- Konu Sahibi MeDuSa
-
Saçlarım çok uzun yaz sonu felaket bir hal aldılar dermatolog arkadaşa uğramıştım Organicum mor kremi kullanıyormuş hem şampuan hem kremi kullan daha iyi dedi yok böyle birşey saçımı sıfırladı bayramı kurtardım valla
evt cnnm ya burda ilk kes duydum bis orayım unutmassam eczanedennn:)teşkür cnm bnm:)
Organicum mavi kutu şampuan kuru saçlara yeşil kutu şampuan yağlı saçlara iyi geliyor belçikadaki teyzem yaz tatilinde kullanmıştı şimdi her telefonda bir gelenle yolla diye sipariş geçiyor kuaförlerde yok sadece eczanede bulunuyor süper bir kremi var
Organicum mavi kutu şampuan kuru saçlara yeşil kutu şampuan yağlı saçlara iyi geliyor belçikadaki teyzem yaz tatilinde kullanmıştı şimdi her telefonda bir gelenle yolla diye sipariş geçiyor kuaförlerde yok sadece eczanede bulunuyor süper bir kremi var
Yıllarını yurtdışında geçirmiş biri olarak Organicum ile gurur duydum, ABD de tarım arazilerinin %40 ı toprakta suni gübre ve DDT cinsi sentetik böcek ilaçları birikimi yüzünden organik tarım için kullanılamaz durumda. Adamlar Türkiyeden İspanyadan Kuzey Afrikadan Uzakdoğudan doğal organik yağlar bitki suları ve organik kozmetik malzemesi getirtip ancak bu şekilde Organicum türünden ürünler üretebiliyorlar.
Genelde bu şampuan kalitesinde ürünler orada raflarda 70-100 $ arası satılıyor ve çok zor bulunuyor.
Mor şişede kremi gerçekten harika tam doğal opuyorumnanaktan
Çok çok iyi bir set, ben mavi şampuanıyla mor kremini kullanıyorum saçları kurtardım
Organicum abartısız çok iyi geliyor anneme kullansın diye götürmüştüm bütün komşulara kullandırmış seyrek saçları 2 ayda sıklaştı kızım bu yaştan sonra bu şampuanla saçlarım gürleşti diyor doğal bir formül
komili ve pantene
kremine bişi diyemem ama organıcumun şampuanı saç diplerimi kuruttu iyi gelmedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?