- 18 Kasım 2024
- 37
- 26
- 8
- 38
- Konu Sahibi portakalcicegi2
-
Ne güzel, önemi olan bebeğinize kavuşmanız, siz memnun kalmışsınız, kişiden kişiye değişiyor demek ki. Yıllarca bebek sahibi olmayı bekledim. Ben tecrübelerime göre yorum yaptım. Devleti de denemiş biri olarakBen devletten çok çok memnun kaldım hatta başka hastalardan özellikle bahçecinin iyi olmadığını sadece isim yaptığını duydum
Ben devletten çok çok memnun kaldım hatta başka hastalardan özellikle bahçecinin iyi olmadığını sadece isim yaptığını duydum
Fiyatlar nasıl acabaProf. Ulun Uluğ İstanbul Kadıköy de
Fiyatlar nasıl acabaBende tüp Bebek tedavisi yaptırdım. Brüksel tüp bebek merkezi doktorumda Cem Çelikti.
Bilemiyorum vallaFiyatlar nasıl acaba
Ben de merkez arayışındayken çok araştırma yapmıştım, kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Şişli Memorial’a gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. Hiçbir takviye kullanmadım, hatta kilolu olmama rağmen doğru protokol ile çok sayıda olgun yumurta toplandı. Eşimde sorun olmasına rağmen hepsi döllendi, 5. güne kadar ulaştılar ve kaliteleri çok iyiydi. PGT sonuçları da sağlıklı geldi.Merhaba arkadaşlar önerebileceğiniz en iyi tup bebek merkezi nerede şehir fark etmez
Fiyatlar nasıl acabaİnşallah doğru merkezi bulabilirsiniz ,bende şişli memorial ile devam ediceğim sanırım
Merhabalar bizde tüp bebek dusunuyoruz bu gittiginiz yer nasil acaba?Merhabalar kesinlikle Ankara derim. Bb tüp bebek merkezinde bir senedir tedavi görüyorum tüp bebek öncesi de saglik sorunlarım vardi bir kaç kez ameliyat oldum. Her sey cok guzel ilerliyor
Ben cok memnunum canim gönülden tavsiye ederimMerhabalar bizde tüp bebek dusunuyoruz bu gittiginiz yer nasil acaba?
Cevabiniz icin cok cok tesekkur ederim. İlk defa gidip deneyecegiz. Acaba nasıl bir süreç olacak çok tecrübesiziz. Amh degerim dusukmus cikti doktor vakit kaybetmeden tüp bebek yapamamizi onerdi bir merkez ile gorusun dedi ama cok ilgisiz biriydi. Rica etsem biraz bilgi vermeniz mumkun mu?Ben cok memnunum canim gönülden tavsiye ederim
Tabii ,tüp bebek doktorlarının araştırıp on görüşme yapabilirsiniz çoğunun ön görüşmesi ücretsiz. Doktor ile görüştükten sonra hemsiresi size süreç ile ilgili ayrıntılı bilgi veriyor. Başlamaya karar verdiğinizde bir dizi test isteyecekler daha sonra yumurta büyütüp toplanıp dondurulup sonra da transfer aşamasına geçiliyor her şey yolundaysa.Cevabiniz icin cok cok tesekkur ederim. İlk defa gidip deneyecegiz. Acaba nasıl bir süreç olacak çok tecrübesiziz. Amh degerim dusukmus cikti doktor vakit kaybetmeden tüp bebek yapamamizi onerdi bir merkez ile gorusun dedi ama cok ilgisiz biriydi. Rica etsem biraz bilgi vermeniz mumkun mu?
Merhabalar tüp bebek tedavisine başladınız mı bilmiyorum ama ben de ekim ayında başladım. Biruni Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Murat Arslan. Doktorum ve ekibinden şimdilik memnunum. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhaba arkadaşlar önerebileceğiniz en iyi tup bebek merkezi nerede şehir fark etmez
Baslamadim daha bir ay önce falan yaptirdim olumsuz oldu şimdi araştırma aşamasındayım. İnşallah hepimizMerhabalar tüp bebek tedavisine başladınız mı bilmiyorum ama ben de ekim ayında başladım. Biruni Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Murat Arslan. Doktorum ve ekibinden şimdilik memnunum. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
AntalyadayimHangi ildesiniz
Ankara memorial.Merhaba arkadaşlar önerebileceğiniz en iyi tup bebek merkezi nerede şehir fark etmez
Umarım en iyi yeri bulup bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızBaslamadim daha bir ay önce falan yaptirdim olumsuz oldu şimdi araştırma aşamasındayım. İnşallah hepimiz
Insallah isteyen herkesUmarım en iyi yeri bulup bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?