Şampuan ve Saç Kremleri En iyi şampuan ve saç kremi hangisi????

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Organicum mavi kutu şampuan kuru saçlara yeşil kutu şampuan yağlı saçlara iyi geliyor belçikadaki teyzem yaz tatilinde kullanmıştı şimdi her telefonda bir gelenle yolla diye sipariş geçiyor kuaförlerde yok sadece eczanede bulunuyor süper bir kremi var

Bayadır şampuan arayışındaydım bugün annem Clear'ın yağlı saçlar için olanını almış bir de bunu dene dedi.ılk yıkamamda harika oldu.Tabiki genelde şampunlar ilk yıkamada saçı çok güzel yapar ama bu saçlarımın uçlarını yumuşacık diplerini ise tertemiz yaptı.Umarım bir süre sonra saçım şampuana alışıp gene yağlanmaya başlamaz.Bir süre kullanıp tekrar yazarım ama uçları bu kadar yıpranmış dipleri ise çabuk yağlanan saçlarıma çok iyi etki etti.

Mor şişede kremi gerçekten harika tam doğal opuyorumnanaktan

kremine bişi diyemem ama organıcumun şampuanı saç diplerimi kuruttu iyi gelmedi bana.

Yıllarını yurtdışında geçirmiş biri olarak Organicum ile gurur duydum, ABD de tarım arazilerinin %40 ı toprakta suni gübre ve DDT cinsi sentetik böcek ilaçları birikimi yüzünden organik tarım için kullanılamaz durumda. Adamlar Türkiyeden İspanyadan Kuzey Afrikadan Uzakdoğudan doğal organik yağlar bitki suları ve organik kozmetik malzemesi getirtip ancak bu şekilde Organicum türünden ürünler üretebiliyorlar.

Genelde bu şampuan kalitesinde ürünler orada raflarda 70-100 $ arası satılıyor ve çok zor bulunuyor.

valla ben uzun süredir dove kullanıyordum. memnunum çünkü yumusacık yapıyor kokusu da müthiş. ama burda on sayfayıda okudum elseve ve komiliyi çok merak ettim nedir bu ısrarcılık bu iki şampuanda? =)

Mrb

Öncelilkle ben de uzunca bir süre ABD'de yaşadım. Orada organik ürünler TR'den çok daha yaygın ve fiyatları da 70-100 dolar değil 7-20 dolar arası. Organicum çok abartılıyor. Kusura bakmayın ama bana biraz reklam yapıyorsunuz gibi geldi. Öncelikle sülfat içermediğini iddia edip içinde farklı bir türden bir sülfat içeren bir şampuan. Piyasa şampuanlarına organik etiket yaıştırılmış gibi duruyor.

Doğal olsun olmasın kozmetiklere Türkiye'den daha çok para ödenen ülke de az sayıda olsa gerek.

ben clear şampuan ve panten saç kremi kullanıyorum ve memnunum ama bu ay bioxin şampuan ve balsam alıcam dökülmelerim başladı gene

Çok çok iyi bir set, ben mavi şampuanıyla mor kremini kullanıyorum saçları kurtardım

Organicum abartısız çok iyi geliyor anneme kullansın diye götürmüştüm bütün komşulara kullandırmış seyrek saçları 2 ayda sıklaştı kızım bu yaştan sonra bu şampuanla saçlarım gürleşti diyor doğal bir formül

en güzel şampuan ve saç kremi GLISS özellikle boyalı saçlar için olanı boyalı saçı yumuşacık yapıyor.

Canım şampuanı çok faydalı tam doğal aslında benim kaşıntı ve daha çok boyadan donuklaşma ve kurumam vardı Organicum mor kremi gerçekten kaliteli boyayı akıtmıyor saçı besliyor heryerde yok web sitelerinde eczane listesi var

arkadaşlar bende lorealin kerastase'ını denedim... 60 milyon paraya kıyıp! yani sanki diğer şampuanlardan pek bi farkı yok gibi geldi bana hatta ipek şampuan daha iyi desem inanın... yada benim saç yapım kötü belki de....... bu aralarda loreal elseve arı sütü alayım diyorum.. yazarım yorumumu...

kremine bişi diyemem ama organıcumun şampuanı saç diplerimi kuruttu iyi gelmedi bana.

ben bulamadım buralarda zaten onu hem sürekli yıkanan biri olarak her ay 20 ytl veremem bi şampunan ona vereceğim parayla iki şişe şampuan alırım üstelik memnun olmayanlarda var çözemedim bu işi boşverdim :umursamaz:

Organicum kullanıyorum 15 gündür bende..Ben de saç analizi yaptırdım, daha kullanalı 10 gün olmuştuama etkisi farkedildi..

Bir de saç analizi yapan uzman saçınızı bugün yıkadınız galiba dedi, oysaki bir önceki akşam yıkamıştım..Bu diyalog beni çok mutlu etti :)Çünkü saçlarım çok çabuk yağlanıyordu normalde..

Benim burada dermatolog hanımlar kendileri kullanıyor, herkese tavsiye ediyorlar, kokusu hissi harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…