Gece herkes uyuduktan sonra karanlıkta tek başıma izlerim. Öyle çıkıyor zevki yav.
Phoonk izleyen varmı hint filmi
yönetmen tek basına sinamada izleyene 1 milyon dolar veriyormus
izlemedim en son izlediğim korku filmi kara büyüydü tam bir komedi hiç korkunç değil ben korku filmlerine bayılırım dvd si olanların çoğunu izledim phoonk merak ettim ilk fırsatta dvdsini alıcam eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ama aynaları kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bir film birde 39.dosya korkudan ziyade gerilim ama mutlaka izleyin eyvahedigeldismile
Allahım sen aklıma mükayet ol yarebbimkafamçokkarıştı
Akşamda Kayıt 2 'yi az izleyelim dedik eşimle, öfff ne pis filmdi he. Yani izlediğim sahneler ki o da ilk 15 dk. Adamların beyinleri dağıtıp durdularkafamçokkarıştı
Ay dedim ben yatıyorum midem bulandı, herif sonuna kadar izlemiş, böööğğakannehir
1 milyon dolar mısempatiksalakcinni
Çokmu korkunç acababilmiyorumkismile
Siz önden bi izleyin, çok kötü değilse ben de izliyim
en son hangisini izledin cancazimmmm
Neeeeeyakannehir
Korku filmlerini mümkün değil tek başına izlemem, hatta kalabalıkla da izlemem, tırsarım yaveyvahedigeldismile
Canım senin tavsiyenle aldım filmi geçtiğimiz Cuma ama pis adam bana yanlış filmi vermişlmaz:
İzleyemedim ya:sinifsinif.Bir de git oraya filmi değiştir.Mutlaka gidip değiştireceğim amaboshayallersmile
"Şeytan Çarpması" türkçe adı tatlım. "Şeytan Çarpması" ve "Emily Rose" yazar kapağında zaten. İzlediğinde yorumunu bekliyorum kesin gel yaz. :dance:
"Şeytan Çarpması" türkçe adı tatlım. "Şeytan Çarpması" ve "Emily Rose" yazar kapağında zaten. İzlediğinde yorumunu bekliyorum kesin gel yaz. :dance:
şu şeytan çarpmasını merak ettim amaCADIARZU izlesem mi kieyvahedigeldismile
Kuzum cdleri alt kattan getirdiler.
Kapakta dediğin gibi The Exorcism Türkçesi''Şeytan çarpması''yazıyor.
Hatta seri halinde sanırım.
3 cd getirince ben üzerinde ''The Exorcısm Of Emily Rose'' olanını aldım.
Ama yanlış koymuşlardelikafadulden
Yarın alıp seyredeceğim inşallah:lepi:
bu ölüm tüneli nasıl birazdan bi korku filmi izlemeyi düşünüyorum ama kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?