En iyi tup bebek merkezi nerede arkadaslar

Ben devletten çok çok memnun kaldım hatta başka hastalardan özellikle bahçecinin iyi olmadığını sadece isim yaptığını duydum
Ne güzel, önemi olan bebeğinize kavuşmanız, siz memnun kalmışsınız, kişiden kişiye değişiyor demek ki. Yıllarca bebek sahibi olmayı bekledim. Ben tecrübelerime göre yorum yaptım. Devleti de denemiş biri olarak
Ben devletten çok çok memnun kaldım hatta başka hastalardan özellikle bahçecinin iyi olmadığını sadece isim yaptığını duydum

Merhaba arkadaşlar önerebileceğiniz en iyi tup bebek merkezi nerede şehir fark etmez
Ben de merkez arayışındayken çok araştırma yapmıştım, kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Şişli Memorial’a gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. Hiçbir takviye kullanmadım, hatta kilolu olmama rağmen doğru protokol ile çok sayıda olgun yumurta toplandı. Eşimde sorun olmasına rağmen hepsi döllendi, 5. güne kadar ulaştılar ve kaliteleri çok iyiydi. PGT sonuçları da sağlıklı geldi.

Henüz transfer olmadım ama özellikle işin laboratuvar kısmının başarısını bizzat görmüş oldum. Benimle aynı yaşta (29) ve benzer özelliklere sahip birçok kişi farklı merkezlerde olumsuz sonuç alırken, bende böyle ilerlemesi tamamen merkezin tecrübesi sayesinde oldu diye düşünüyorum. İmkanı olan mutlaka düşünsün derim. Rabbim herkese en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…