paranormal activity korkutucu film değil onun tarzında rec var el kamerasıyla çekim falan daha ii bir film
soldaki son ev nasıl kızlar, tecavüz sahnesi çok ürkünç diyorlar doğrumu:1ninca:
soldaki son ev nasıl kızlar, tecavüz sahnesi çok ürkünç diyorlar doğrumu:1ninca:
en ii kesmeli biçmeli filmler: testere serisi, tepenin gözleri, teksas katliyamı, boş oda, cehenneme bir adım kala 1.2., sınırda, otel1.2 bukadar hatırladım
paranormal activity korkutucu film değil onun tarzında rec var el kamerasıyla çekim falan daha ii bir film
valla bence el kamerasıyla çekilmiş en iyi film rec, diğerler el kamerasıyla çekilmiş filmlerin popüler olmasının nedeni tamamen, bu olaylar gerçektir saçmalığı, pazarlama taktiği iştesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
valla bence el kamerasıyla çekilmiş en iyi film rec, diğerler el kamerasıyla çekilmiş filmlerin popüler olmasının nedeni tamamen, bu olaylar gerçektir saçmalığı, pazarlama taktiği iştesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
El kamerası ile çekilen benim sevdiğim "The Cloverfield" diye bir film var. Seviyorsan eğer bunu da izlemelisin canım. opuyorumnanaktan
El kamerası ile çekilen benim sevdiğim "The Cloverfield" diye bir film var. Seviyorsan eğer bunu da izlemelisin canım. opuyorumnanaktan
evet canimm banada irkiltici geldi aslinda cok korku dolu sahneler yoktu ama el kameresi falan olunca is irkiltici hale gelio sanirim blair cadisi gibi falan
Rica ederim tatlım. opuyorumnanaktandaha önce duymamıştım canım, araştırcam, çok teşekkürler tavsiyenea.s.
İrkitici olarak değil de el kamerası ile çekim olarak tavsiye ettim tatlım. opuyorumnanaktan
Rica ederim tatlım. opuyorumnanaktan
Bunu izlemek bir türlü nasip olmadı. Aklımda, fakat bir türlü izleyemedim. 2. bölümü de var sanırım bu filmin. İzlemeye çalışacağım canım. opuyorumnanaktan
Aklımda izleyeceğim. boshayallersmilebanada canim el kamereali cekimler insani korkutmuo ama irkiltio gibi gelioo gulum belki ben etkileniorum blair cadisi bir ve iki mutlaka izle el kamerali cekim oda tatlimm
Aklımda izleyeceğim. boshayallersmile
tamam sekerparem
ama izledikten sonra yorumlarini bekliom sekercim
Ben de merak ettim şimdi.Korku filmlerini action için alırım herkez gibi.Ama sıkılırım.Bu film için de hayal kırıklığı demişlerdi ama izlemek de fayda var...sempatiksalakcinni
Ayrıca canlı kanlı filmler hiç korkunç değil:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?