- 21 Ocak 2024
- 184
- 21
- 18
- Konu Sahibi portakalcicegi2
Merhaba arkadaşlar önerebileceğiniz en iyi tup bebek merkezi nerede şehir fark etmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimGecenin bu saatinde bir umut peşindesiniz değil mi?Valla en iyi yer mi bilmiyorum ama ist şişli Memorial iyi sayılacak merkezlerden. Ama her seferinde aynı Dr takip etmeyebilir, ekip var çünkü. İnşallah doğru yerlere gitmek nasip olsun
![]()
Şişli MemorialMerhaba arkadaşlar önerebileceğiniz en iyi tup bebek merkezi nerede şehir fark etmez
Hayır gittiğiniz doktor takip ediyor o ekstra bir durum olursa farklı bir doktor takip edebiliyor ben her gittiğimde aynı doktora muayene oldumValla en iyi yer mi bilmiyorum ama ist şişli Memorial iyi sayılacak merkezlerden. Ama her seferinde aynı Dr takip etmeyebilir, ekip var çünkü. İnşallah doğru yerlere gitmek nasip olsun![]()
Evet öyle, hafta sonu farklı Dr olabiliyor, işlem doktorları (opu, transfer) farklı Dr olabiliyor demek istedim aslında, siz daha doğru ifade ettiniz.Hayır gittiğiniz doktor takip ediyor o ekstra bir durum olursa farklı bir doktor takip edebiliyor ben her gittiğimde aynı doktora muayene oldum
Prof. Ulun Uluğ İstanbul Kadıköy deMerhaba arkadaşlar önerebileceğiniz en iyi tup bebek merkezi nerede şehir fark etmez
Merhaba arkadaşlar önerebileceğiniz en iyi tup bebek merkezi nerede şehir fark ekonya
Konya novafertil şuan tüpbebek hamileyimm. Orda yaptırdım. Ordaki bütün doktorlar çok iyi istediğini secebilirsin. İlk denemedeMerhaba arkadaşlar önerebileceğiniz en iyi tup bebek merkezi nerede şehir fark etmez
Merhaba ya ben de novafertilde yaptırdım ama henüz konuşmadım. Doğum için hangi hastane ile anlaşmalılar biliyor musunuz ?Konya novafertil şuan tüpbebek hamileyimm. Orda yaptırdım. Ordaki bütün doktorlar çok iyi istediğini secebilirsin. İlk denemede![]()
Merhaba ya ben de novafertilde yaptırdım ama henüz konuşmadım. Doğum için hangi hastane ile anlaşmalılar biliyor mus
Ben Ankara Bilkent şehir hastanesinde Prof. Dr. Şebnem özyeri tavsiye ederim, özellere avuç avuç para dökmeden önce bu hastaneye bu doktora bi gidin istersenizMerhaba arkadaşlar önerebileceğiniz en iyi tup bebek merkezi nerede şehir fark etmez
Bende kesinlikle Ulun hoca diyorumProf. Ulun Uluğ İstanbul Kadıköy de
Çok sağlam psikoloji ister devlet. Ben devlette hem maddi hem manevi olarak çok yıprandım. İmkan varsa kesinlikle özel. Bu işi iyi yapan 3 merkez var. Memorial, bahçeci, Acıbadem benim bebeğim Ankara Memorial da oldu. Aygül hocam birtane kızım 6 aylık olduBen Ankara Bilkent şehir hastanesinde Prof. Dr. Şebnem özyeri tavsiye ederim, özellere avuç avuç para dökmeden önce bu hastaneye bu doktora bi gidin isterseniz
Ben devletten çok çok memnun kaldım hatta başka hastalardan özellikle bahçecinin iyi olmadığını sadece isim yaptığını duydumÇok sağlam psikoloji ister devlet. Ben devlette hem maddi hem manevi olarak çok yıprandım. İmkan varsa kesinlikle özel. Bu işi iyi yapan 3 merkez var. Memorial, bahçeci, Acıbadem benim bebeğim Ankara Memorial da oldu. Aygül hocam birtane kızım 6 aylık oldu
Hangi ildesinizMerhaba arkadaşlar önerebileceğiniz en iyi tup bebek merkezi nerede şehir fark etmez