürler tavsiyenea.s.
Rica ederim tatlım. opuyorumnanaktan

Bunu izlemek bir türlü nasip olmadı. Aklımda, fakat bir türlü izleyemedim. 2. bölümü de var sanırım bu filmin. İzlemeye çalışacağım canım. opuyorumnanaktan

banada canim el kamereali cekimler insani korkutmuo ama irkiltio gibi gelioo gulum belki ben etkileniorum blair cadisi bir ve iki mutlaka izle el kamerali cekim oda tatlimm

bana da kanlı şeyler korkunç gelmiyo
böyle hayaletli şeyler daha ürkütüyo
sanırım sonradan yatarken fln aklıma geldiği için
etkili oluyo o filmler

descent de güzeldi tavsiye ederim
soldaki son ev i izledim fena değildi izlenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…