En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özellikle gece ve yalnız izliyorum, etkilemişti ilk izlediğimde beni nedense. akannehir Diğer dediklerimi izledin mi? aklinialirimsmile

yok kız izlemedim çok mu korkunç şu şeytan çarpmasını çok merak ediorum ama eyvahedigeldismile sende ki de ne cesaret ha tek izliosun ben altıma ederim valla aynımda nefret ettiğim kişi bile olsa o korkuyla sarılıorum ona düşün

Bayağı bayağı gerilim sahneleri var benim 2-3 gün aklımda kalmıştı. Arada bir izlerim. Güzel bir film. Birde filmin başında demezler mi "gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır" diye. delikafadulden Kesin izle kaçırma. Fakar gece izle tadı o zaman çıkıyor. şakkıdı:dance:

ay hangisi gerçek hikayeden uyarlanmıştır.eyvahedigeldismile

demesi kolay nasıl izlicem gece tek başıma hemde anammm tırstımeyvahedigeldismile

Ben simdiye kadar asiri cok korku filmi izledim.
Herseferinde korktugum icin, bidaha izlemicem diyorum ama yinede izliyorum :)

Dabbeden etkilenmistim korkmustum.
Büyü kötüydü.. Hikaye olarak yani
Saw, Hostel bunlari saymiyorum bile onlarda fena kanli..

Ama en son "Paranormal activity " ve "Die vierte Art" filmini izledim, ingilizce ismi "The Fourth Kind"
ve gercekten korktum cünkü hepsi gercek hikayeden alinti.

The Fourth Kind filmini siddetle tavsiye ediyorum cünkü filmin icerisinde Gercek Videolar ve ses kayitlari kullaniliyor.
Hatta film bir psikologun basina gelenler hakkinda geciyor, ve o psikologla yaptiklari reportajida gösteriyorlar sürekli.
Cok enteresan ve ben inanamadim yasanananlara, gercekten ürktüm.. Insallah hikaye gercek degildir dedim .. :S

Bu arada paranormal activity nin 2 si cikmismi ?

zaten ben gerçek hikayelerden çok etkileniorum yaeyvahedigeldismile

Didiciğim bir takım güçler bu filmi izlememe engel oluyorlar sanırım.:roflol:
Birazdan çıkıyorumm ve elimde 2-3 filmle eve dönüyorum
hihoyyyt

Filmi izlede gece bakalım gene böyle gülebilecek misin? delikafadulden
İzle artık yav, erteleme. aklinialirimsmile

Filmi izlede gece bakalım gene böyle gülebilecek misin? delikafadulden
İzle artık yav, erteleme. aklinialirimsmile

Hahay aldım sonunda eve yeni geldim hava da karanlık sesi de açıp dilediğimce izleyebilirim.Film gerçekten alıntıymışeyvahedigeldismile
Olsun korkunun ecele faydası yokmuşkaydirigubbakcemile3

Şeytan çarpması canım.(The exorcism of Emily Rose)
Ya bu adamlar beni deli edecek 2.cd yi koymamışlar.
Sadece ilk cd var.:bbo::sinifsinif:

Didi çıldıracağım.Şu filmi doğru düzgün izleyemedimmafoldumben

Gene mi? :1shok: Bırak senin çıldırmanı ben bile çıldıracağım. Ne dandik DVD'ci orası yav. klava: Kaç oldu bu. didi kızıyor artık de bak bakalım hemen nasıl veriyor adam gibisini. delikafadulden

Gene mi? :1shok: Bırak senin çıldırmanı ben bile çıldıracağım. Ne dandik DVD'ci orası yav. klava: Kaç oldu bu. didi kızıyor artık de bak bakalım hemen nasıl veriyor adam gibisini. delikafadulden

Hahh didi adamların günahını almışım 1 cd ye sığdırmışlar tamam izleyebileceğim sonuna kadar:roflol:

o film muhtesem sekerkiz
ben ondanda cok etkilenmistim :)
gercekten acayip korkmstum
3-4 kere izledim ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…