en iyi siz bilirsiniz ne gibi belirtiler yasadınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi ktg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
163
42
Diğer
arkadaslar hamile kalıp bizi unutuyorsunuz bize de yardımcı olun ne yaparak hamile kldınız ozel bir kür dua ne varsa bide adetten once ne gibi belirtileriniz oldu bizimle paylasın

1,5 senelik ugraştan sonra hiç bişey yapmayarak hamile kaldım sanırım aklımdan cıkarmam gerekıyormus.hıc bı belırtı yaşamadım adetten 1 gun once test yaptım ve 2 cızgı cıktı oyle ogrendım hamıle oldugumu.allahım her ısteyene versın.kımseyı bununla sınamasın.tek sey allaha sıgınmak sanırım..

sevgili ktg

ben uzun uğraşlar sonucu 7 yıl sonra hamile kalabildim. ve 4. microenjeksiyonumda.Hatta hikayemi okursan ki topik açtım bu bölümde ne denli zor bir süreçten geçtiğimi anlarsın.Şu anda 8+1 hamileyim

reglimden önce bende diğer microenjeksiyonlarımdan farklı olarak hamile kaldığım microenjeksiyonumda şu belirtiler oldu

----göğüslerimdeki kılcaldamar ve toplardamarlar belirginleşti

----göğüslerim olağandan daha da büyüdü irileşti

----vucut ısım bayağı yükseldi ateş gibi yanıyordu yüzüm ayaklarım

-----transfer sonrası 5. gün kasığımın sağ orta kısmında bir kaç kez gelip giden şiddetli bir batma oldu

-----ara ara gelip giden bel ağrısı

belirtilerim bunlar oldu.hamile kalmadan önceki bu son microenjeksiyonum öncesi ben kişisel gelişimime çok önem verdim.Hatta kuantum düşünce tekniği, regresyon ,yarı değerli taşlar vb düşünüş teknikleri ve alternatif tedavi yöntemlerine yöneldim.ve tabi ki duaaa..

unutma her düşünce aslında bir niyet ve duadır.O nedenle zihninden geçirdiğin düşüncelere dikkat et....

SEVGıLER

açıkcası adetten önce hiç bir belirti olmadı hatta ilk iki ay hiç birşey hissetmedim iki aydan sonra yoğun bulantılar tiksinmeler başladı birde adet olmam gereken zamandan bir hafta önce çok bel ağrısı olmuştu sadece ...

arkadaslar hamile kalıp bizi unutuyorsunuz bize de yardımcı olun ne yaparak hamile kldınız ozel bir kür dua ne varsa bide adetten once ne gibi belirtileriniz oldu bizimle paylasın

merhaba arkadaşım,7 ay korunmasızdan sonra hamile kalabilmiştim.önce sen bi rahmini kontrolden geçirt,muayene ol,eşin spermiogram yaptırsın.keçiboynuzu,arı poleni yesin eşin.sen de keçi boynuzu ye.3 gün aralık ver birleşmelere..bu dönemde içini ferah tut.kilo fazlan varsa kilo ver,alışveriş yap,gez dolaş,arkadaşlarınla buluş.temiz hava al,eşinle yürüyüşler yap.
hamile kalmadan önce bende felaket bi halsizlik oldu.kan tahlili yapmıştı doktor,kansızlık çıktı.adetim gecikince hamile olduumu öğrendim.rabbim hayırlısı ile hamile kalmanı ve sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.:teselli:

aklımdan cıkardım hamılelıgı ve o ay hamıle kaldım Allahın ıznıyle.....

benim de aklimda hic yoktu hamilelik,bu buyuk etken oldu biliyorum.
belirtilerimse hic olmadi ama hic.
su an goguslerim fena agriyor ve sisti,bi de kasikda agrilarim oluyo o kadar.

canım benim 1hafta 10gün önceden başladı kasık ağrılarım göğüslerde şişlik acıma işte bi de akıntım sarıya döndü şimdi 7+4 haftalık son 15 gündür falan mide bulantılarım çok yoğun inş sen tüm isteyenlere Rabbim bir an önce tatdırır bu duyguyu hamilelere de sağlıklı hamilelik ve doğum nasip eder hayırlısıyla

bu arada doğal yolla hamile kaldım kafaya takmamak çok önemli sende farklı şeylere yönel bide ben e_gebelik.net teki şeyleri uyguladım

hiçbir belirti yaşamadım aynı adet olacak gibiydim. inşallah Allah sana da nasip eder.

ya benimde cok belim agriyoo ayni adet görecek gibiyimm ama gereken herseyi yaptik esimle yorgunluk hissi var hamilemiyimm ya

adetimden once surekli uyku halim vardi arada da halsizlik onun disinda normal adet belirtileri ,,adetim iki gun gecikince test yapim cift cizgi ayni gun kan tahlili ve 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim simdi 8 haftalik oldum bulantilarim ve bas donmem hat safhada ilk 3 aydan sonra gecer diyorlar insallah tabii,,Rabbim bu duyguyu herkese yasatsin

canım biri yazmıştı 4444 tane salavatı tafriciye çekmişti

benımde bı belırtım yoktu adet olucam sanıyodum... herhangı bı kur de uygulamadım 6 ay sonra kendılıgınden geldı bebısımız...
Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın :Saruboceq:

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben 1buçuk yıllık evliyim artık çocuk istiyoruz ve son 2 aydır düzenli ilişkimiz var adetim hiç bi zaman düzenli olmadı benim ayın 25 ile 30 u arasında hep değişti tahmini 10 gün var adetime ve göğüslerimde şişlik ve dokunduğumda ağrı var sizce hamile olma ihtimalim var mı ve lütfen hamile oluyum çnkü eşimde bende çok istiyoruz

cAnım ne yaparsan yap ALLAH izin vermedigi sürece vakti zamanı gelmedigi sürece olmuyo ben 1 bucuk senedir korunmuyodum ama olmadı doktora gittim tedaviye başladım 4 sonra suan hamileyim nasip ötesi yok ilk cocugum evlendikten sonra hemen omustu 2. bayaga bekletti ama zormuş beklemek onu ögrendim ALLAH yardımcınız olsun rabbim bir an önce nasip etsin inşallahhhh sabır dua inşşaallaahhh olucak inanmak önemli bide hep aklına getirme kafanı başka şeylerle meşgul etmeye calış..

bende adet olcakmıs gibi gögüslerim cok şişmişti dokunamıyodum bile agrı vardı koltuk altlarıma dogru bende adet olcam diye beklerken hamile oldugumu ögrendim olabilirsin az dah beklede kan tahili yap ama adetin gecmeden kan tahlili bile yanıltıcı olabiliyo sabır bakalım ama onceki aydan gebe kalmıs olabilirsin

ben korunduğum halde hamile kaldım allah isteyince oluyo kızlar..ben 4 haftalıkken öğrendim ve iştahsızlık ve bulantı yaşıyodum özellikle sabahları allah isteyen herkeze nasip etsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…