Kız cin falan dedin ekran dondu yazılar silinmeye basladi dedim noluyo çıkıp tekrar girdim
Bebek odasını izle o korku filmi değil gerilim. Korkmazsın yanı tek izleyebilirsin. Ama aynaları tek izleme.
Hahaha olur bana uyar ben severim öyle izlemeyi sözlümle daha çıkmıyorken öyle izlerdik avutuyordum kendimi ama hemen başlayamam ben bir saati geçebilir olur mu ?
Ekran donunca silme tuşuna fazla mi bastım anlamadım silindi ahahaha hemen korkma kızDeme öyle şeyler bak korkutma beni.. Ben inanırım çünkü
he iyi o zaman azcık içim rahatladı lilyumiyum ile izlicez
tek manyak bn değilmişimokitı benm de 1 saatı bulur zati
Ekran donunca silme tuşuna fazla mi bastım anlamadım silindi ahahaha hemen korkma kızben çok düşünmediğimden pek inanasim gelmiyor açıkçası. Bazı insanların psikolojisi bozuk olduğundan boyle şeyler uyduruyolar diye dusunuyrm her gördüm diyen goorseydi ohoo. Kirkmamak lazim ne yapiyisak kendi kendimize yapıyoruz zaten :)
Hahaha sağolasınO zamanlar bu kadar sık görüşemiyorduk ne yapalım mecburiyet hem ben çok severim korku filmi izlemeyi
Ben cinlerin varlığına inanıyorum ama her gördüm diyene bende inanmıyorum.. Zaten bu korkularımızın sebebi de onlar vesvese veriyorlarmış.. Çünkü musallat oldukları falan doğru
Ekran donunca silme tuşuna fazla mi bastım anlamadım silindi ahahaha hemen korkma kızben çok düşünmediğimden pek inanasim gelmiyor açıkçası. Bazı insanların psikolojisi bozuk olduğundan boyle şeyler uyduruyolar diye dusunuyrm her gördüm diyen goorseydi ohoo. Kirkmamak lazim ne yapiyisak kendi kendimize yapıyoruz zaten :)
İnanıyormusun sendekızlar konuyu değiştirin bencean itibariyle odamın ışığı yanıp sönmekde çünkü
Ampulde sorun vardır. Ya da elektrikler kesilebilir korkma kız. Bir keresinde gecenin ikisi ben banyo yaparken ampul patlamıştı sabunlu sabunlu ben içerde ne komiktikızlar konuyu değiştirin bencean itibariyle odamın ışığı yanıp sönmekde çünkü
İnanıyormusun sende
İnanıyormusun sende
Ampulde sorun vardır. Ya da elektrikler kesilebilir korkma kız. Bir keresinde gecenin ikisi ben banyo yaparken ampul patlamıştı sabunlu sabunlu ben içerde ne komikti
Ben de kaldım bir kere öyle evde de kimse yoktu o gün korkudan ölmediysem bir daha ölmemAmpulde sorun vardır. Ya da elektrikler kesilebilir korkma kız. Bir keresinde gecenin ikisi ben banyo yaparken ampul patlamıştı sabunlu sabunlu ben içerde ne komikti
esasen ateistim ama bu tarz şeylerden korkmadıgımı söyleyemeyeceğim
muhtemelen öyle olmustursabunlu sabunlu cok fantezili bir ampul patlamasıymış
Ben de kaldım bir kere öyle evde de kimse yoktu o gün korkudan ölmediysem bir daha ölmem
Hmm anladım canım ben inanıyorum korkuyorum ama korktuğum için de izliyorum
Söylediğinin saçmalığından ziyade Allahın gücünden varlığındanhaberdar olup ona rağmen ateist olman şaşırttı açıkçası ama tabiki senin hayatın senin düşüncelerin bana laf düşmez =)bak şayet inanan bir insan olsam Allah ın gücü o tarz şeylerden daha fazla ve Allahın izni olmadan sana zarar veremezler vs düşüncesiyle hiç korkmazdm diyeceğim ama hiç inanmadıgm şyden korkuyorsam bu soyledğimde saçma oldu dimi
Kizlaar benim sohbet tipigime gelin oradan devam edelim mune simdi konuyu sapittiniz diyip kizcakbak şayet inanan bir insan olsam Allah ın gücü o tarz şeylerden daha fazla ve Allahın izni olmadan sana zarar veremezler vs düşüncesiyle hiç korkmazdm diyeceğim ama hiç inanmadıgm şyden korkuyorsam bu soyledğimde saçma oldu dimi
Söylediğinin saçmalığından ziyade Allahın gücünden varlığındanhaberdar olup ona rağmen ateist olman şaşırttı açıkçası ama tabiki senin hayatın senin düşüncelerin bana laf düşmez =)
Kızsa iyi banlamasın da adı ne söyle de gelelimKizlaar benim sohbet tipigime gelin oradan devam edelim mune simdi konuyu sapittiniz diyip kizcak
Adi bacılar toplamınKızsa iyi banlamasın da adı ne söyle de gelelim
Sen böyle söyledikçe daha çok merak ediyorum ama cesaret edemedim bir türlüAslında işkence korku filmlerine bayılırım ama bu filmin yorumlarında olumsuz yönde etkilenebilirsiniz denmiş birde baktım gördüm onayladım hala aklımdda sahneleri..
Sen böyle söyledikçe daha çok merak ediyorum ama cesaret edemedim bir türlüAslında işkence korku filmlerine bayılırım ama bu filmin yorumlarında olumsuz yönde etkilenebilirsiniz denmiş birde baktım gördüm onayladım hala aklımdda sahneleri..
adını hatırlamıyorum ama bende klostrofobik rüyalara neden oldu bu film.
4-5 arkadaş bir mağara keşfetmeye çıkıyolar ama o mağarada bir takım canavarlar var... tabi bu arkadşlar arasında entrikalar vs vs...
rüyalarımda mağaraların içinde kalıyodum dar geçitlerden geçmeye çalışıyodum felaket ya :S
Sunlara da bak o zaman..O filmler kadar degil elbet ama..
Cehenneme bir adım olabilir mi acaba ?
I Spit on Your Grave.. İzledim iki filmide bak bunlar hoşuma gitmişti izleyebildim aşırıya kaçılmamış çünkü
Hiç duymadımNekromantik var bir de aklıma gelen...O da biraz rahatsız edici..Eski ama baya..
aynen o film descent
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?