En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız cin falan dedin ekran dondu yazılar silinmeye basladi dedim noluyo çıkıp tekrar girdim

Bebek odasını izle o korku filmi değil gerilim. Korkmazsın yanı tek izleyebilirsin. Ama aynaları tek izleme.

he iyi o zaman azcık içim rahatladı lilyumiyum ile izlicez

Hahaha olur bana uyar ben severim öyle izlemeyi sözlümle daha çıkmıyorken öyle izlerdik avutuyordum kendimi ama hemen başlayamam ben bir saati geçebilir olur mu ?

tek manyak bn değilmişim okitı benm de 1 saatı bulur zati

Deme öyle şeyler bak korkutma beni.. Ben inanırım çünkü
Ekran donunca silme tuşuna fazla mi bastım anlamadım silindi ahahaha hemen korkma kız ben çok düşünmediğimden pek inanasim gelmiyor açıkçası. Bazı insanların psikolojisi bozuk olduğundan boyle şeyler uyduruyolar diye dusunuyrm her gördüm diyen goorseydi ohoo. Kirkmamak lazim ne yapiyisak kendi kendimize yapıyoruz zaten :)

he iyi o zaman azcık içim rahatladı lilyumiyum ile izlicez

tek manyak bn değilmişim okitı benm de 1 saatı bulur zati

Hahaha sağolasın O zamanlar bu kadar sık görüşemiyorduk ne yapalım mecburiyet hem ben çok severim korku filmi izlemeyi

Ben cinlerin varlığına inanıyorum ama her gördüm diyene bende inanmıyorum.. Zaten bu korkularımızın sebebi de onlar vesvese veriyorlarmış.. Çünkü musallat oldukları falan doğru

kızlar konuyu değiştirin bence an itibariyle odamın ışığı yanıp sönmekde çünkü

İnanıyormusun sende

esasen ateistim ama bu tarz şeylerden korkmadıgımı söyleyemeyeceğim
Ampulde sorun vardır. Ya da elektrikler kesilebilir korkma kız. Bir keresinde gecenin ikisi ben banyo yaparken ampul patlamıştı sabunlu sabunlu ben içerde ne komikti

muhtemelen öyle olmustur sabunlu sabunlu cok fantezili bir ampul patlamasıymış

Ampulde sorun vardır. Ya da elektrikler kesilebilir korkma kız. Bir keresinde gecenin ikisi ben banyo yaparken ampul patlamıştı sabunlu sabunlu ben içerde ne komikti
Ben de kaldım bir kere öyle evde de kimse yoktu o gün korkudan ölmediysem bir daha ölmem

esasen ateistim ama bu tarz şeylerden korkmadıgımı söyleyemeyeceğim

muhtemelen öyle olmustur sabunlu sabunlu cok fantezili bir ampul patlamasıymış

Hmm anladım canım ben inanıyorum korkuyorum ama korktuğum için de izliyorum

Ben de kaldım bir kere öyle evde de kimse yoktu o gün korkudan ölmediysem bir daha ölmem

Hmm anladım canım ben inanıyorum korkuyorum ama korktuğum için de izliyorum

bak şayet inanan bir insan olsam Allah ın gücü o tarz şeylerden daha fazla ve Allahın izni olmadan sana zarar veremezler vs düşüncesiyle hiç korkmazdm diyeceğim ama hiç inanmadıgm şyden korkuyorsam bu soyledğimde saçma oldu dimi

Söylediğinin saçmalığından ziyade Allahın gücünden varlığındanhaberdar olup ona rağmen ateist olman şaşırttı açıkçası ama tabiki senin hayatın senin düşüncelerin bana laf düşmez =)

Kizlaar benim sohbet tipigime gelin oradan devam edelim mune simdi konuyu sapittiniz diyip kizcak

Sunlara da bak o zaman..O filmler kadar degil elbet ama..

adını hatırlamıyorum ama bende klostrofobik rüyalara neden oldu bu film.
4-5 arkadaş bir mağara keşfetmeye çıkıyolar ama o mağarada bir takım canavarlar var... tabi bu arkadşlar arasında entrikalar vs vs...
rüyalarımda mağaraların içinde kalıyodum dar geçitlerden geçmeye çalışıyodum felaket ya :S

Cehenneme bir adım olabilir mi acaba ?

I Spit on Your Grave.. İzledim iki filmide bak bunlar hoşuma gitmişti izleyebildim aşırıya kaçılmamış çünkü

Cehenneme bir adım olabilir mi acaba ?

I Spit on Your Grave.. İzledim iki filmide bak bunlar hoşuma gitmişti izleyebildim aşırıya kaçılmamış çünkü

Nekromantik var bir de aklıma gelen...O da biraz rahatsız edici..Eski ama baya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…