Şampuan ve Saç Kremleri En iyi şampuan ve saç kremi hangisi????

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de elseve kırmızı şişe şampuan ve saç kremini kullanıyorum.Saçlarım röfleli olduğundan bu ikili iyi geldi saçıma.Ama ilk yıkamamda zeytinyağlı sabun sürüyorum,arkasından şampuan ve krem

panten ve kramide çok güzel eşim çok memnun bende kullandım bi ara kremiyle keşke hiç başka şampuanlara yönelmeseydim şimdi meraktan pantene geri dönemiyorum şampuan değişmek hobim oldu sanki :sinifsinif:

J.F .Lazartıgue ...Muhteşem bir şampuan.Bu sefer Babe aldım,bakalım o nasıl?Saç dkülmesi için..

Kızlar kesinlikle Defne Garlı şampuan ve saç kremini öneriyorum.Defne ve zeytin yağı içeriyor.Saç kremi saçı ağırlaştırmıyor ben çok memnunum.Ayrıca fiyat olarak da çok uygunlar.ısterseniz şampuanın içine az miktarda çam terabenti koyabilirsiniz yeni saç çıkardığı bizzat kanıtlanmıştır :dance:

Canım ben de kullanıyorum Dfn garlı hem şampuanını hem kremini.
Kremi saç diplerine de uygulayın yazıyor. Saç diplerine de sürüyorum, ama genelde saç kremi diplere sürülmez saçı döker diye biliniyor o yüzden tereddüt ediyorum.
Saçlarımda çok aşırı olmasada dökülme var ama kremden mi kaynaklanıyor bilmiyorum.
Sen nasıl uyguluyorsun?
Şuan şampuanım bitti bu sefer organicum mu denesem karar veremedim.kaydirigubbakcemile

defne garlı şampuan bende acayip dökülme yaptıı çok kötü bi şampuan...

nerdyse bütün şampuanları denedm hala bulamadım işte budr dediğim bi ürün benneyaptımki

Organicum en iyisi

elseve i cope attıktan sonra blendax ısırgan otlu sampuanı aldım
bı sampuan ancak bu kadar yumusacık yapar sacları bayıldım bayıldımm
opuyorumnanaktan

ben bugün pantene aldım mis gibi kokusu var o iğrenç bitki şampuanları saçlarımda yaralar çıkardı ne varsa yine eskilerde var.

bana da iyi gelen dermokil ...hem içinde silikon da yokmuş ( bu iyi bişi olsa gerek :) )

yumuşacık ve tertemiz yaptı saçlarımı...öncesinde the body shop un şampuanlarını kullanırdım...ama ı ıh ...dermokil daha iyi :)

bi dermokili denemedm oınu deneyeyim bari bnde:)

hacı şakir dede yokmus silikon maddesi onu aldım bi denemk lazm bakalm..araya araya bulcam sonnda en iisini umarm

ben bugün pantene aldım mis gibi kokusu var o iğrenç bitki şampuanları saçlarımda yaralar çıkardı ne varsa yine eskilerde var.

Sana katılıyorum. Bana da Giovanni isimli organik bir saç kremi alerji yaptı. Ne zaman saçıma sürsem kulaklarım kaşınmaya ve yanmaya başlıyor. Bitkisellerin içine her buldukları bitkiyi koyuyorlar test etmeden. Silikon milikon ben Tresemme'mden vazgeçmeyeceğim. En azından büyük bir firma ve yıllardır sektörde. Size de tavsiye ederim. Ankaradaki arkadaşlar Amerikan Pazarında bulabilir. Zaten silikonsuz ürünler insanın saçını hiç iyi yapmıyor bence. Yoluk yoluk bir tuhaf oluyor saçlar. Ama ille de bitkisel olsun diyorsanız o zaman da Organix diyorum. İçinde bir sürü bitki bulunan ürünleri de denemeden almayın. Sonra benim gibi verdiğiniz parayla ortada kalabilirsiniz. kaydirigubbakcemile3

Bu organix aynı Elidora benziyor içinde zararlı ne ararsan var

Bu organix aynı Elidora benziyor içinde zararlı ne ararsan var

Organix'in Elidor'la alakası yok arkadaşlar. Okuması olan herkes görebilir. İçeriklerinin birbirleriyle alakası bile yok. Organix'de sülfat yok mesela. Elidor'da var. Paraben yok zararlı maddeler yok Organix'de. Ayrıca Elidor da kötü bir marka değil bence. Sanki her Elidor kullananın saçları mahvoldu. Ben Organix ve Tresemme kullanıyorum. Ayrıca pahalısından ucuzuna hemen her markayı da denedim. Saçlarım Allah'a şükür çok sağlıklı. Çok dalgalı olmasına rağman belime kadar uzadı. Çok da iyi görünür herkesten iltifat alırım. Tavsiyelerimi dinleyebilirsiniz yani gönül rahatlığıyla. Ürünleri karşılaştırmak için içeriklerini okumak yeterli. Böylece kararınızı kendiniz vermiş olursunuz. gamyoncuiremsu

Organix berbat bir üründür, benim ablam eczacı eczaneden çıkarttı artık eczanesine sokmuyor, ABD den ithal diye yığmışlar burada İstanbulda fason üretiliyormuş.klava:

İnt. den geniş çaplı bir araştırma sonucu BİOXCİN almaya karar verdim....saçlarım inanılmaz dökülüyordu ve azalmıştı iyice panik yapmıştım...4 mayıs dan beri kullanıyorum 6-7 ay kadar olmuş işte kullanmaya başladıgım ilk haftadan saç dökülmesini bıçak gibi kesti resmen....

ve şuan sonuca baktıgımda saçlarımda çoğalma ve dolgunlaşma var...

BİOXCİN kokusuda çoookkk güzellll...kullanılıp banyodan çıktıgımda eve kokusu yayılıyor resmen..

öle 1 hafta kullanıp da yararını görmedim demiceksınız... 1-2 ay kullanılıp öyle karar vermelısınız çunku saç anca alışıyor kendine geliyor

Ben çok memnunum hem saçlarım yumuşacık oldu hem dökülmesi durdu hemde çogaldı dolgunlaştı bana çok iyi geldı ama herkeze iyi gelıcek dıye bişi yok...

2 çeşiti var yaglı ve kuru saçlar olmak üzere....

ŞUNUNDA ALTINI ÇİZEREK SÖYLEMEK İSTERİM ŞAMPUANI SÜRDÜKDEN SONRA SAÇINIZA MASAJ YAPIN VE BİRAZ BEKLEYİN

herkeze sağlıklı saçlar dılıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…