En iyi yaptiginiz corba yemek kek pasta borek tariflerini paylasirmisiniz

4 yillik evliyim ama mutfakla aram hic iyi degil ne yapsam guzel olmuyor hepayni seyleri yapmaktan usandim ne olur yardim edin iyi yemek yapmak istiyorum

Ben de ne zaman nişanlanırsam ozaman hergün girip mutfağa kapacağım şu yemek işini resmen bilmiyorum:9:
Ben genelde kısır, patates salatası, havuçlu-tarçınlı kek, ıslak kek, rus salatası, patates topları gibi şeyler yapıyorum.

valla bu ısler bıraz zor ben genelde her tur yemegı yapıyorum tatlı olarakda etımek tatlısı falan yas pasta kek börek puaca yapıyorum guzl oluyor ama su an çocuktan dolayı fazla yapamıyorum

Konuların taşınmasına tepkiliydim
ama yemek topigi bu kadar yogun ve güncel olan bir forumda bu konuyu 'bir derdim var' bölümüne açmanız yöneticilerin isyanını haklı çıkarıyor

4 yilda yemek yapmayi ögrenemediniz mi?
benimde nerdeyse 4 yil olacak
internet var elimizin altinda
yemek yapa yapa ögrenilir

yemek yapiyorum ama hep ayni seyler ne biliyim pilav mercimek corbasi pizza fasulye nohut gibi ben esime sebzeyi sevdirecek tarifler ariyorum internetteki tariflerin coguna guvenmiyorum sizin guvendiginiz site varmi

yemek yapiyorum ama hep ayni seyler ne biliyim pilav mercimek corbasi pizza fasulye nohut gibi ben esime sebzeyi sevdirecek tarifler ariyorum internetteki tariflerin coguna guvenmiyorum sizin guvendiginiz site varmi

Sebzeleri börek olarak yapabilirsiniz.İnternette de vardır tarifleri oraya bakabilirsiniz.Kabak böregi yapabilirsin mesela yufka alarak fırında yapabilirsin.Kabak böregi elde açma börekle güzel oluyor aslında ama sen yufka ilede yapabilirsin.Kabakları küçük dograyabilirsin yada rendeleyerek biraz sogan,domates ve azıcık salça ile kavurabilirsin kavurdugun karışımın soguması gerek daha sonra tepsiye alt kısmını 3 adet yufka dizip tabi yufkaların arasını yogurt ve yagla yaglıyacaksın öyle yapacaksın 3 adet yufkayı dizdikten sonra ara katına kabak karışımını koyacaksın üzerine 3 adet yufka koyacaksın onun üzerinde yumurta sürüp istege göre bir şişe soda döküp fırına verebilirsin tadı çok güzel oluyor.Sebzeli pilav yapabilirsin sebzeli pilavın içine domates,patlıcan,biber,sogan,sarımsak,patates,beyaz lahana ve maydanoz bunları kavurup içine bulgur atarak pişir tabi baharatı unutma,karabiber,kimyon ve kırmızıbiber tadı çok güzel oluyor
Fırında tavuklu patates yapabilirsin.Tavukları sarımsak,kekik,karabiber,kirmizi biber ve salçayla harmanla istersen bu sosun içine yogurt katabilirsin harmanladıktan sonra buzdolabında tavuklar biraz dinlensin daha sonra fırın kabına tavuk patates kuru soganları dizip fırına verin yanına pirinç pilavı ve salata eşliginde ikram edebilirsiniz.Eger patlıcanı seviyorsanız çok güzel bir turşu tarifi verecegim ben patlıcanı fazla sevmezdim ama artık sevmeye başladım.Biraz patlıca biraz yeşil biberi alıyoruz alacalı soyarak göz kararı suda haşlıyoruz daha sonra soguması için derin bir kaba alıyoruz içine sarımsak,tuz,limon,kuru nane,zeytin yagı,nar ekşisi ve sumak atarak karıştırıyoruz yaz günü serinletici bir turşu oluyor.

Son düzenleme:
benim yemek yapmakla kek börek olaylarıyla hiç sorunum olmuyo mutfağı çok seviyorum çünkü ;

Tarif olarak değilde sana site söyliyim bunların tarif ve ölçüleri gerçekten birebir tutuyor

1.Oktay ustanın sitesi

2.Portakal ağacı

ordan ne yaptısam hem çok beğeniliyo hemde tarifte ne yazıyosa onu uygula kolay gelsin..

Canm bı zahmet bıraz arastır yaa hıc arastırmadgn ne kadar belli.... Kadınlar kulubunun yemek tarıflerı kısmına gır orda elossanın mutfagı nevrestenın mutfagı adı aklıma gelmeyen dger arkadaslar cok guzel tarıfler paylasıyor hemde guvenılır... Dahada yapamıyosan yapacak bse yok :)))

İnternette farklı yemek blogları var onları araştırabilir, tarifleri inceleyerek damak tadınıza en uygun olanı deneyebilirsiniz.

Benim sayfamdan paylaştığım tarifleri alabilirsiniz kızlar

Back
X