- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.101
Hiç duymadımBebek odasını sen mi önermiştin
Ben normalde yaratıklı filmeri sevmem ama o film benimde hoşuma gitmişti =)
Ben normalde yaratıklı filmeri sevmem ama o film benimde hoşuma gitmişti =)
Yok canım ben önermedim, ama gördüm yazıldıgını, onu izliyorum ben de simdi...
benim hiç hoşuma gitmedi inan ki ama korku dalında 1 numara benim gözümde.
zaten izlediğim son korku filmide bu filmdir. bende sevmem yaratıklı filmleri normalde :)
Dün izledim ben sende izle neler oluyor konuşalım nerak ettiklerim var
Ben hala arada izlerimvarmı önerebileceğin korku filmi
evet bakcam şimdi biraz işim var bitsin diğerine de bakıcam =)Olur canım, bitireyim konusalım. Ben bir tane önerdim bakabilirsin. Daha da istersen öneririm.
Nekromantik baya eski bir filmmiş çok eski olunca izleyemiyorumOlur canım, bitireyim konusalım. Ben bir tane önerdim bakabilirsin. Daha da istersen öneririm.
Dün izledim ben sende izle neler oluyor konuşalım nerak ettiklerim var
Ben hala arada izlerimvarmı önerebileceğin korku filmi
Rosemary is baby var mini dizi 2 bölüm canavar yok ama urkutucu bi film tavsiye ederim :) cok eskideb filmide cekilmis ama dizibox da yeni versiyonu var
Bu filmle çok karşılaştım ama eski olduğu için izlemedim hiç yeni versiyonu olduğunu bilmiyordum
Şimdi baktım buldum konu aynı ama değil mi birde bebeği hiç göstermiyorlar denmişti eski film için doğru mu acaba2 bölüm olarak verdiler yabanci dizi sitelerinde var izlemek istersen :) sahseb ben begendim :)
Şimdi baktım buldum konu aynı ama değil mi birde bebeği hiç göstermiyorlar denmişti eski film için doğru mu acaba
Daha çok gerilim gizem tarzı sanırım çok kafa karıştırıyor mu mesela geçen izlediğim filmi anlamaktan helak olmuştumkonu aynı sanırım yani öyle okumuştum. bebek en son dkkalarda görünüyor sonrada film bitiyor zaten :)
Daha çok gerilim gizem tarzı sanırım çok kafa karıştırıyor mu mesela geçen izlediğim filmi anlamaktan helak olmuştum
İzlerim ben o zaman anlaşılıyorsa merak ettim kült filmler arasında çünkü=)yok bu öyle anlaşılması zor biir film değil ama merak ettiriyo tabi simdi spoiler verdim sana ama mesela ben izlerken bebeğin öldürüldüğünü düşünmüştüm
iyi seyirlerİzlerim ben o zaman anlaşılıyorsa merak ettim kült filmler arasında çünkü=)
Teşekkürler =9 Önerilere hep açığımiyi seyirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?