en iyisi hiç karışmamak mı ?

Sen arkadaş olarak yapman gerekeni yapmışsın. Bundan sonra hiiiç karışma. Aklı varsa zaten sana hak verir,gözü açılır,akıllanır. Buna benzer bir durumu bende yaşadım. Arkadaşımı uyardım o çocuk sana uygun değil vs. diyerek. En sonunda arkadaşımın ailesi öğrendi ve ayrılmak zorunda kaldı. Sonra ne mi oldu? Aşkından ölen kız sanki hiçbir şey olmamış gibi çocuğu hemen unuttu ve başkasını buldu. Ve hâlâ bana kızar seni beni ağlattın diye.

Kısacası laf anlamayan insana ne yaparsan yap düzelmez.

Çocuk biri ile sevgiliydi. Sonra ayrılıp Xe geldi. Yani boşluktan olduğunu düşünüyorum.VE arkadaşım neden bitti diğer ilişkin diye sorunca çocuk hiçbir şekilde cevap vermiyormuş. Konuyu değiştiriyormuş sürekli
O çocuk düzgün bir ayak değil bence inşallah arkadaşınız da kısa zamanda bunu görür ama siz onun yalanlarına ortak olursaniz görmesi daha da zorlasabilir. Bırakın annesi mi öğreniyor babası mi öğreniyor öğrensin. Baksın bakalım çocuk sürekli onun yanında oluyo mu olmuyo mu.. karışmayin kesinlikle sizi dinleyecek olsa zaten dinlerdi.

Tüm yaşananları arkadaşınız size anlatmadığından, direk müdahele etmek yanlış olur. Siz tamamen arkadaşınızı koruma içgüdüsüyle yaklaşıyorsunuz fakat bunun ters tepkileride olabilir. Siz yeterince uyarınızı yapmışsınız, yaşlarınızda artık olgunluğa doğru evrilmiş.

Bu konuda diyebileceğim, umarım siz haksız çıkarsınız ve arkadaşınız mutsuz olmaz. Erkek tarafından anne ile görüşme olayı girdiyse çokta boşluktan dolayı gönül eğlendirdiğini düşünmüyorum. Üniversite ortamında hayal kırıklığı yaşayıp, aslında gerçeğin X olduğunu anlamışta olabilir, bunlar tamamen varsayım.
Çocuk üniversitede iken arkadaşca görüşüyorlardı. Daha doğrusu arkadaşım irtibatı hiç kesmek istemedi. Hatta nispet yaparcasına bugün şu kızın evinde kalcak vs. Gibi çocuk çocuk konuşmalar yapıyordu.
Çocuk 1 buçuk sene önce okulu bırakıp geldi. Daha doğrusu uzattı ve bırakcam dedi.
Geldiginde benim arkadaşım fake bi instagram hesabi ile işletmeye çalışmış. Çocuk yemi yeyince de senden hoşlanan biri vs. Var mı deyince çocuk bi kız var komşu kızı. Ama mıy mıy bi şeyi 10 saatte yapar vs. Diyerek arkadaşımı kötülemiş.
Yanı üniversitede gerçekleri anladım diye bi olay olduğunu hiç zannetmiyorum.
Benim arkadaşım çocukça yaklaşıyor. Kapılmış gidiyor. Çocuk haftada 1 arasa eli ayağına dolaşıyor heyecandan. Ben böyle ilişki olmaz diye düşünüyorum

O çocuk düzgün bir ayak değil bence inşallah arkadaşınız da kısa zamanda bunu görür ama siz onun yalanlarına ortak olursaniz görmesi daha da zorlasabilir. Bırakın annesi mi öğreniyor babası mi öğreniyor öğrensin. Baksın bakalım çocuk sürekli onun yanında oluyo mu olmuyo mu.. karışmayin kesinlikle sizi dinleyecek olsa zaten dinlerdi.
Akşamki mesajımı okumamış dahi. Bundan sonra anlatırsa dinlerim sadece.
Çok saf buluyorum ben onu. Gözünü açmaya çalıştım ama bilerek açmak istemiyor belli ki .
Beni haftada 1 arayan günlerce yazmayan biriyle evliliği düşünmezdim ama şuan teklif etse direk kabul edecek arkadaşım

Sen arkadaş olarak yapman gerekeni yapmışsın. Bundan sonra hiiiç karışma. Aklı varsa zaten sana hak verir,gözü açılır,akıllanır. Buna benzer bir durumu bende yaşadım. Arkadaşımı uyardım o çocuk sana uygun değil vs. diyerek. En sonunda arkadaşımın ailesi öğrendi ve ayrılmak zorunda kaldı. Sonra ne mi oldu? Aşkından ölen kız sanki hiçbir şey olmamış gibi çocuğu hemen unuttu ve başkasını buldu. Ve hâlâ bana kızar seni beni ağlattın diye.

Kısacası laf anlamayan insana ne yaparsan yap düzelmez.
Haklısınız ben bu çocuk için yıllardır konuştum. Hepte haklı çıktım. Ama artık o buna izin veriyor ise benim yapacak birşeyim yok

Akşamki mesajımı okumamış dahi. Bundan sonra anlatırsa dinlerim sadece.
Çok saf buluyorum ben onu. Gözünü açmaya çalıştım ama bilerek açmak istemiyor belli ki .
Beni haftada 1 arayan günlerce yazmayan biriyle evliliği düşünmezdim ama şuan teklif etse direk kabul edecek arkadaşım
Kesinlikle karışmayin inşallah doğru yolu bulur

j

Karışma bak yarın bir gün ayrılırlar ki durum o kız senden bilir mümkünse x e de bir daha sana diye evden çıkmasın ya bir kaza olsa ya bir tanıdık olsa sorumluluk alma
Annesi benimle bile akşam saatlerinde dışarıda olmasına izin vermiyor.
Bi konsere gitmek için 40 takla izin aldığımızı bilirim. Bu sevgililik olayını annesi bilse benimle dahi olsa dışarı çıkarmaz.
Baskıcı bi aile yapısı var anlayamadığım.
Erkek kuzenleri ile aynı odada yalnız bırakmıyor kadın sevgilisi ile dışarıda görüşmesine izin vermez.
Kendisi diyor ben nişanlı olsam bile rahatca gezemem annem izin vermez diyor.
Aslında üzülüyorum yalan söylemeye ailesi teşvik ediyor. O yüzden buluşmalarını falan sorun etmedim benimle görüştüğünü söylediğinde. Ama dünkü olay çok başka birşey. Çocuğun annesinin dahil olduğu birşey.

Annesi benimle bile akşam saatlerinde dışarıda olmasına izin vermiyor.
Bi konsere gitmek için 40 takla izin aldığımızı bilirim. Bu sevgililik olayını annesi bilse benimle dahi olsa dışarı çıkarmaz.
Baskıcı bi aile yapısı var anlayamadığım.
Erkek kuzenleri ile aynı odada yalnız bırakmıyor kadın sevgilisi ile dışarıda görüşmesine izin vermez.
Kendisi diyor ben nişanlı olsam bile rahatca gezemem annem izin vermez diyor.
Aslında üzülüyorum yalan söylemeye ailesi teşvik ediyor. O yüzden buluşmalarını falan sorun etmedim benimle görüştüğünü söylediğinde. Ama dünkü olay çok başka birşey. Çocuğun annesinin dahil olduğu birşey.
Canım bak sen iyilik amacıyla yapıyorsun ama yarın bir işler açığa çıkarsa o kız senin iyiliğini düşünmez önce can sonra canan demişler kendini kurtarır

Canım bak sen iyilik amacıyla yapıyorsun ama yarın bir işler açığa çıkarsa o kız senin iyiliğini düşünmez önce can sonra canan demişler kendini kurtarır
Inşallah kendi başınada dert açmadan devam eder ben haksız olurum inşallah.
Sonunu pek iyi görmüyorum.
Çocuğun annesi yarın birgün suratına vurabilir ki vurabilecek bi insan.
Amaan boşver havalarında arkadaşım.
Inşallah düşündüğü gibi olur herşey

Back
X