Şampuan ve Saç Kremleri En iyi şampuan ve saç kremi hangisi????

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Organix berbat bir üründür, benim ablam eczacı eczaneden çıkarttı artık eczanesine sokmuyor, ABD den ithal diye yığmışlar burada İstanbulda fason üretiliyormuş.klava:

Bunlar sürekli insanları kandırarak nereye varacaklar merak ediyorum valla çakma ithal taklit ürünlerden bıktık artık :enbuyukkk:

Ben doğum sonrası korkunç dökülme yaşadım tavsiye ile korka korka Organicum aldım uzun süredir hem şampuan hem mor kremini kullanıyorum çok memnunum her eczanede bulunmuyor sitesinde eczane listesi var

Özellikle mor kremini saçıyla derdi olanlara tavsiye ederim silikon parabensiz çok kaliteli bir ürün

canım ben gliss ürünlerini gerçekten seviyorum. ama bildiğim kadarıyla 1-2 yılda bir şampuanı değiştirmekte fayda varmış. ben glissin kremsiz şampuanı var dalinle aynı renkte seffaf sarı onarıcı onu kulllanıyorum ciddi manada memnunum. ama sadece o değil kullandığım. glissin aynı serisinin saç bakım maskeside var sarı renkte onarıcı haftada bir onuda yaparım banyoda. krem olark da banyo sırası değil sonrasında olan ürünü kullanıyorum gliss sıvı saç kremi oda inanılmaz güzel kokan bir ürün çok uzun dayanıyor. iyice çalkalayıp banyodan sonra ıslak yada kuru saçlarına sıkıyorsun. ben genelde saçlarım iyice kuruyunca uçlarına ve geneline sıkıyorum yumuşacık oluyo ve cidden güzel kokuyor. yani üç ürün; gliss onarıcı bakım şampuanı, gliss saç bakım maskesi,ve gliss sıvı saç kremi. gelelim şampuan değişikliği meselesine 2 yıldır şampuanımı değiştirmemiştim o yüzden sadece ufak bi şampuan değişikliği yaptım komili zeytin yağı ve bal özlü şampuanını aldım 1 yıl kadar giderim bununlada ama sonra glisse dönerim yine değiştirmek isteyincede komili alırım. komili de cidden hoş kokulu. zaten ben bi şampuanın saçımda işe yarayıp yaramayacağını saçımı yıkarken bile anlıyorum. yıkarken saçlarım elimde kayma ya başlamışsa o şampuan iyidir elime tel tel geliyosa saçlarım yıkarken yani dökülme değil tel tel hissediyosam kötüdür. elidor saçlarımı çok basık yapardı panten inanılmaz kabartıdı dove ise tüm saçlarım sağolsun çarpılmış gibi elektriklenirdi. komili ve gliss böyle değil tavsiye ederim

3 aydır elidor parlayan saçları kullaıyorum çok memnunum..saç kremi pek kullanmıyorum arada sırada yine elidorun saç kremini sürüyorum..

canım bende şeffaf ama pembe renkte olanını aldım, ama sadece sampuan ve saç kremini deniycem eger begenirsem bakım maskesi ve dediğin sıvı kremi de alırım.
öncesinde clear kullanıyodum cok berbat yapmaya başladı saçlarımı sonra organik kullanmak istedim ama 2 ayda placenta saçlarımı kupkuru yaptı hiç memnun kalmadım.
gliss ve elseve arasında kalmıstım inşallah yumusar tekrar saçlarım
çok teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan

kızlar şu organicum mesajlarını atan üyelere dikkat edin moderatörlere bildirin arkadaşlar bikaç tane reklamcı dadandı sürekli üyelik açıp organicum hakkında süper muhtesem filan yazıyolar!!! zaten başka mesajlarıda yok !!1

mesaj yazma stilleri bile aynı, mesaja genelde başlık yazıyolar dikkat edinkaydirigubbakcemile3

Ben de Gliss'in şeffaf sarı rengini kullanıyorum ama sanırım bir tek ben memnun kalmadım benneyaptımki bana hiç yaramadı saçlarımı sertleştirdi, matlaştırdı.. Ondan öncesinde elseve kullanmıştım daha iyiydi sanki. Ama şampuanım bitmek üzere ve ne alacağıma karar veremedim. Gliss almayacağım kesin. Ne alsam ki:sm_confused:

Son düzenleme:
kesinlikle guhl sampuan super birsey ya biraz pahali ama deger bence

gliss in sarı renklisini kullanıyorum 1 haftadır. sevıyorum ben. banyodan sonra da saç spreyı var hemen açılıyor saçlarım :) çok iyi bence.

ya şu sırf organicum için üyelik alıpta prospektüs gibi konusanlar çok komiksniz ve muhtemelen aynı kişisiniz çünkü hep mesaj başlığı yazıyosunuz =)))))))))))))
iğrenç bi şampuan ben kullandım placenta ve bunu kupkuru yapıyo boşa para vermeyin kızlar dökülmeyen saçıda döküyo
!!

ben gliss ten çok memnun kaldım organik şampuanlardan bişey beklemeyin kızlar benden söylemesi
şimdilik gliss iyi gibi bakalım...

ben şu anda elidor mükemmel düz ve hacimli gösteren saç kremini kullanıyorum.çok beğendim yumuşacık ve kolay taranıyor. daha önce dove kullandım saçlarımı çok yağlandırdı

kızlar vichynin şampuanından kullandınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…