En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç duymadım Bebek odasını sen mi önermiştin

Ben normalde yaratıklı filmeri sevmem ama o film benimde hoşuma gitmişti =)

Yok canım ben önermedim, ama gördüm yazıldıgını, onu izliyorum ben de simdi...

Ben normalde yaratıklı filmeri sevmem ama o film benimde hoşuma gitmişti =)

benim hiç hoşuma gitmedi inan ki ama korku dalında 1 numara benim gözümde.
zaten izlediğim son korku filmide bu filmdir. bende sevmem yaratıklı filmleri normalde :)

Kızlar bir de bu filmi kesinlikle izleyin, gercekten korku-gerilim filmleri arasında konu olarak cok baska bir yerde.

Yok canım ben önermedim, ama gördüm yazıldıgını, onu izliyorum ben de simdi...

Dün izledim ben sende izle neler oluyor konuşalım nerak ettiklerim var

benim hiç hoşuma gitmedi inan ki ama korku dalında 1 numara benim gözümde.
zaten izlediğim son korku filmide bu filmdir. bende sevmem yaratıklı filmleri normalde :)

Ben hala arada izlerim varmı önerebileceğin korku filmi

Olur canım, bitireyim konusalım. Ben bir tane önerdim bakabilirsin. Daha da istersen öneririm.

Rosemary is baby var mini dizi 2 bölüm canavar yok ama urkutucu bi film tavsiye ederim :) cok eskideb filmide cekilmis ama dizibox da yeni versiyonu var

Bu filmle çok karşılaştım ama eski olduğu için izlemedim hiç yeni versiyonu olduğunu bilmiyordum

2 bölüm olarak verdiler yabanci dizi sitelerinde var izlemek istersen :) sahseb ben begendim :)

Şimdi baktım buldum konu aynı ama değil mi birde bebeği hiç göstermiyorlar denmişti eski film için doğru mu acaba

konu aynı sanırım yani öyle okumuştum. bebek en son dkkalarda görünüyor sonrada film bitiyor zaten :)

Daha çok gerilim gizem tarzı sanırım çok kafa karıştırıyor mu mesela geçen izlediğim filmi anlamaktan helak olmuştum

yok bu öyle anlaşılması zor biir film değil ama merak ettiriyo tabi simdi spoiler verdim sana ama mesela ben izlerken bebeğin öldürüldüğünü düşünmüştüm

Korku Seansı - Pek Yakında - 1408 - 13.Cuma - Evdeki Düşman - Şeytan Çarpması - Musallat - Dabbe Bir Cin Vakası - Azem Cin Karası - Dabbe Cin Çarpması - Şeytan Tepesi - Şeytanın Evi - Tezahür - Şeytanın Evi - Dehşet Sokağı - Son Ayin - Kötü Ruh - Mağbet - Anne - Lanetli Ruh - Şeytan Tohumu - İçimdeki Şeytan - Soldaki Son Ev - Tımarhane
Aklıma Gelenler bunlar korku filmlerini severim başka türde film pek izlemem aklıma geldikçe eklerim

haunt
open grave
haunter
flug7500
izlenmeye degerler

Hollywood tarzı değil de Türk korku filmleri fena tırsmama sebep oluyor. Özellikle Musallat filminden sonra 1 hafta kendime gelememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…