En iyi tup bebek merkezi nerede arkadaslar

Valla en iyi yer mi bilmiyorum ama ist şişli Memorial iyi sayılacak merkezlerden. Ama her seferinde aynı Dr takip etmeyebilir, ekip var çünkü. İnşallah doğru yerlere gitmek nasip olsun

Son düzenleme:
Valla en iyi yer mi bilmiyorum ama ist şişli Memorial iyi sayılacak merkezlerden. Ama her seferinde aynı Dr takip etmeyebilir, ekip var çünkü. İnşallah doğru yerlere gitmek nasip olsun
Hayır gittiğiniz doktor takip ediyor o ekstra bir durum olursa farklı bir doktor takip edebiliyor ben her gittiğimde aynı doktora muayene oldum

Hayır gittiğiniz doktor takip ediyor o ekstra bir durum olursa farklı bir doktor takip edebiliyor ben her gittiğimde aynı doktora muayene oldum
Evet öyle, hafta sonu farklı Dr olabiliyor, işlem doktorları (opu, transfer) farklı Dr olabiliyor demek istedim aslında, siz daha doğru ifade ettiniz.

Bende tüp Bebek tedavisi yaptırdım. Brüksel tüp bebek merkezi doktorumda Cem Çelikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…